Menu
Vaša košarica

Potrošni material katerega potrebujete za hitro in učinkovito depilacijo

Ponujamo vam kvaliteten in cenovno zelo ugoden potrošni material za depilacijo. Najbolj pomembni za hitro in učinkovito depilacijo so kvalitetni depilacijski trakovi in koluti, obročki za zaščito grelcev voska, prevleke za kozmetične mize, rokavice, hlačke za enkratno uporabo pri depilaciji

Blagovna znamka: Bandy Model: 036 trak PLUS
Kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 70 gramov iz HYPO TEX materiala,  100 kosov dolžine 20 cm . Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno ods..
3.29 €
Brez DDV:2.70 €
Blagovna znamka: Bandy Model: 038 trak extra 22
Zelo kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 90 gramov iz HYPO TEX materiala, 100 kosov dolžine 22 cm.  Primeren predvsem za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno od..
3.60 €
Brez DDV:2.95 €
Model: 035 depilac. kolut
Depilacijski trak v roli je odličen depilacijski trak za vse, delo teče hitro in učinkovito. Material se ne razteza in ne trga ter se ne razslojuje ob uporabi, s čimer zagotavlja dovolj natančno in kvalitetno depilacijo. Dolžina traku je 70m, širina pa 7cm. Primeren je za profesionalno uporabo, lahk..
6.71 €
Brez DDV:5.50 €
Model: 533 B box-100 spatula
Lesene spatule za nanašanje voska za depilacijo. Posamezno leseno lopatico uporabite za nanos vročega voska na manjše dele telesa (obraz, prsti,…).Primerne za profesionalno ali domačo uporabo. Pri domači uporabi lahko spaluto zavržete ali jo enostavno pustite v lončku z voskom. Ob vnovični upor..
4.72 €
Brez DDV:3.87 €
Model: 2003 mini spatula
PLASTIČNE MINI  spatule za nanašanje voska za depilacijo na manjše dele ( brčice, obrvi, intimni predeli...). Primerne za profesionalno ali domačo uporabo. Pri domači uporabi lahko spaluto zavržete ali jo enostavno pustite v lončku z voskom. V paketu je 50 kosov. ..
7.30 €
Brez DDV:5.98 €
Blagovna znamka: Flying Model: 4009 tepih
Okrogla podloga - preproga 50 cm iz netkanega blaga - flis, 50 kosov za večjo čistočo in higieno pri kozmetičnih storitvah primerna za solarij, tuš ......
8.80 €
Brez DDV:7.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 4005 prevleka
Prevleka iz netkanega blaga - staničevine z elastiko je primerna predvsem za kozmetične mize...
2.70 €
Brez DDV:2.21 €
Blagovna znamka: Bandy Model: 4013 tanga
Tanga ženske hlačke iz netkanega blaga - staničevine, 100 kosov, posamezno pakirane. ..
9.10 €
Brez DDV:7.46 €
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Potrošni, material, depilacijo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.