Menu
Vaša košarica

Popravilo poškodovanega nohta s Fiber sistemom je učinkovito. Hiter in enostaven nanos pomagata preprečiti nadaljnje poškodbe in učvrstita noht.

Popravilo poškodovanega nohta z uporabo svile ali steklenih vlaken je hitro in enostavno. Po popravilu so naravni nohti videti še vedno zelo naravno, poleg tega pa so še trdi in močni. Fiber sistem je priporočljiv za popravilo vseh vrst nohtov (naravni, umetni, akril).

Model: 602 ŠKARJE PELIKAN s
Škarje za fiber sistem so ostre in natančne in vam omogočajo, da lahko izrežete vsako krivuljo in željeno obliko svilenega traku, škarje so v srebrni barvi.  Ostro rezilo zagotavlja popolen rez, popolna ergonomska oblika je prilagojena tako da omogoča visoko udobje dela. Velikost škarij 9 x 4 c..
5.90 €
Brez DDV:4.84 €
Model: 172 TRAKOVI za podaljševanje 10 kos
Svileni trakovi se uporabljajo za  podaljševanje naravnih kratkih nohtov. V paketu dobite 10 kosov svilenih trakov dimenzije 4 cm x 8cm, katere poljubno oblikujete s škarjicami in namestite na noht. Strokovnjaki širom sveta, ki se ukvarjajo z nohti, se povsem zanesejo na FIBER SISTEM in ga..
8.50 €
Brez DDV:6.97 €
Model: 172P TRAKOVI za popravilo nohta
Svileni trakovi se lahko uporabljajo za popravilo poškodovanega nohta skupaj s top coat ali prozornim gelom ( priporočamo fiber gel s čopičem) . Strokovnjaki širom sveta ga uporabljajo takrat, kadar hočejo doseči vrhunske rezultate in nohte nevidno popraviti. Svilen trak ali trak iz steklenih vlaken..
8.50 €
Brez DDV:6.97 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
FIBER, SISTEM, popravilo, nohta, Nohti
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.