Menu
Vaša košarica

Blog RSS Feed

17 Mar Najučinkovitejša depilacija pri vas doma
0 979
Najučinkovitejša depilacija pri vas doma Če je bila nekoč depilacija v javnosti  tema, o kateri se je razpravljalo diskretno in redko, dandanes o njej govorimo na glas, samozavestno in z velikim zanosom. Svojim znancem priporočamo, v kateri salon je najbolje zaviti in zakaj, obenem pa ne pozabimo omeniti niti tega, kako dobre depilacije smo bili de..
12 Mar Različni načini odstranjevanja dlak - depilacija
0 858
Načini odstranjevanja dlak:Odstranjevanje odvečnih telesnih dlak so uporabljale že ženske v času rimskega imperija. Za odstranjevanje dlak so v zgodovini človeštva uporabljali različna orodje in pripomočke. V 20 stoletju je odstranjevanje dlak postalo zelo razširjeno predvsem zaradi uporabe britvic in depilacijskih krem. Odstranjevanje dlak je dose..
12 Mar Gel nohti in geliranje
0 1170
Gel nohti v domači izvedbi. Je to sploh mogoče?Danes ni težko na spletu naročiti kompleta, ki vsebuje vse, kar potrebuješ za domačo manikiro. Preden pa se podate na to pot, premislite: gel nohti niso samo barvanje s posebnimi laki in sušenje z UV lučko.  Za kvaliteto in lep videz se bo potrebno malo potruditi, pa tudi kakšen tečaj ne bo odveč. Ampa..
11 Mar Nohti, nega nohtov in vse o nohtih
0 543
Latinski izraz za noht je unguis in je sestavljen iz keratina - beljakovine z aminokislinami.Noht je roževinasta tvorba, ki pokriva in varuje zadnji člen prsta rok in nog, jim daje oporo in pri rokah omogoča prijemanje drobnih predmetov. Noht je sestavljen iz dveh delov nohtne plošče in nohtnega ležišča.Nohtna plošča je trda bledorožnata roževinast..
11 Mar Jesen 2019, jesenski barvni trendi za prečudovite nohte
0 619
Jesenski barvni trendi za nohte. Prikaz kako narediti ombre poslikavo nohtov za jesensko kolekcijo 2019. Zlati in oranžni odtenki s črnimi geli francoskih nohtov zaznamujejo kolekcijo za jesen 2019. Brezplačno izobraževanje za oblikovanje in poslikavo nohtov, ki vam bo pomagalo oblikovati prečudovite nohte.Zlati, oranžni in črni odtenki francoskih ..
11 Mar Nov pogled geliranja nohtov
0 1338
Gelirani nohti so dandanes nepogrešljiv modni dodatek marsikatere ženske, ki si želi vedno urejenih nohtov, hkrati pa ne želi porabiti preveč časa za redno lakiranje in urejanje le-teh. Možnosti so različne – izbirate lahko med podaljšanimi geliranimi nohti, izdelava katerih je v osnovi postopek trajnega podaljševanja nohtov, pri katerem lahko izbi..
10 Mar Popularno lakiranje z gel laki
0 380
Urejenost nohtov pogosto kaže na to, kakšna oseba ste. Sicer pa določena opravila zahtevajo, da so vaši nohti videti kot iz škatlice. V prvi vrsti vsekakor to pomeni, da so ustrezno negovani, za piko na i pa lahko obarvani na različne možne načine.Lakiranje nohtov je seveda domena predstavnic nežnejšega spola. V svetu slavnih pa nalakirane nohte la..
10 Mar Do urejenih lakiranih nohtov iz udobja vašega doma
0 199
Lakiranje nohtov kot vsem znana vrsta manikire in pedikure, pri kateri nanos laka za nohte na nohte na rokah in na nogah omogoča poljubno dekoracijo nohtov. Tehnika ni uporabljena zgolj iz modnih razlogov, temveč omogoča tudi okrepitev, preprečevanje lupljenja in nastanka razpokanih nohtov. Lak za nohte sestavlja mešanica organskih polimerov in nek..
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.