Menu
Vaša košarica

Set za nohte je komplet za Gel, Akril, Gelish nohte in vsebuje vse kar potrebujete za izdelavo nohtov po željeni obliki in dolžini

Začetni komplet za geliranje in podaljševanje nohtov ima vse kar potrebujete za izdelavo lepih nohtov doma. S profesionalnim kompletom za geliranje in izdelavo nohtov si nohte uredite kar sami! Poly gel set nudi moč akrilov in fleksibilnost gela, je kombinacija dveh sistemov v enem.

Komplet XL začetni za gel nohte 30g z LED lučko
Novo -6 %
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 957-2 UV XL gel set 30g
V kompletu dobite DUAL LED lučka z močjo 48w je novost na trgu saj ima LED diode "nove generacije"  z dvojno LED / UV svetlobo. LED lučka je namenjena profesionalni uporabi nohtnih stilistov v kozmetičnih salonih.primer - bonder  15 ml. (za optimalno oprijemljivost, nanesemo ga pred p..
80.52 € 85.40 €
Brez DDV:66.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 957 UV XL gel set 30g
V kompletu dobite DUAL LED lučka z močjo 48w je novost na trgu saj ima LED diode "nove generacije"  z dvojno LED / UV svetlobo. LED lučka je namenjena profesionalni uporabi nohtnih stilistov v kozmetičnih salonih.primer - bonder  15 ml. (za optimalno oprijemljivost, nanesemo ga pred p..
85.40 €
Brez DDV:70.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 2361-P Poly akril gel set Pink
Edinstven komplet za ekspresno manikuro, namenjen navdušencem in nohtnim stilistom, ki želijo delati z najkakovostnejšimi izdelki. Akril gel - Poly gel sistem je inovativen sistem gela in akrilov in vsebuje najboljše lastnosti obeh sistemov v enem izdelku. Od zdaj naprej bo manikura nohtov..
18.91 €
Brez DDV:15.50 €
BO. Gelish laki - Beautiful kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Beautiful set - 5 x 7ml
BO. Naturally Beautiful Collection - naravna polt v trendu, izbor subtilnih, modernih nevtralnih odtenkov, ki ustrezajo različnim tonom kože in osebnostim. Izraz "nevtralnost" je pripisan barvi, zaradi česar je popolna poudarjena barva za katero koli drugo polt na barvnem odtenku. BO Nails je profes..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Boho kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Boho Beauty Kit - 5 x 7ml
S toliko čudovitimi barvami, med katerimi lahko izbirate, smo se odločili, da za vas ustvarimo številne kolekcije iz vaših najljubših barv in sezonskih zbirk. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in zelo obstojnostjo. Gel la..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Delicious kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Delicious set - 5 x 7ml
BO. Naturally  Delicious Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga j..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Glitz-Glamor kolekcija BO. Gelish laki - Glitz-Glamor kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Glitz-Glamor set - 5 x 7ml
Ne glede na to, ali ste dovolj drzni, da uporabite bleščice, ali preprosto želite dodati pridih bleščic za poudarek nohta. Kolekcija ima različne odtenke bleščic in različne vrste bleščic od chunky do smoth. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobr..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Indulge kolekcija BO. Gelish laki - Indulge kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Indulge set - 5 x 7ml
BO. Naturally  Indulge Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga je ..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - InstaGlam kolekcija BO. Gelish laki - InstaGlam kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, InstaGlam set - 5 x 7ml
BO. Naturally  InstaGlam Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga j..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - kolekcija Ljubezen
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6634 BO Gelish laki, Love set - 5 x 15ml
BO Spread the Love Collection – Širite ljubezen v svojem salonu s to srčno kolekcijo. Romantične rdeče in strastne rožnate, nekaj, zaradi česar bo srce vsakomur zaigralo nekoliko hitreje. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in z..
61.61 €
Brez DDV:50.50 €
BO. Gelish laki - Pastelna kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Pastelni set - 5 x 7ml
Pastelna kolekcija BO gelish lakov z mehkimi pastelni odtenki, ki v zaporedju odtenkov delujejo pomirjujoče, umirjeno, za mirno vzdušje. Kolekcija odtenkov se osredotoča na naravne lepote. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in ..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Rdeča kolekcija BO. Gelish laki - Rdeča kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Get Red-dy - 5 x 7ml
Pridobite Red-dy Collection - Rdeča kolekcija v vašem barvnem krogu. Bo. Barve Get Red-dy Collection bodo vsaki stranki pomenile nekaj drugega. Naša polt izžareva strast, pozornost, prazničnost in še marsikaj. Ne glede na vaše razpoloženje ali sporočilo, BO. Get Red-dy Collection ima ustrezen rdeč o..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 27 (3 strani)
Gel, Akril, Gelish, kompleti, nohte, Nohti
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.