Menu
Vaša košarica

Umetne konice in šablone

Umetne konice in šablone se uporabljajo za podaljševanje nohtov pri delu z akrilom ali gelom. Samolepilne papirnate šablone se prilepijo na noht, umetne konice pa se prilepijo z lepilom.
Model: 730 sablone 500 krila
Samolepilne šablone v kolutu za podaljševanje nohtov brez umetnih konic. Papirnate  šablone za modeliranje so še posebej primerne za delo z gelom ali akrilom zaradi posebej močne lepilne površine. En kolut vsebuje 500 šablon in niso namenjene večkratni uporabi...
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Model: 1421- Šablone Stilletto Long, 500 k. vijola
Prilagodljiva, dovolj trda šablona je skrivnost vsakega stilista za nohte. Stilletto Long so kombinacija inovativnosti in funkcionalnosti. Zahvaljujoč njim lahko naredite podaljšek tako v salonskih oblikah kot zelo dolgih avantgardnih oblikah, kot je bodalo, saj ima 14 dolžin! Dodatna perforacija va..
19.28 €
Brez DDV:15.80 €
Šablone v kolutu za nohte NailPerfect Salon Succes
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4610 sablone NP Salon Succes 300 kosov
Profesionalne šablone za podaljševanje nohtov z akrilom ali gelom. Šablone NailPerfect Salon Succes so enostavne za prilagajanje z minimalno predpripravo in so idealne za skoraj vse tipe in oblike naravnih nohtov. Šablone imajo izboljšano lepljivo plast, ki prepreči premikanje nameščene šablone..
28.67 €
Brez DDV:23.50 €
Šablone v kolutu za nohte Salon Succes Šablone v kolutu za nohte Salon Succes
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6610 sablone BO Salon Succes 300 kosov
Profesionalne šablone za podaljševanje nohtov z akrilom ali gelom, šablone BO Salon Succes so enostavne za prilagajanje z minimalno predpripravo in so idealne za skoraj vse tipe in oblike naravnih nohtov. Šablone imajo izboljšano lepljivo plast, ki prepreči premikanje nameščene šablone med poda..
28.67 €
Brez DDV:23.50 €
Model: 4715 šablone PINC 7 kom.
Pinch kovinske palice so zasnovane tako, da ustvarijo popolno C-krivuljo. Pinch palice imajo 7 različnih velikosti, kar vam daje možnost za vsako velikost nohta. Pakirano v prozorni etui. Šablone (kovinske) za oblikovanje umetnih nohtov se uporabljajo pri oblikovanju umetnih nohtov pri akril in UV g..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Model: 5559 pinc sponka
PINC - sponka enakomerno z obeh strani stisnete šablono ali umetno konico za nohte, da lepo oblikujete noht. Oblikujte noht z gelom, strjujte cca. 30 sec., nato namestite sponko ter nadaljujte s strjevanjem. Pri izdelavi akrilnih nohtov pa namestite PINC sponko in počakajte da se akril do konca posu..
3.05 €
Brez DDV:2.50 €
Model: 5561 sponke za pinc, 5 kosov
Pinc sponka z obeh strani stisne šablono ali umetno konico nohta, da lepo oblikujete noht. Oblikujte noht z gelom, strjujte cca. 30 sec., nato namestite pinc sponko ter nadaljujte s strjevanjem. Pri izdelavi akrilnih nohtov pa namestite pinch sponko in počakajte da se akril do konca posuši in strdi...
9.15 €
Brez DDV:7.50 €
Model: 186 KONICE-100 naravne
Naravne umetne konice z naravnim C lokom za podaljševanje nohtov . Konice so pakirane v škatli  po 100 komadov; 10 različnih velikosti, ene velikosti 10 komadov z žepkom za pritjevanje. Za najvišjo kakovost nohtov so narejene iz čiste  fleksibilne ABS plastike v skladu z vsemi sveto..
7.50 €
Brez DDV:6.15 €
Model: 4753 KONICE DUAL-FORM-24
Profesionalne konice Dual System Forms so namenjene večkratni podaljšavi nohtov. Konice so izdelane iz posebne plastike, ki jim zagotavlja dolga življenjsko dobo. Primerne so za izdelavo  UV gel, akrilnih in poly gel umetnih nohtov. Imajo obliko klasične C linija. Konice so velikosti nohto..
7.93 €
Brez DDV:6.50 €
Umetne konice za nohte Rapid
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1427 konice Rapid, 100 kosov
Plastične konice za podaljševanje nohtov so nepogrešljiv pripomoček za lepe nohte, z Rapid konicami zelo enostavno ustvarite najbolj trendovske nohte. Za najvišjo kakovost nohtov so narejene iz čiste  fleksibilne ABS plastike v skladu z vsemi svetovnimi standardi. Priporočljivo za profesionalne..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Umetne konice za nohte Salon Perfection
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1426 konice Salon Perfection, 100 kosov
Plastične konice za podaljševanje nohtov so nepogrešljiv pripomoček za lepe nohte, z Salon Perfection konicami zelo enostavno ustvarite najbolj trendovske nohte. Za najvišjo kakovost nohtov so narejene iz čiste  fleksibilne ABS plastike v skladu z vsemi svetovnimi standardi. Priporočljivo za pr..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Umetne konice za nohte Stiletto bele Umetne konice za nohte Stiletto bele
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 187SB konice Stilleto bele, 100 kosov
Plastične konice za podaljševanje nohtov so nepogrešljiv pripomoček za lepe nohte, te Stiletto konice imajo kotno krivuljo C. S konicami Stiletto Edge zelo enostavno ustvarite najbolj trendovske nohte.Za najvišjo kakovost nohtov so narejene iz čiste  fleksibilne ABS plastike v skladu z vsemi sv..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
Umetne, konice, šablone, Orodje, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.