Menu
Vaša košarica

Tekočine za dezinfekcijo in razkuževanje uničujejo bakterije in viruse

Tekočine za dezinfekcijo in za razkuževanje vas bo zaščitila proti okužbam vaših strank, vas  in preprečila okužbo orodja v vašem salonu 

Model: 169 DEZINFEKCIJA 500ml
Antimikrobna tekočina za dezinfekcijo na osnovi alkohola ( >75%) pakirano z pršilko za 99% izkoristek! Uporablja se za dezinfekcijo, razmaščevanje in čiščenje, saj ima antibakterijski učinek na površinah, orodjih in rokah. Priporočamo kozmetičnim salonom saj ne vsebuje aldehida. Ima prijeten in m..
8.78 €
Brez DDV:7.20 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1511 razkužilni gel NP-236 ml
Instant razkužilo za čiste roke in noge z NailPerfect InstaGel! Uporabite InstaGel preden začnete z izvajanjem manikure ali pedikure da razkužite roke ali noge, brez uporabe vode in mila. Je nelepljiv, osvežujoč gel kateri mehča kožo, medtem ko jo tudi očisti. posebnosti- Ni lepljiv, osvežujoč ..
8.54 €
Brez DDV:7.00 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 170 razkužilni gel, 50ml
Tekoči antibakterijski gel za razkuževanje in razkuževanje rok BREZ UPORABE VODE na osnovi alkohola. Učinkovitost do 99,9%! Koncentracija alkohola v izdelku je 70%. Optimalna količina za uničenje virusov, mikrobov v kombinaciji z d-panthenolom in aloe ne izsuši rok in jim daje čudovito mehkobo in pr..
4.27 € 4.88 €
Brez DDV:3.50 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Tekočine, dezinfekcijo, nego, nohtov
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.