Menu
Vaša košarica

Pestra paleta barvnih in Spider gelov so namenjeni ustvarjanju motivov

Barvni geli imajo intenzivne barve so zelo dobro prekrivni in se lahko kombinirajo z drugimi geli. Imajo dober oprijem na naraven ali umeten noht. Nekateri geli imajo dodane bleščice, perle, kovinske delce. Želite narisati ravne črte brez veliko truda? Potem je Spider Gel ustvarjen za vas. Zaradi svoje gostote viskoznosti privlači nit, ki se preprosto da na nohte in s potegom naredite ravne črte debele ali tanke! Spider gel se nanaša na vnaprej pobarvan in zaščiten noht s s pripomočkom za okraševanje ali s konico lesene palčke. Z neprekinjenim potegom nanesi gel iz enega konca nohta na drugega. Vsi geli se sušijo pod UV/LED lučko.


Blagovna znamka: Cristina® nails- za nohte Model: 989SPI spider gel 3ml ČRN
Želite narisati ravne črte brez veliko truda? Potem je Spider Gel ustvarjen za vas. Zaradi svoje gostote viskoznosti privlači nit, ki se preprosto da na nohte in s potegom naredite ravne črte debele ali tanke!Spider gel nanašaj na vnaprej pobarvan in zaščiten noht Spider gel nanašaj s pripomočk..
7.56 €
Brez DDV:6.20 €
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)
Spider, barvni, geli, Geli, nohte, barvni
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.