Menu
Vaša košarica

Blog - novice za pedikuro, manikuro, depilacijo in kozmetično dejavnost RSS Feed

06 Oct Gel lak za nohte: lastnosti za dolgo obstojnost in zdrave nohte
0 397
Gel lak za nohte: katere lastnosti mora imeti za dolgo obstojnost in zdrav videz nohtov?Nohtna povrhnjica je kljub poroženelosti dovzetna za poškodbe in se lahko ob neprimerni negi in neprofesionalno izvedeni manikuri hitro poškoduje. Posledica dolgotrajnega nošenja debelih plasti umetnih preparatov, kot so laki, lahko povzroči tudi večjo lomljivos..
24 Sep BO. SYSTEMS nudi kvalitetne izdelke za nohte in trepalnice. Izdelki so inovativni, cenovno ugodni in dostopni vsem
0 188
S 25 -letnimi izkušnjami in znanjem je podjetje WWBD razvilo dinamično novo blagovno znamko za nohte in trepalnice. Njihova vizija: ustvariti blagovno znamko, ki je inovativna, cenovno ugodna in dostopna vsem.BO. SYSTEMS je zbirka izdelkov, ki jih navdihuje vedrina, katera je dandanes prepogosto pozabljena. Njihov cilj je da vam ponudimo priložnost..
07 Sep Primer za nohte: prednosti pri obstojnosti gela, akrila in gelisha za nohte
2 262
Primer za nohte je zelo pomembna tekočina saj vpliva na dolgo obstojnost gelov, gelish gel lakov in akrilnih nohtov. Deluje kot dvostranski lepilni trak, ki izrazito ojača vez med naravnim nohtom in umetno maso.Primer odstrani maščobo in spremeni pH nohta, ter s tem poveča oprijem gela, gelish gel laka ali akrila na nohtu. Preprečuje zračne mehurčk..
12 Jun Učinkovito ter cenovno dostopno orodje in pripomočki za nego ter oblikovanje nohtov
0 573
Skrbno negovani nohti veliko povedo o vas. Še posebej sta nega in izgled nohtov pomembna takrat, ko svoje roke pogosto kažete v javnosti. Morda delate na pošti, banki, trgovini … Po drugi strani pa je lep videz nohtov pomemben za vsakogar med vami, ne glede na to, s čim se ukvarjate. Predstavljajte si, da ste z nekom prvič na zmenku. Z njim pijete ..
06 Jun Brusilni strojček za nohte, manikuro in pedikuro - zakaj bi ga morali kupiti ?
0 637
Ne glede na izbrani način oblikovanja nohtov je ključ do njegove obstojnosti pravilna priprava nohtne plošče. Pri izvajanju pedikure ni potrebno oblikovati samo nohtov, temveč tudi zagotoviti, da je koža stopal popolnoma gladka. V obeh zgornjih primerih je seveda mogoče vsa tretmaje opraviti ročno - z uporabo pile z ustrezno gradacijo. Veliko hitre..
06 Jun Gelish nohti: glavne prednosti in razlike z geli za nohte
0 957
Najučinkovitejšo zaščito naravnih nohtov dosežemo s permanentnim lakiranjem ali geliranjem nohtov. Pri obeh postopkih se uporablja UV in LED gel za nohte. V bolj tekoči obliki se uporablja kot poseben lak za nohte, katerega imenujemo tudi gel polish, permanentni lak, gel lak ali gelish (najbolj popularen izraz).  Ta poseben lak se strjuje ali suši ..
05 Jun Manikura in priprava nohta za permanentno lakiranje z gelish laki ali geliranje z geli za nohte
0 646
Pri urejanju nohtov se z ustreznimi pripomočki uredi in oblikuje obnohtje in nohti. Postopek manikure se lahko izvaja v kozmetičnem salonu ali doma. Sam postopek ni zelo zahteven, pomembno pa je da se ga izvaja na pravi način. Od pravilnosti postopka izdelave je odvisen videz in obstojnost lakiranja z navadnimi laki, permanentnega lakiranja z gelis..
05 Jun Izdelava in postopek odstranjevanja gelish nohtov - gel lakov
0 473
POSTOPEK NANAŠANJA GELISH LAKA ( base+barva+top )Razkužite roke, uredite in oblikujte nohte ter obnohtno kožico in jo potisnite nazaj, nato noht obrišite s clenerjem ali blue scrub tekočino.Nanesite tanek sloj base gel laka ali Vitaminski base lak od kožice do roba, ter tudi po konici nohta, da ga zaprete (lak nikoli ne nanašajte na obnohtno kožico..
05 Jun Postopek izdelave akrilnih nohtov
0 286
IZDELAVA NOHTOV IZ AKRILAOčistite in dezinficirajte roke z dezinfekcijskim sredstvom NP INSTAGEL-om ali INSTASPREY-em, uredite in oblikujte nohte ter obnohtno kožico in jo potisnite nazaj. Narahlo zmatirajte površino nohta z blok pilo ali bufferjem ( granulacije 180), odstranite prah s krtačko za nohte. Očistite nohte s celulozno blazinico namočeno..
06 Feb Nohti za Valentinovo
0 346
Naj se za Valentinovo vsi zaljubijo v vaše nohte. Poglejte in še danes ustvarite svojo edinstveno manikuro! Okraski za nohte, zlata verižica z ljubezenskim srčnim ključem. V prispevki so oglejte kako uporabiti folijo za prenos, priznana nohtna stilistka vam omogoča brezplačno izobraževanje, ki vam pomaga razširiti stilizacijo nohtov. ..
06 Feb Popolna oblika nohtov za vaše roke
spnega 0 1794
Nohti, tako kot preostali del telesa, se od človeka do človeka razlikujejo. Majhne, ​​velike, ozke, široke ... Značilnosti nohtne plošče je mogoče spreminjati. Verjetno ni ženske, ki ne bi želela imeti popolne oblike nohtov. Toda kaj v tem primeru pomeni izraz "idealen"? Najpogosteje gre za njihovo obliko, ki jo lahko oblikujete s pomočjo pilic za ..
17 Mar Najučinkovitejša depilacija pri vas doma
0 1782
Najučinkovitejša depilacija pri vas doma Če je bila nekoč depilacija v javnosti  tema, o kateri se je razpravljalo diskretno in redko, dandanes o njej govorimo na glas, samozavestno in z velikim zanosom. Svojim znancem priporočamo, v kateri salon je najbolje zaviti in zakaj, obenem pa ne pozabimo omeniti niti tega, kako dobre depilacije smo bili de..
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.