Menu
Vaša košarica

Umetne trepalnice in vse za podaljševanje trepalnic

 Umetne trepalnice so danes že skoraj nujen modni dodatek, saj poudarijo oči. Za dolgo obstojnost so pomembni kvalitetni materiali, strokoven tretma in pravilen izbor njihove dolžine, ukrivljenosti in gostote.

Lep videz obraza in trepalnic je bil zaželen v vsej zgodovini človeštva. Prve lepotilne tretmaje z barvanjem trepalnicah izhajajo že od starega Egipta dalje. Prve postopke podaljševanja trepalnice pa zasledimo od leta 1900 dalje. Leta 2000 pa so na Japonskem in Koreji pričeli izdelovati sodobne oblike posameznih podaljškov trepalnic katere se uporabljajo tudi danes. Umetne trepalnice so sestavljene iz posameznih podaljškov ki jih s pomočjo »medicinskega lepila« prilepimo na posamezno trepalnico.

Vsi podaljški trepalnic narejeni so iz istega materiala. Ta material je plastično - sintetično vlakno, ki ga imenujemo PBT (Polybutylene Terephthalate). Na trgu najdemo mnoge izdelke, ki jih proizvajalci promovirajo pod oznakami "mink" in "silk", vendar v resnici niso narejeni iz drugačnih snovi, temveč so vsi iz istega sintetičnega materiala.

Na tržišču obstajajo tudi trepalnice iz naravnega krzna živali vendar njihov izgled ni tako popoln kot izgled sintetičnih trepalnic. Te naravne trepalnice lahko povzročajo alergijo in ni mogoče obdržati njihove ukrivljenosti kot pri sintetičnih iz PBT materiala.

Tudi trepalnice naše linije, BO. LASH so narejene iz idealnega sintetičnega materiala za umetne trepalnice, ki ga je ekipa razvila na podlagi podrobnih analiz in številnih testov. BO. LASH trepalnice so na dotik mehke, imajo odlično odpornost, trajno in obstojno obliko ukrivljenosti in primerno dolžino glede na ukrivljenost trepalnice, so fleksibilne in izgledajo naravno in lepo. Ko naredite podaljške na naravnih trepalnicah, ni opaziti razlike, vaše stranke bodo zadovoljne saj so to trepalnice s katerimi je možno oblikovati elegantne in očarljive oči.

Pri trepalnicah razlikujemo dolžino, debelino trepalnic in njihovo ukrivljenost ter barvo. Zaradi velika izbora trepalnic lahko pri podaljševanju trepalnic izberete tip trepalnic, ki je po svojih karakteristikah najbolj podoben naravnim trepalnicam vaše stranke. S takšno pravilno izbiro dosežete zares zdrav in čimbolj naraven videz oči.

Dolžina in debelina umetnih trepalnic

Na voljo so trepalnice dolžine od 8 do 14 mm in debeline od 0,05 do 0,20, ta izbor je narejen na podlagi najbolj pogostih velikosti naravnih trepalnic.

Ukrivljenost umetnih trepalnic  

Izbor določene ukrivljenosti trepalnic ( J, B, C, D ) je odvisen predvsem od učinka, ki ga želite doseči s podaljševanjem. Vsaka oseba ima drugačne trepalnice in pravilno je da se upoštevate naravno stanje trepalnic stranke in izberete ustrezno dolžino, debelino in ukrivljenost umetnih trepalnic.

  • Pri J in B ukrivljenosti je osnova trepalnice ravna, ukrivljena je na konici, daje zelo naraven videz z njimi se doseže večji volumen in dolžino (ne priporočamo za stranke z ravnimi ali navzdol usmerjenimi trepalnicami).
  • Pri C ukrivljenosti trepalnice izgledajo kot naravne trepalnice, ki smo jih uvihali z vihalcem trepalnic. Z njimi dosežemo naravni in tudi dramatičen videz ( priporočamo za stranke z ravnimi ali rahlo zavihanimi trepalnicami).
  • D ukrivljenost je tudi najbolj ukrivljena oblika trepalnic z njimi dosežemo lep dramatičen učinek ( priporočamo za naravne in navzdol usmerjene naravne trepalnice).

Barve trepalnic

 Najbolj pogosta barva trepalnic za podaljševanje je črna ali temno rjava ( to sta tudi naravni barvi trepalnic strank ), za bolj drzen videz pa so na voljo tudi barvne in ombre trepalnice, ki se jih uporablja za posebne priložnosti.

Laminiranje ali dviganje obrvi in trepalnic


Laminiranje obrvi in laminiranje trepalnic je isti tretma kot njihovo vihanje, dolgotrajno oblikovanje ali bio kodranje (ista marketinška imena za enak tretma). V postopku s pomočjo losjona (kisline) začasno uničimo beljakovinske vezi znotraj dlak, zato da jim lahko določimo novo smer, ali obliko. Nato z drugim losjonom (keratinom) poskrbimo za proteinsko obnovo in moč dlačic obrvi in trepalnic.

Arganovo olje za trepalnice, 15ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4968 Arganovo olje - Argan Oil , 15ml
Organsko arganovo olje je narejeno iz arganovih oreščkov, ki izvirajo iz arganovega drevesa. Arganovo olje je izjemno bogato s koristnimi hranili, vključno z maščobnimi kislinami in vitaminom E. Organsko arganovo olje je 100 % organsko.LASTNOSTI IN PREDNOSTI• 100 % ekološke sestavine• Za občutljivo ..
6.59 €
Brez DDV:5.40 €
Čopič in krtačka za trepalnice in obrvi Čopič in krtačka za trepalnice in obrvi
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4941 Čopič in krtačka za trepalnice
Čopič za nanašanje losjona in krtačka za razčesavanje (Mascara Brush ) za obrvi in trepalnice. Dvostranski čopič za podaljševanje in vihanje trepalnic ali obrvi. Čopič s kratkimi poševnimi ščetinami ima univerzalno obliko, saj omogoča nanašanje losjona za utrjevanje trepalnic in losjona za dvig trep..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
Čopič za čiščenje trepalnic Čopič za čiščenje trepalnic
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4976 Čopič za čiščenje - Foam Brush
Čopič za čiščenje (Foam Brush) se uporablja za čiščenje oči s peno za odstranjevanje ličil. Zaradi mehkih dlačic trepalnic ne morejo poškodovati. Čopič za čiščenje s peno lahko enostavno očistite z losjonom za čiščenje ličil. Za dezinfekcijo lahko uporabite 70% alkohol.LASTNOSTI IN PREDNOSTI• Enosta..
7.44 €
Brez DDV:6.10 €
Čopič za nanos losjona Čopič za nanos losjona
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4977 Čopič za nanos losjona - Lotion Application Brush
Čopič za nanašanje losjona ima popolno obliko za nanašanje losjona za utrjevanje trepalnic in losjona za dvig trepalnic. Krtača je poševna, kar pomeni, da lahko hitro popravite vse trepalnice. To zagotavlja popolno pokritost. S tem čopičem boste natančeno nanesli losjonov in barve na dlačice (trepal..
10.37 €
Brez DDV:8.50 €
Komplet za klasično podaljševanje trepalnice Komplet za klasično podaljševanje trepalnice
Priznana znamka -7 %
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4914 Komplet XL za klasično podaljševanje trepalnice One By One
BO. LASH izdelki za trepalnice lahko preobrazijo trepalnice na način, da dobi obraz popolnoma drugačen videz. Tretmaji trepalnic z uporabo BO. LASH so način za ustvarjanje zapeljivega videza trepalnic, ki spodbuja samozavest. Uporabite inovativne tehnike BO. LASH, da pustite sebi ali komu drugem..
213.50 € 230.58 €
Brez DDV:175.00 €
Komplet za volumensko podaljševanje trepalnic Komplet za volumensko podaljševanje trepalnic
Priznana znamka -8 %
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4916 Komplet XL za umetne trepalnice Smart Volume
BO. LASH izdelki za trepalnice lahko preobrazijo trepalnice na način, da dobi obraz popolnoma drugačen videz. Tretmaji trepalnic z uporabo BO. LASH so način za ustvarjanje zapeljivega videza trepalnic, ki spodbuja samozavest. Uporabite inovativne tehnike BO. LASH, da pustite sebi ali komu drugem..
219.60 € 237.90 €
Brez DDV:180.00 €
Model: 4992 Krtačke za razčesavanje - Mascara Brush, modre, 50 kosov
Za optimalen učinek uporabite krtačko za razčesavanje  (Mascara Brush) pred, med tretmajem podaljševanja trepalnic. Te krtačke za razčesavanje  so za enkratno uporabo in imajo kompaktno ovalno glavo, s katero je enostavno razčesavanje obrvi in vseh trepalnic, vključno s tistimi v kotičku o..
9.15 €
Brez DDV:7.50 €
Lepilna nalepka Lepilna nalepka
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4988 Lepilna nalepka - Adhesive Stickers
Lepilna nalepka se uporablja med tretmajem podaljševanja trepalnic. Nalepko nalepite na paleto za trepalnice in na njo nakapajte kapljico lepila, paket vsebuje 250 nalepk.LASTNOSTI IN PREDNOSTI• 250 kos• Dobro se oprime palete trepalnic• Enostavno se odstrani s palete trepalnic• Uporabljajte v kombi..
5.12 €
Brez DDV:4.20 €
Medicinski trak Medicinski trak
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4985 Medicinski trak -Surgical Tape
Medicinski trak je hipoalergen in je prijazen do kože, namenjen za dvig in pritrditev zgornje veke in fiksiranje blazinice ( če je to potrebno). Medicinski trak je standardni pripomoček za vsakega stilista za podaljševanje trepalnic , je močen za uporabo a nežen na koži.LASTNOSTI IN PREDNOSTIPrilago..
2.68 €
Brez DDV:2.20 €
Orodje za česanje in vihanje trepalnic Orodje za česanje in vihanje trepalnic
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4980 Orodje za česanje - Lifting Brush
Orodje za česanje in vihanje trepalnic  lift & curl je odličen pripomoček za natančno česanje trepalnic ali obrvi. Zasnovana je za za tretmaje dviganja trepalnic in obrvi, za dvig naravnih dlačic.LASTNOSTI IN PREDNOSTI• Posebej zasnovan za dvig trepalnic in obrvi• Enostavno ločevanje• Rezul..
4.03 €
Brez DDV:3.30 €
Model: 4940 Orodje za česanje - Lifting Brush, 5 kosov
Orodje za česanje in vihanje trepalnic  lift & curl je odličen pripomoček za natančno česanje trepalnic ali obrvi. Zasnovana je za za tretmaje dviganja trepalnic in obrvi, za dvig naravnih dlačic.LASTNOSTI IN PREDNOSTI• Posebej zasnovan za dvig trepalnic in obrvi• Enostavno ločevanje• Rezul..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Orodje za vihanje trepalnic lift & curl Orodje za vihanje trepalnic lift & curl
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. LASH - za umetne trepalnice Model: 4979 Orodje za vihanje - Lifting Tool
Orodje za za vihanje trepalnic lift&curl iz nerjavečega jekla je idealno za raztegovanje trepalnic preko silikonske blazinice (Cloudy Silicone Pads). Njegova posebna oblika vam omogoča, da ga postavite v pravi položaj. Trepalnice lahko pogladite eno za drugo ali po nekaj naenkrat preko sili..
7.87 €
Brez DDV:6.45 €
Prikazujem 1 od 12 do 26 (3 strani)
Umetne, trepalnice, pribor, Kozmetika, oprema
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.