Menu
Vaša košarica

Popravilo poškodovanega nohta s Fiber sistemom je učinkovito. Hiter in enostaven nanos pomagata preprečiti nadaljnje poškodbe in učvrstita noht.

Popravilo poškodovanega nohta z uporabo svile ali steklenih vlaken je hitro in enostavno. Po popravilu so naravni nohti videti še vedno zelo naravno, poleg tega pa so še trdi in močni. Fiber sistem je priporočljiv za popravilo vseh vrst nohtov (naravni, umetni, akril).

Model: 172 FIBER TRAK 96 CM
Fiber sistem se uporablja za uspešno popravilo naravnih ali geliranih nohtov, ki so poškodavani odlomljeni ali zatrgani.Nažalost  se pogosto zgodi, da se noht zatrga, poči ali odlomi. Kljub temu imamo za vas rešitev FIBER SISTEM s katerim uspešno brez sledu popravimo poškodbe na naravnem a..
8.50 €
Brez DDV:6.97 €
Model: 603 ŠKARJE PELIKAN z
Škarje za fiber sistem so ostre in natančne in vam omogočajo, da lahko izrežete vsako krivuljo in željeno obliko svilenega traku.   Ostro rezilo zagotavlja popolen rez, popolna ergonomska oblika je prilagojena tako da omogoča visoko udobje dela. Velikost škarij 9 x 4 cm.  ..
5.90 €
Brez DDV:4.84 €
Model: 172 TRAKOVI za podaljševanje 10 kos
Svileni trakovi se uporabljajo za  podaljševanje naravnih kratkih nohtov. V paketu dobite 10 kosov svilenih trakov dimenzije 4 cm x 8cm, katere poljubno oblikujete s škarjicami in namestite na noht. Strokovnjaki širom sveta, ki se ukvarjajo z nohti, se povsem zanesejo na FIBER SISTEM in ga..
8.50 €
Brez DDV:6.97 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
FIBER, SISTEM, popravilo, nohta, Nohti
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.