Menu
Vaša košarica

Čopiči in krtačke za prah

Čopič, ščetka ali krtačka je odlična za odstranjevanje prahu, nečistoče z nohtne plošče ter čiščenje nohtov, zato je obvezen pripomoček vsake dobre manikerke ali pedikerke.

Model: 886-A copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka z..
7.08 € 8.54 €
Brez DDV:5.80 €
Model: 886-P copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka za pra..
7.08 € 8.54 €
Brez DDV:5.80 €
Model: 433 ŠČETKA naravne ščet. prof.
Profesionlna krtača iz mehkih, naravnih ščetin, z  estetskim ročaj. Uporablja se kot orodje za prah ali ščetka za prah. Izjemno mehke ščetine zagotavljajo visoko udobje pri delu.Dimenzije krtačke: 110 mmDimenzije ščetine: 40 mm..
6.15 €
Brez DDV:5.04 €
Model: 428v ŠČETKA VIJOLČNA
Ščetka je odlična za odstranjevanje prahu in onesnaženja iz nohtov. ..
2.00 €
Brez DDV:1.64 €
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Čopiči, ščetke, prah
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.