Menu
Vaša košarica

Blog - novice za pedikuro, manikuro, depilacijo in kozmetično dejavnost

06 Jun Gelish nohti: glavne prednosti in razlike z geli za nohte
2 29482
Najučinkovitejšo zaščito naravnih nohtov dosežemo s permanentnim lakiranjem ali geliranjem nohtov. Pri obeh postopkih se uporablja UV in LED gel za nohte. V bolj tekoči obliki se uporablja kot poseben lak za nohte, katerega imenujemo tudi gel polish, permanentni lak, gel lak ali gelish (najbolj popularen izraz).  Ta poseben lak se strjuje ali suši ..
12 Mar Različni načini odstranjevanja dlak - depilacija
2 19798
Načini odstranjevanja dlak:Odstranjevanje odvečnih telesnih dlak so uporabljale že ženske v času rimskega imperija. Za odstranjevanje dlak so v zgodovini človeštva uporabljali različna orodje in pripomočke. V 20 stoletju je odstranjevanje dlak postalo zelo razširjeno predvsem zaradi uporabe britvic in depilacijskih krem. Odstranjevanje dlak je dose..
11 Mar Geliranja nohtov: nov pogled gel nohtov
2 14915
Gelirani nohti so dandanes nepogrešljiv modni dodatek marsikatere ženske, ki si želi vedno urejenih nohtov, hkrati pa ne želi porabiti preveč časa za redno lakiranje in urejanje le-teh. Možnosti so različne – izbirate lahko med podaljšanimi geliranimi nohti, izdelava katerih je v osnovi postopek trajnega podaljševanja nohtov, pri katerem lahko izbi..
06 Feb Popolna oblika nohtov za vaše roke
spnega 2 10268
Nohti, tako kot preostali del telesa, se od človeka do človeka razlikujejo. Majhne, ​​velike, ozke, široke ... Značilnosti nohtne plošče je mogoče spreminjati. Verjetno ni ženske, ki ne bi želela imeti popolne oblike nohtov. Toda kaj v tem primeru pomeni izraz "idealen"? Najpogosteje gre za njihovo obliko, ki jo lahko oblikujete s pomočjo pilic za ..
05 Jun Manikura in priprava nohta za permanentno lakiranje z gelish laki ali geliranje z geli za nohte
0 8278
Pri urejanju nohtov se z ustreznimi pripomočki uredi in oblikuje obnohtje in nohti. Postopek manikure se lahko izvaja v kozmetičnem salonu ali doma. Sam postopek ni zelo zahteven, pomembno pa je da se ga izvaja na pravi način. Od pravilnosti postopka izdelave je odvisen videz in obstojnost lakiranja z navadnimi laki, permanentnega lakiranja z gelis..
12 Mar Gel nohti in geliranje
2 7632
Gel nohti v domači izvedbi. Je to sploh mogoče? Danes ni težko na spletu naročiti kompleta, ki vsebuje vse, kar potrebuješ za domačo manikiro. Preden pa se podate na to pot, premislite: gel nohti niso samo barvanje s posebnimi laki in sušenje z UV lučko.  Za kvaliteto in lep videz se bo potrebno malo potruditi, pa tudi kakšen tečaj ne bo odveč. Amp..
11 Mar Nohti, nega nohtov in vse o nohtih
0 5756
Latinski izraz za noht je unguis in je sestavljen iz keratina - beljakovine z aminokislinami.Noht je roževinasta tvorba, ki pokriva in varuje zadnji člen prsta rok in nog, jim daje oporo in pri rokah omogoča prijemanje drobnih predmetov. Noht je sestavljen iz dveh delov nohtne plošče in nohtnega ležišča.Nohtna plošča je trda bledorožnata roževinast..
07 Sep Primer za nohte: prednosti pri obstojnosti gela, akrila in gelisha za nohte
2 5409
Primer za nohte je zelo pomembna tekočina saj vpliva na dolgo obstojnost gelov, gelish gel lakov in akrilnih nohtov. Deluje kot dvostranski lepilni trak, ki izrazito ojača vez med naravnim nohtom in umetno maso.Primer odstrani maščobo in spremeni pH nohta, ter s tem poveča oprijem gela, gelish gel laka ali akrila na nohtu. Preprečuje zračne mehurčk..
06 Feb Umetne Trepalnice – postopek izdelave in nasveti
2 5356
Navdihnite se s številnimi možnostmi BO.Lash in se pripravite na to, da postanete strokovnjak, ki lahko poskrbi za sijaj oči in umetnih trepalnic.Poznamo dve osnovni vrsti podaljševanja trepalnic in sicer metoda ENO na ENO ali SMART VOLUMEN.·        podaljševanje trepalnic Ena za eno je tretma, pri katerem se podaljški umetnih trepalnic eno za drug..
06 Oct Gel lak za nohte: lastnosti za dolgo obstojnost in zdrave nohte
3 4412
Nohtna povrhnjica je kljub poroženelosti dovzetna za poškodbe in se lahko ob neprimerni negi in neprofesionalno izvedeni manikuri hitro poškoduje. Posledica dolgotrajnega nošenja debelih plasti umetnih preparatov, kot so laki, lahko povzroči tudi večjo lomljivost in suhost. Poleg tega  rehabilitacija poškodovane poroženele plasti traja več mesecev ..
11 Mar Jesen 2019, jesenski barvni trendi za prečudovite nohte
0 4260
Jesenski barvni trendi za nohte. Prikaz kako narediti ombre poslikavo nohtov za jesensko kolekcijo 2019. Zlati in oranžni odtenki s črnimi geli francoskih nohtov zaznamujejo kolekcijo za jesen 2019. Brezplačno izobraževanje za oblikovanje in poslikavo nohtov, ki vam bo pomagalo oblikovati prečudovite nohte.Zlati, oranžni in črni odtenki francoskih ..
05 Jun Izdelava in postopek odstranjevanja gelish nohtov - gel lakov
0 4024
POSTOPEK NANAŠANJA GELISH LAKA ( base+barva+top )Razkužite roke, uredite in oblikujte nohte ter obnohtno kožico in jo potisnite nazaj, nato noht obrišite s clenerjem ali blue scrub tekočino.Nanesite tanek sloj base gel laka ali Vitaminski base lak od kožice do roba, ter tudi po konici nohta, da ga zaprete (lak nikoli ne nanašajte na obnohtno kožico..
Prikazujem 1 od 12 do 23 (2 strani)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.