Menu
Vaša košarica

Čopiči za nail art - risanje

Čopiči za nail art - risanje
Čopič točkovnik NailPerfect Dotting Tool for nail art
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4513 ČOPIČ NP Dotting Tool
Ustvarite različne zasnove za nohte s temi orodji za piko. Idealen za začetnike, a čudovit tudi za naprednejše tehnike nohtov. Ta komplet vsebuje 3 dvostranska orodja za piko, kar pomeni, da vam ta komplet ponuja 6 različnih velikosti. Uporabljamo jih lahko z arilom, gelom ali lakom za nohte ali za&..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
Model: 4503 ČOPIČ za OMBRE POŠEVEN
Čopič, zasnovan posebej za okras ombre.Ključne značilnosti:kakovostne ščetinesenceidealen za lake, barve, geleŠčetka za dekorPosebno senčena krtača vam bo pomagala narediti manikuro ombre. Idealno za barve, gele, hibride ali tradicionalne lake...
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
ČOPIČ ZA POSLIKAVO NailPerfect Artistic
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4510 ČOPIČ NP Artistic Fineliner
Profesionalni čopič za nail art. Tanka konica omogoča natančno in enostavno risanje. Profesionalni čopič  namenjen poslikavi in risanju, lahko se uporablja tudi za oblikovanje gela.  Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa po..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
ČOPIČ ZA POSLIKAVO NailPerfect Painting
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4511 ČOPIČ NP Artistic Painting
Profesionalni čopič za nail art. Tanka dolga konica je primerna za pokrivanje večjih površin med ročnim slikanjem. Lahko se uporablja tudi za oblikovanje gela. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj..
12.81 €
Brez DDV:10.50 €
Model: 4418 ČOPIČ ZA POSLIKAVO set 3V
Profesionalni čopiči namenjeni poslikavi ali okrasitvi nohtov. Z njimi lahko naredite zelo natančne in drobne poslikave.  Ščetine so iz visoko kakovostnih naravnih ščetin rdeče kune različnih dolžin   0 (10mm), 00 (8mm), 000 (6mm).  Po vsaki uporabi čopič temeljito očistite in up..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Model: 713 ČOPIČ ZA POSLIKAVO set
Profesionalni čopiči za UV gele, namenjeni poslikavi ali okrasitvi nohtov. Z njimi lahko naredite zelo natančne in drobne poslikave.  Ščetine so iz visoko kakovostnih sintetičnih ščetin različnih dolžin in debeli.  Po vsaki uporabi čopič temeljito očistite in uporabljali jih boste zelo dol..
8.00 €
Brez DDV:6.56 €
Model: 4412 ČOPIČ GEL 6 POSLIKAVO 3
Izjemno praktičen, dvostranski čopič za gele in dekoracijo. Odlično orodje, ki vam prihrani veliko časa in dela. Na eni strani je ploska krtača za velikost gela 6, na drugi strani pa krtača za dekoriranje velikosti 3. Ščetine obeh ščetk so 100% naravne in izvirajo iz rdeče kune. Po končanem delu sta..
15.86 €
Brez DDV:13.00 €
Model: 714 ČOPIČ nail art SET 5
Orodje za poslikavo, točkovno risanje in okrasitev nohtov.  Orodje ima plastični ročaj in dvostransko točkovno konico različne velikosti iz nerjavečega jekla. V kompletu je 5 kosov točkovnih orodij z 10 različnimi točkovnimi konicami.   ..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Čopiči, nail, art, risanje, ščetke
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.