Menu
Vaša košarica

Set za nohte je komplet za Gel, Akril, Gelish nohte in vsebuje vse kar potrebujete za izdelavo nohtov po željeni obliki in dolžini

Začetni komplet za geliranje in podaljševanje nohtov ima vse kar potrebujete za izdelavo lepih nohtov doma. S profesionalnim kompletom za geliranje in izdelavo nohtov si nohte uredite kar sami! Poly gel set nudi moč akrilov in fleksibilnost gela, je kombinacija dveh sistemov v enem.

BO. Gelish laki - Boho kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Boho Beauty Kit - 5 x 7ml
S toliko čudovitimi barvami, med katerimi lahko izbirate, smo se odločili, da za vas ustvarimo številne kolekcije iz vaših najljubših barv in sezonskih zbirk. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in zelo obstojnostjo. Gel la..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Indulge kolekcija BO. Gelish laki - Indulge kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Indulge set - 5 x 7ml
BO. Naturally  Indulge Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga je ..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - kolekcija Ljubezen
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6634 BO Gelish laki, Love set - 5 x 15ml
BO Spread the Love Collection – Širite ljubezen v svojem salonu s to srčno kolekcijo. Romantične rdeče in strastne rožnate, nekaj, zaradi česar bo srce vsakomur zaigralo nekoliko hitreje. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in z..
61.61 €
Brez DDV:50.50 €
BO. Gelish laki - Tropical kolekcija BO. Gelish laki - Tropical kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Tropical set - 5 x 7ml
BO. Naturally  Tropical Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga je..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
BO. Gelish laki - Unwind kolekcija BO. Gelish laki - Unwind kolekcija
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Unwind set - 5 x 7ml
BO. Naturally  Unwind Collection, gel lak obstojen kot gel in enostaven za nanašanje kot lak za nohte. BO gelish lak vam omogoča, da imate čudovite nohte do 4 tedne. Je enostaven za nanašanje, brez lomljenja, luščenja ali nošenja. V LED lučki se strdi samo v 30 sekundah, odstraniti ga je e..
31.72 €
Brez DDV:26.00 €
DIPPN  akrilni prah, začetni komplet DIPPN  akrilni prah, začetni komplet
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1026 Get started DIPPN SET
Ustvarite popolno manikuro v zelo kratkem času! Svojim strankam ponudite alternativno rešitev z istim izgledom in kvaliteto kot tradicionalni akrilni ali gelirani nohti. Uporabite Dippn prah v kombinaciji z NailPerfect Brush on Resin (lepilom) in NailPerfect Spray Activator-jem za čudovite nohte v s..
67.10 €
Brez DDV:55.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 1959 gel polish komplet Clav 8 barv 48W
GEL LAK KOMPLET VSEBUJE1 x DUAL LED LUČKA Q1 48 W  ( 10s, 30s, 60s, in 99s ),8 x barvni gel lak 7,5 ml ( barve kot na 2 sliki),1 x base  podlak 7,5 ml,1 x  Top nadlak 7,5 ml,1 x cleaner čistilo 50 ml1 x remover 50 ml50 celuloznih blazinic za čiščenje in razmaščevanje nohtov3..
85.40 € 93.94 €
Brez DDV:70.00 €
Komplet za poškodovane naravne nohte Komplet za poškodovane naravne nohte
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 3013 komplet za naravne nohte-15 ml
Imate razcepljene ali poškodovane nohte? S tem kompletom imate vse, kar potrebujete za krepitev nohtov. Če dosledno uporabljate te izdelke korak za korakom, boste rezultate opazili že v 8 dneh. Danes je popoln dan, da svojim nohtom omogočite nov začetek! LASTNOSTI IN PREDNOSTIObnavlja in krepi ..
29.28 €
Brez DDV:24.00 €
NP Akrilni prah -  XL SET
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1121 NP Akril Started set- XL
Komplet Acrylic Get Started Kit vsebuje vse potrebne akrilne izdelke v enem polju! Ta komplet za začetek NailPerfect olajša vsakemu tehniku ​​nohtov, da začne delati z akrilnimi izdelki NailPerfect ne da bi vložili ogromno denarja.Komplet vsebujeAkrilna tekočina 100 ml,Akrilni prah 25gr,Akrilni prah..
91.74 €
Brez DDV:75.20 €
NP Akrilni prah - set
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1120 NP Akril set, 15ml
Preizkusite naš akrilni sistem NailPerfect! S tem kompletom lahko odkrijete, kako hitro in enostavno lahko ustvarite čudovite, naravne in močne nohte z našim akrilnim sistemom.Komplet vsebujeAkrilna tekočina 50 ml, Akrilni puder Blush( v roza barvi) 25gr, Akrilni puder Mega White 25gr, Universal Air..
51.24 €
Brez DDV:42.00 €
NP Build Nail veliki komplet gradilnih gelov 3v1
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1708 NP Build that Nail Get Started Kit
NailPerfect Build That Nail je gradilni gel 3 v enem, saj ima bazo, gradilni gel in top gel v enem, ki je na voljo v 5 različnih barvah,  Je odličen izdelek za enostaven in hiter nanos na naravne nohte, ki ga lahko uporabimo tudi za podaljševanje nohtov s umetnimi konicami ali šablonami. V..
82.96 €
Brez DDV:68.00 €
NP Fiber gel za nohte veliki komplet
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1705 Fiber in a Bottle Get Started Kit
Fiber gel vlakna v steklenički ustvarjajo optimalen oprijem, tudi na problematičnih nohtih. To je popoln izdelek za ustvarjanje tankih in izjemno močnih nohtov, ki napolnijo poškodbe in brazde na nohtu.V kompletu dobite (vse kot na sliki): UPVOTED Fiber in a Bottle Satin Pink,UPVOTED Fiber in a..
61.61 €
Brez DDV:50.50 €
Prikazujem 1 od 12 do 15 (2 strani)
Gel, Akril, Gelish, kompleti, nohte, Nohti
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.