Menu
Vaša košarica

Kozmetični kovčki in vozički na kolesih za vaše pripomočke

Kvalitetni kozmetični kovčki vam pomagajo da imate svoje pripomočke zložene pregledno in varno njihov transport pa je enostaven. Kovčki so sestavljeni iz večih delov katere lahko med seboj kombinirate in izberete tistega ki vam ustreza.

Model: 7261 kozmetična torba rdeča
Priročna torbica za kozmetiko, lake ali druge predmete, še posebej priporočljiva za stiliste in manikerje. Idealno za potovanja, izdelana iz mehkega in trajnega materiala. Torba ima trden ročaj in snemljiv naramni trak z nastavljivo dolžino. Na sredini so 4 drsne police in glavni predelek, ki je dov..
32.94 €
Brez DDV:27.00 €
Model: 7251 KOVČEK ČRN KROKODIL
Čudovit priročen in lahek kovček za lake, gele ali druge kozmetične dodatke, bo v celoti izpolnil svojo funkcijo.Lastnosti izdelka:Idealno za kozmetičarke in stiliste, odpre se na obeh stranehIma odstranljivo mrežico iz pene za lake ali druge stekleničkeKljuč za zaklepanje, 2 zadrgeBrezčasna zasnova..
36.60 €
Brez DDV:30.00 €
Model: 852-MS KOVČEK TIGER XL
Kvaliteten profesionalni kozmetični aluminijasti kovček z ojačanimi zaobljenimi robovi. Kovček je 2 v 1, saj je sestavljen iz dveh posameznih kovčkov, ki se lahko uporabljata ločeno ali skupaj. V  kovčku lahko shranite vse vaše pripomočki, saj je organiziran in priročen, ima veliko predalov in ..
132.98 €
Brez DDV:109.00 €
Model: 7259 SREBRN KOVČEK KOO1
Kvaliteten profesionalni kozmetični aluminijasti kovček z ojačanimi zaobljenimi robovi. Kovček je zelo praktičen saj lahko v njem spravite svojo UV lučko in ostale pripomočke za manikuro in lakiranje nohtov.  Tako imate vse predmete, ki jih potrebujete za delo na enem kraju. Aluminijasto ohišje..
54.90 €
Brez DDV:45.00 €
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Kozmetični, kovčki, vozički, Kozmetika, oprema
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.