Menu
Vaša košarica

Profesionalna linija za akrilne nohte

Nail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkurenčnih cenah. Nail Perfect® profesionalno linijo so razvili najboljši svetovnih kemiki z več kot 30 letnimi izkušenjami. Umetni nohti iz profesionalne linije akrila utrdijo vaše poškodovane in krhke nohte ter  zakrijejo vse nepravilnosti. Nohtom podajo zdrav in svež videz ter nudijo dodatno zaščito pred poškodbami.

Akrilni MO Pink prah, 25g Akrilni MO Pink prah, 25g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1104 akril MO Pink NailPerfect
Makeover Pink akrilni prah nežno kamuflažno pokrivne rožnate barve, brez lis ali madežev v teksturi za podaljševanje nohtov. Idealen za prekrivanje nepravilnosti na nohtu, 25g.NailPerfect Premium akrilni prah zagotavlja optimalno razmerje med časom sušenja in oblikovanjem nohta. Material j..
12.51 €
Brez DDV:10.25 €
Akrilni MO Rose prah, 25g Akrilni MO Rose prah, 25g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1108 akril MO Rose NailPerfect
Makeover Rose akrilni prah nežno kamuflažno pokrivne rožnate barve, brez lis ali madežev v teksturi za podaljševanje nohtov. Idealen za prekrivanje nepravilnosti na nohtu, 25g.NailPerfect Premium akrilni prah zagotavlja optimalno razmerje med časom sušenja in oblikovanjem nohta. Material j..
12.51 €
Brez DDV:10.25 €
Akrilna tekočina BO 100ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 1125-akr-tek-BO.Monomer-100
Profesionalna akrilna tekočina za izdelovanje akrilnih nohtov. BO profesionalno akrilno tekočino mešamo z akrilnim prahom. Za čudovite in obstojne nohte uporabljamo še Universal Air Bond tekočino.Izjemno močni in obstojni podaljšani nohti,Visoka kakovost. Dajejo naraven videz.Enostavni za oblik..
19.52 €
Brez DDV:16.00 €
Akrilna tekočina NP 1000ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1123-akr-tek-Monomer-1000ml
Profesionalna akrilna tekočina za izdelovanje akrilnih nohtov. NP profesionalno akrilno tekočino mešamo z NP akrilnim prahom. Za čudovite in obstojne nohte uporabljamo še NP Universal Air Bond tekočino.Nail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkure..
99.80 €
Brez DDV:81.80 €
Akrilna tekočina NP 250ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1111-akr-tek-Monomer-250
Profesionalna akrilna tekočina za izdelovanje akrilnih nohtov. NP profesionalno akrilno tekočino mešamo z NP akrilnim prahom. Za čudovite in obstojne nohte uporabljamo še NP Universal Air Bond tekočino.Nail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkure..
35.38 €
Brez DDV:29.00 €
Akrilni BABYBOOM MO Nude prah, 100g Akrilni BABYBOOM MO Nude prah, 100g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1113-akril-BABYBOOM MO Nude, 100g
Blush akrilni prah nežno prosojne rožnate barve – idealen za ustvarjanje naravnega videza podaljšanega nohta, 100gNail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkurenčnih cenah. Nail Perfect® profesionalno linijo so razvili najboljši svetovnih kemiki z ..
32.94 €
Brez DDV:27.00 €
Akrilni BABYBOOM MO Pale prah, 100g Akrilni BABYBOOM MO Pale prah, 100g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1112-akril-BABYBOOM MO Pale, 100g
Akrilni prah je idealen za ustvarjanje naravnega videza podaljšanega nohta, 100gNail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkurenčnih cenah. Nail Perfect® profesionalno linijo so razvili najboljši svetovnih kemiki z več kot 30 letnimi izkušenjami. Pr..
32.94 €
Brez DDV:27.00 €
Akrilni Blush prah, 25g Akrilni Blush prah, 25g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1103 akril Blush NailPerfect
Blush akrilni prah nežno prosojne rožnate barve – idealen za ustvarjanje naravnega videza podaljšanega nohta, 25g. Nail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkurenčnih cenah. Nail Perfect® profesionalno linijo so razvili najboljši svetovnih kem..
12.51 €
Brez DDV:10.25 €
Akrilni MO Peach prah, 25g Akrilni MO Peach prah, 25g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1210 akril MO Peach NailPerfect
MO Peach akrilni prah je prosojne barve – idealen za ustvarjanje konice nohta z naravnim videzom, 25g Nail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkurenčnih cenah. Nail Perfect® profesionalno linijo so razvili najboljši svetovnih kemiki z več kot..
12.51 €
Brez DDV:10.25 €
Akrilni Natural prah, 25g Akrilni Natural prah, 25g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1102 akril Natural NailPerfect
Natural akrilni prah nežno prosojne bele barve – idealen za ustvarjanje konice nohta z naravnim videzom, 25g.Nail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkurenčnih cenah. Nail Perfect® profesionalno linijo so razvili najboljši svetovnih kemiki z več k..
12.51 €
Brez DDV:10.25 €
Akrilni Prozoren prah, 25g Akrilni Prozoren prah, 25g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1101 akril Prozoren NailPerfect
Prozoren akrilni prah je prosojne barve – idealen za ustvarjanje konice nohta z naravnim videzom, 25g Nail Perfect® nudi profesionalno linijo akrilnega sistema za nohte z izjemno kakovostjo po konkurenčnih cenah. Nail Perfect® profesionalno linijo so razvili najboljši svetovnih kemiki z več kot..
12.51 €
Brez DDV:10.25 €
BO Acid Free Primer, 15 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 6212 BO Primer Acid Free, 15 ml
BO Nail Acid Free Primer je vezivno sredstvo med naravnim nohtom in akrilnim prahom, preprečuje odstopanje.Nanesite tanko plast na noht in počakajte da se posuši na zraku.  BO Acid Free Primer oblikuje močne kovalentne vezi med akrilnim prahom in naravnimi nohti za odlično oprijemljivost, vsebu..
16.90 €
Brez DDV:13.85 €
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)
Profesionalna, linija, akrila, Akril, nohte
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.