Menu
Vaša košarica

Potrošni material katerega potrebujete za hitro in učinkovito depilacijo

Ponujamo vam kvaliteten in cenovno zelo ugoden potrošni material za depilacijo. Najbolj pomembni za hitro in učinkovito depilacijo so kvalitetni depilacijski trakovi in koluti, obročki za zaščito grelcev voska, prevleke za kozmetične mize, rokavice, hlačke za enkratno uporabo pri depilaciji

Blagovna znamka: Bandy Model: 030 trak miniviso
Kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip iz HYPO TEX materiala,  100 kosov dimenzije 12,5 x 3 cm (primeren za obraz). Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za ..
2.20 €
Brez DDV:1.80 €
Blagovna znamka: Bandy Model: 036 trak PLUS
Kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 70 gramov iz HYPO TEX materiala,  100 kosov dolžine 20 cm . Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno ods..
3.29 €
Brez DDV:2.70 €
Blagovna znamka: Bandy Model: 037 trak extra
Zelo kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 90 gramov iz HYPO TEX materiala, 100 kosov dolžine 20 cm.  Trakovi  so pakirani v priročni kartonasti škatli za zaščito pred umazanijo in lažje shranjevanje.Primeren predvsem za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi z..
4.39 €
Brez DDV:3.60 €
Blagovna znamka: Bandy Model: 032 kolut PLUS
Kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 70 gramov iz HYPO TEX materiala. Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno odstranjevanje dlak narejen iz nara..
7.93 €
Brez DDV:6.50 €
Blagovna znamka: Bandy Model: 033 kolut extra
Zelo kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 90 gramov iz HYPO TEX materiala. Primeren predvsem za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno odstranjevanje dlak narejen ..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Model: 034 depilac. kolut ozek
Depilacijski trak v roli je primeren za zgornjo ustnico (brčice) in obrvi, material se ne razteza in ne trga ter se ne razslojuje ob uporabi, s čimer zagotavlja dovolj natančno in kvalitetno depilacijo. Dolžina traku je 70m, širina pa 3 cm. Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja..
6.71 €
Brez DDV:5.50 €
Model: 534 spatula ozka 50 kosov
Lesene spatule za nanašanje voska za depilacijo. Posamezno leseno lopatico uporabite za nanos vročega voska na manjše dele telesa. Primerne za profesionalno ali domačo uporabo. V paketu je 50 kosov lesenih lopatic  dimenzije 12,5 cm x 0,8 cm...
3.90 €
Brez DDV:3.20 €
Model: 533 DEPIL lopatica-spatula
Lesene spatule za nanašanje voska za depilacijo. Posamezno leseno lopatico uporabite za nanos vročega voska na manjše dele telesa (obraz, prsti,…).Primerne za profesionalno ali domačo uporabo. Pri domači uporabi lahko spaluto zavržete ali jo enostavno pustite v lončku z voskom. Ob vnovični upor..
1.34 €
Brez DDV:1.10 €
Model: 533 B box-100 spatula
Lesene spatule za nanašanje voska za depilacijo. Posamezno leseno lopatico uporabite za nanos vročega voska na manjše dele telesa (obraz, prsti,…).Primerne za profesionalno ali domačo uporabo. Pri domači uporabi lahko spaluto zavržete ali jo enostavno pustite v lončku z voskom. Ob vnovični upor..
4.72 €
Brez DDV:3.87 €
Blagovna znamka: Flying Model: 074 ring
Obročki iz kartona varujejo grelce za vosek pred kapljicami voska s čimer zagotavljajo popolno higieno in olajšajo delo...
6.59 €
Brez DDV:5.40 €
Blagovna znamka: Flying Model: 4009 tepih
Okrogla podloga - preproga 50 cm iz netkanega blaga - flis, 50 kosov za večjo čistočo in higieno pri kozmetičnih storitvah primerna za solarij, tuš ......
8.80 €
Brez DDV:7.21 €
Model: 5615 maska #3, S/M
Zaščitna troslojna pralna maska ​​iz neoprene za večkratno uporabo zagotavlja učinkovito zaščito ter dolgotrajno udobno uporabo.Zunanja plast je narejena iz neoprena, notranja plast je koži prijazna viskoza, srednja plast pa je 3 mm poliuretanska pena. Maska vsebuje srebrne niti (AG+) ki izboljšajo ..
4.50 €
Brez DDV:3.69 €
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)
Potrošni, material, depilacijo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.