Menu
Vaša košarica

Čopiči in krtačke za nohte

Velika ponudba čopičev , krtačk, ščetk za nohte,  za gel, akril, poslikavo in nail art. Različni čopiči potrebni za urejanje nohtov oziroma manikure, ter ščetke za čiščenje nohtov in odstranjevanje prahu.

Čopič za Akril Kolinsky 10
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4432 čopič Kolinsky 10
Profesionalni Kolinsky 10 čopič za akril je kot nalašč za ustvarjanje akrilnih nohtov. Čopič za akril je idealen pripomoček pri podaljševanju nohtov in oblikovanju dizajnov z akrilom. Kakovostne ščetine kolinsky ščetine zagotavljajo dolgo življensko dobo čopiča. Priporočamo ga za profesion..
30.50 €
Brez DDV:25.00 €
Čopič za Akril Kolinsky 306
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4431 čopič Kolinsky 306
Profesionalni Kolinsky 306 čopič za akril je kot nalašč za ustvarjanje akrilnih nohtov. Čopič za akril je idealen pripomoček pri podaljševanju nohtov in oblikovanju dizajnov z akrilom. Kakovostne ščetine kolinsky ščetine zagotavljajo dolgo življensko dobo čopiča. Priporočamo ga za profesio..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
Čopič za Akril Kolinsky 888
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4430 čopič Kolinsky 888
Profesionalni Kolinsky 888 čopič za akril je kot nalašč za ustvarjanje akrilnih nohtov. Čopič za akril je idealen pripomoček pri podaljševanju nohtov in oblikovanju dizajnov z akrilom. Kakovostne ščetine kolinsky ščetine zagotavljajo dolgo življensko dobo čopiča. Priporočamo ga za profesio..
32.94 €
Brez DDV:27.00 €
Model: 4309 čopič akril 10 s potiskačem -PA3
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 10.  in potiskačem. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine 10 mm. ..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Model: 833 čopič akril 2
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 2. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 2 ..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Model: 4305 čopič akril 4 s potiskačem
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 4. Čopič je plastičen z naravno dlako od  rdeče kune. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne naravne ščetine širine 4 mm. ..
9.39 €
Brez DDV:7.70 €
Model: 834 čopič akril 4
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 4. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 4 ..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Model: 4307 čopič akril 8 s potiskačem -PA5
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 8.  in potiskačem. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine 8 mm. ..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Model: 4522 ČOPIČ za nail arti in poslikavo 10 mm
Profesionalni čopič  namenjen poslikavi, okrasitvi nohtov. Narejen je iz najkvalitetnejših sintetičnih ščetin, velikost 10 mm. Izdelek visokega razreda, izdelan z izjemno natančnostjo tako, da izpolnjuje najvišje zahteve spoštovanih stilistov. Popoln dizajn bo pritegnil pogled vsake stranke in ..
3.80 €
Brez DDV:3.12 €
Model: 4521 ČOPIČ za nail arti in poslikavo 7 mm
Profesionalni čopič  namenjen poslikavi, okrasitvi nohtov. Narejen je iz najkvalitetnejših sintetičnih ščetin, velikost 7 mm. Izdelek visokega razreda, izdelan z izjemno natančnostjo tako, da izpolnjuje najvišje zahteve spoštovanih stilistov. Popoln dizajn bo pritegnil pogled vsake stranke in v..
3.80 €
Brez DDV:3.12 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4518 čopič za Nail Art 7 mm
Natančen, dizajnerski čopič kreativnega stilista za nail art z dolžino ščetin 7 mm. Izdelana iz visokokakovostnih materialov in okrašena s cirkoni. Ima priročen in potreben pokrovček, zaradi katerega se vaš čopič ne bo poškodoval, saj ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovče..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4519 čopič za Nail Art 9 mm
Natančen, dizajnerski čopič kreativnega stilista za nail art z dolžino ščetin 9 mm. Izdelana iz visokokakovostnih materialov in okrašena s cirkoni. Ima priročen in potreben pokrovček, zaradi katerega se vaš čopič ne bo poškodoval, saj ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovče..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 35 (3 strani)
Čopiči, ščetke, Orodje, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.