Menu
Vaša košarica

Set za nohte je komplet za Gel, Akril, Gelish nohte in vsebuje vse kar potrebujete za izdelavo nohtov po željeni obliki in dolžini

Začetni komplet za geliranje in podaljševanje nohtov ima vse kar potrebujete za izdelavo lepih nohtov doma. S profesionalnim kompletom za geliranje in izdelavo nohtov si nohte uredite kar sami! Poly gel set nudi moč akrilov in fleksibilnost gela, je kombinacija dveh sistemov v enem.

Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 2361-C Poly akril gel set Clear
Edinstven komplet za ekspresno manikuro, namenjen navdušencem in nohtnim stilistom, ki želijo delati z najkakovostnejšimi izdelki. Akril gel - Poly gel sistem je inovativen sistem gela in akrilov in vsebuje najboljše lastnosti obeh sistemov v enem izdelku. Od zdaj naprej bo manikura nohtov..
18.30 €
Brez DDV:15.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 2361-P Poly akril gel set Pink
Edinstven komplet za ekspresno manikuro, namenjen navdušencem in nohtnim stilistom, ki želijo delati z najkakovostnejšimi izdelki. Akril gel - Poly gel sistem je inovativen sistem gela in akrilov in vsebuje najboljše lastnosti obeh sistemov v enem izdelku. Od zdaj naprej bo manikura nohtov..
18.30 €
Brez DDV:15.00 €
BO. Gelish laki - Beautiful kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Beautiful set - 5 x 7ml
BO. Naturally Beautiful Collection - naravna polt v trendu, izbor subtilnih, modernih nevtralnih odtenkov, ki ustrezajo različnim tonom kože in osebnostim. Izraz "nevtralnost" je pripisan barvi, zaradi česar je popolna poudarjena barva za katero koli drugo polt na barvnem odtenku. BO Nails je profes..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Boho kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Boho Beauty Kit - 5 x 7ml
S toliko čudovitimi barvami, med katerimi lahko izbirate, smo se odločili, da za vas ustvarimo številne kolekcije iz vaših najljubših barv in sezonskih zbirk. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in zelo obstojnostjo. Gel la..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Delicious kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Delicious set - 5 x 7ml
BO. Naturally  Delicious Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga j..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Glitz-Glamor kolekcija BO. Gelish laki - Glitz-Glamor kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Glitz-Glamor set - 5 x 7ml
Ne glede na to, ali ste dovolj drzni, da uporabite bleščice, ali preprosto želite dodati pridih bleščic za poudarek nohta. Kolekcija ima različne odtenke bleščic in različne vrste bleščic od chunky do smoth. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobr..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - kolekcija Ljubezen
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6634 BO Gelish laki, Love set - 5 x 15ml
BO Spread the Love Collection – Širite ljubezen v svojem salonu s to srčno kolekcijo. Romantične rdeče in strastne rožnate, nekaj, zaradi česar bo srce vsakomur zaigralo nekoliko hitreje. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in z..
61.61 €
Brez DDV:50.50 €
BO. Gelish laki - Pastelna kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Pastelni set - 5 x 7ml
Pastelna kolekcija BO gelish lakov z mehkimi pastelni odtenki, ki v zaporedju odtenkov delujejo pomirjujoče, umirjeno, za mirno vzdušje. Kolekcija odtenkov se osredotoča na naravne lepote. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in ..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Summer kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Summer set - 5 x 7ml
BO. Naturally  Summer Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga je e..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Zimska kolekcija BO. Gelish laki - Zimska kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Winter Soulstice Kit - 5 x 7ml
Zbirka Winter Soulstice – temni, bogati toni. Izbor barv, ki vam ogrejejo dušo. Za uživanje v tej kolekciji vam ni treba čakati na hladno zimo. Bo. Zbirka Winter Soulstice; globoke, dramatične polti, ki resnično dajejo izjavo. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemn..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
DIP akrilni prah, komplet
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6020 BO. Dip Sample Kit
Uporabite BO Dip Powders v kombinaciji z BO Dip Tacky Base in BO Dip Activator za lepe nohte v samo nekaj preprostih korakih! S tem vzorčnim kompletom imate priložnost eksperimentirati z našim Dip akrilnim sistemom in videti, kako hitro in enostavno lahko ustvarite čudovite, naravne in močne noh..
37.82 €
Brez DDV:31.00 €
DIPPN akrilni prah, komplet #3 DIPPN akrilni prah, komplet #3
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1020-3 DIPPN SET
Ustvarite popolno manikuro v zelo kratkem času! Svojim strankam ponudite alternativno rešitev z istim izgledom in kvaliteto kot tradicionalni akrilni ali gelirani nohti. Uporabite Dippn prah v kombinaciji z NailPerfect Brush on Resin (lepilom) in NailPerfect Spray Activator-jem za čudovite nohte v s..
39.04 €
Brez DDV:32.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 25 (3 strani)
Gel, Akril, Gelish, kompleti, nohte, Nohti
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.