Menu
Vaša košarica

Blog RSS Feed

07 Sep Primer za nohte: prednosti pri obstojnosti gela, akrila in gelisha za nohte
2 57
Primer za nohte je zelo pomembna tekočina saj vpliva na dolgo obstojnost gelov, gelish gel lakov in akrilnih nohtov. Deluje kot dvostranski lepilni trak, ki izrazito ojača vez med naravnim nohtom in umetno maso.Primer odstrani maščobo in spremeni pH nohta, ter s tem poveča oprijem gela, gelish gel laka ali akrila na nohtu. Preprečuje zračne mehurčk..
12 Jun Učinkovito ter cenovno dostopno orodje in pripomočki za nego ter oblikovanje nohtov
0 338
Skrbno negovani nohti veliko povedo o vas. Še posebej sta nega in izgled nohtov pomembna takrat, ko svoje roke pogosto kažete v javnosti. Morda delate na pošti, banki, trgovini … Po drugi strani pa je lep videz nohtov pomemben za vsakogar med vami, ne glede na to, s čim se ukvarjate. Predstavljajte si, da ste z nekom prvič na zmenku. Z njim pijete ..
06 Jun Brusilni strojček za nohte, manikuro in pedikuro - zakaj bi ga morali kupiti ?
0 333
Ne glede na izbrani način oblikovanja nohtov je ključ do njegove obstojnosti pravilna priprava nohtne plošče. Pri izvajanju pedikure ni potrebno oblikovati samo nohtov, temveč tudi zagotoviti, da je koža stopal popolnoma gladka. V obeh zgornjih primerih je seveda mogoče vsa tretmaje opraviti ročno - z uporabo pile z ustrezno gradacijo. Veliko hitre..
06 Jun Gelish nohti: glavne prednosti in razlike z geli za nohte
0 401
Najučinkovitejšo zaščito naravnih nohtov dosežemo s permanentnim lakiranjem ali geliranjem nohtov. Pri obeh postopkih se uporablja UV in LED gel za nohte. V bolj tekoči obliki se uporablja kot poseben lak za nohte, katerega imenujemo tudi gel polish, permanentni lak, gel lak ali gelish (najbolj popularen izraz).  Ta poseben lak se strjuje ali suši ..
05 Jun Manikura in priprava nohta za permanentno lakiranje z gelish laki ali geliranje z geli za nohte
0 264
Pri urejanju nohtov se z ustreznimi pripomočki uredi in oblikuje obnohtje in nohti. Postopek manikure se lahko izvaja v kozmetičnem salonu ali doma. Sam postopek ni zelo zahteven, pomembno pa je da se ga izvaja na pravi način. Od pravilnosti postopka izdelave je odvisen videz in obstojnost lakiranja z navadnimi laki, permanentnega lakiranja z gelis..
05 Jun Izdelava in postopek odstranjevanja gelish nohtov - gel lakov
0 282
POSTOPEK NANAŠANJA GELISH LAKA ( base+barva+top )Razkužite roke, uredite in oblikujte nohte ter obnohtno kožico in jo potisnite nazaj, nato noht obrišite s clenerjem ali blue scrub tekočino.Nanesite tanek sloj base gel laka ali Vitaminski base lak od kožice do roba, ter tudi po konici nohta, da ga zaprete (lak nikoli ne nanašajte na obnohtno kožico..
05 Jun Postopek izdelave akrilnih nohtov
0 136
IZDELAVA NOHTOV IZ AKRILAOčistite in dezinficirajte roke z dezinfekcijskim sredstvom NP INSTAGEL-om ali INSTASPREY-em, uredite in oblikujte nohte ter obnohtno kožico in jo potisnite nazaj. Narahlo zmatirajte površino nohta z blok pilo ali bufferjem ( granulacije 180), odstranite prah s krtačko za nohte. Očistite nohte s celulozno blazinico namočeno..
06 Feb Nohti za Valentinovo
0 255
Naj se za Valentinovo vsi zaljubijo v vaše nohte. Poglejte in še danes ustvarite svojo edinstveno manikuro! Okraski za nohte, zlata verižica z ljubezenskim srčnim ključem. V prispevki so oglejte kako uporabiti folijo za prenos, priznana nohtna stilistka vam omogoča brezplačno izobraževanje, ki vam pomaga razširiti stilizacijo nohtov. ..
06 Feb Popolna oblika nohtov za vaše roke
spnega 0 941
Nohti, tako kot preostali del telesa, se od človeka do človeka razlikujejo. Majhne, ​​velike, ozke, široke ... Značilnosti nohtne plošče je mogoče spreminjati. Verjetno ni ženske, ki ne bi želela imeti popolne oblike nohtov. Toda kaj v tem primeru pomeni izraz "idealen"? Najpogosteje gre za njihovo obliko, ki jo lahko oblikujete s pomočjo pilic za ..
17 Mar Najučinkovitejša depilacija pri vas doma
0 1524
Najučinkovitejša depilacija pri vas doma Če je bila nekoč depilacija v javnosti  tema, o kateri se je razpravljalo diskretno in redko, dandanes o njej govorimo na glas, samozavestno in z velikim zanosom. Svojim znancem priporočamo, v kateri salon je najbolje zaviti in zakaj, obenem pa ne pozabimo omeniti niti tega, kako dobre depilacije smo bili de..
12 Mar Različni načini odstranjevanja dlak - depilacija
0 2289
Načini odstranjevanja dlak:Odstranjevanje odvečnih telesnih dlak so uporabljale že ženske v času rimskega imperija. Za odstranjevanje dlak so v zgodovini človeštva uporabljali različna orodje in pripomočke. V 20 stoletju je odstranjevanje dlak postalo zelo razširjeno predvsem zaradi uporabe britvic in depilacijskih krem. Odstranjevanje dlak je dose..
12 Mar Gel nohti in geliranje
0 2232
Gel nohti v domači izvedbi. Je to sploh mogoče?Danes ni težko na spletu naročiti kompleta, ki vsebuje vse, kar potrebuješ za domačo manikiro. Preden pa se podate na to pot, premislite: gel nohti niso samo barvanje s posebnimi laki in sušenje z UV lučko.  Za kvaliteto in lep videz se bo potrebno malo potruditi, pa tudi kakšen tečaj ne bo odveč. Ampa..
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.