Menu
Vaša košarica

Čopiči za nail art - risanje

Čopiči za nail art - risanje se uporablja za ustvarjanje natančnih, tankih linij kot tudi za barvanje. Primeren je za uporabo akrilnih in gelnih barv ter z gel permanentnimi laki ali navadnimi laki za nohte.
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4513 ČOPIČ NP Dotting Tool
Ustvarite različne zasnove za nohte s temi orodji za piko. Idealen za začetnike, a čudovit tudi za naprednejše tehnike nohtov. Ta komplet vsebuje 3 dvostranska orodja za piko, kar pomeni, da vam ta komplet ponuja 6 različnih velikosti. Uporabljamo jih lahko z arilom, gelom ali lakom za nohte ali za&..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4515 čopič za Nail Art 11 mm
Natančen, dizajnerski čopič kreativnega stilista za nail art z dolžino ščetin 11 mm in premerom približno 0,2 mm. Izdelana iz visokokakovostnih materialov in okrašena s cirkoni. Ima priročen in potreben pokrovček, zaradi katerega se vaš čopič ne bo poškodoval, saj ščiti konico, ko ga ne uporabljate,..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4516 čopič za Nail Art 14 mm
Natančen, dizajnerski čopič kreativnega stilista za nail art z dolžino ščetin 14 mm in premerom približno 0,2 mm. Izdelana iz visokokakovostnih materialov in okrašena s cirkoni. Ima priročen in potreben pokrovček, zaradi katerega se vaš čopič ne bo poškodoval, saj ščiti konico, ko ga ne uporabljate,..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4517 čopič za Nail Art 19 mm
Natančen, dizajnerski čopič kreativnega stilista za nail art z dolžino ščetin 19 mm in premerom približno 0,2 mm. Izdelana iz visokokakovostnih materialov in okrašena s cirkoni. Ima priročen in potreben pokrovček, zaradi katerega se vaš čopič ne bo poškodoval, saj ščiti konico, ko ga ne uporabljate,..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Model: 4503 ČOPIČ za OMBRE POŠEVEN
Čopič, zasnovan posebej za okras ombre.Ključne značilnosti:kakovostne ščetinesenceidealen za lake, barve, geleŠčetka za dekorPosebno senčena krtača vam bo pomagala narediti manikuro ombre. Idealno za barve, gele, hibride ali tradicionalne lake...
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Model: 712-3 ČOPIČ POSLIKAVA 3-siv molly
Profesionalni čopič  namenjen poslikavi, okrasitvi nohtov. Narejen je iz najkvalitetnejših sintetičnih ščetin, velikost št. 3. ..
3.80 €
Brez DDV:3.12 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4510 ČOPIČ NP Artistic Fineliner
Profesionalni čopič za nail art. Tanka konica omogoča natančno in enostavno risanje. Profesionalni čopič  namenjen poslikavi in risanju, lahko se uporablja tudi za oblikovanje gela.  Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa po..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4511 ČOPIČ NP Artistic Painting
Profesionalni čopič za nail art. Tanka dolga konica je primerna za pokrivanje večjih površin med ročnim slikanjem. Lahko se uporablja tudi za oblikovanje gela. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj..
12.81 €
Brez DDV:10.50 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4514 ČOPIČ NP Micro Styler #00
Profesionalni čopič za nail art, risanje z tanko konico omogoča natančno in enostavno risanje. Profesionalni čopič je namenjen poslikavi in risanju. ..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Model: 4411c ČOPIČ GEL 4 POSLIKAVO 2
Izjemno praktičen, dvostranski čopič za gele in dekoracijo. Odlično orodje, ki vam prihrani veliko časa in dela. Na eni strani je ploska krtača za velikost gela 4, na drugi strani pa krtača za dekoriranje velikosti 2. Ščetine obeh ščetk so 100% naravne in izvirajo iz rdeče kune. Po končanem delu sta..
15.86 €
Brez DDV:13.00 €
Model: 4412z ČOPIČ GEL 6 POSLIKAVO 3
Izjemno praktičen, dvostranski čopič za gele in dekoracijo. Odlično orodje, ki vam prihrani veliko časa in dela. Na eni strani je ploska krtača za velikost gela 6, na drugi strani pa krtača za dekoriranje velikosti 3. Ščetine obeh ščetk so 100% naravne in izvirajo iz rdeče kune. Po končanem delu sta..
15.86 €
Brez DDV:13.00 €
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)
Čopiči, nail, art, risanje, ščetke
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.