Menu
Vaša košarica

Remover ali tekočina za odstranjevanje soak off gel laka z nohtov

Remover - odstranjevalec soak off gel laka je univerzalna soak off tekočina za odstranjevanje vseh Soak Off gel lakov, gel polish gelish permanentnih lakov

NP Gelbreaker, soak off,  15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1526 NP Gelbreaker
Gelbreaker je najlažji način, da odstranite gel polish lak. UPVOTED Gelbreaker je obvezen izdelek!  Čakanje, da so vam gel polish lak odstranili, je zdaj stvar preteklosti. Lastnosti in prednostiOdlično prihrani čas odstranitveOkolju prijaznoMočan učinek odstranjevanjaBrez poškodb naravne ..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 3091 NP odstranjevalec laka
Odstranjevalec laka za nohte BREZ acetona– 100 ml Odstranjevalec laka za nohte vsebuje aktivne sestavine, ki izboljšajo strukturo nohta. Lahko se uporablja tako za naravne in umetne nohte (akril, gel, konice). Odstranjevalec je brez acetona in zato ne izsuši naravni noht in povrhnjice.&nbs..
3.78 €
Brez DDV:3.10 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1531 SO Remover 100
Univerzalna profesionalna odišavljena soak off tekočina za odstranjevanje vseh Soak Off gel lakov , gel polish permanentnih lakov vseh blagovnih znamke v samo 10 minutah! OPOZORILA:  : zelo vnetljivo, dražilno za oči, shranjujte nedosegljivo otrokom, stran od ognja in kajenja, v primeru st..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1534 SO Remover 1000
Univerzalna profesionalna odišavljena soak off tekočina za odstranjevanje vseh Soak Off gel lakov , gel polish permanentnih lakov vseh blagovnih znamke v samo 10 minutah! OPOZORILA:  : zelo vnetljivo, dražilno za oči, shranjujte nedosegljivo otrokom, stran od ognja in kajenja, v primeru st..
28.06 €
Brez DDV:23.00 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 255 odstr. aceton
Tekočina za odstranjevanje  gel polish laka, Gelisha, permanentnega laka in akrilnih nohtov obogatena z lanolinom je novost na tem področju. Vsebuje učinkovito in varno visoko kakovostno mešanico topil za bolj učinkovito odstranjevanje gel polish laka in akrilane mase z nohta. Tekočina poleg uč..
3.90 €
Brez DDV:3.20 €
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Remover, odstranjevalec, soak, off, gel, laka, Tekočine, nego, nohtov
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.