Menu
Vaša košarica

Kozmetični delovni stoli

Kozmetični delovni stol je pomemben pripomoček v kozmetični dejavnosti. Stoli v naši ponudi se ponašajo z ergonomsko obliko in kvalitetno izdelavo.
Model: 7242 stol BEATB 6001
Udoben in stabilen stol z naslonjalom, s profiliranim sedežem na peterokrakem podnožju s kakovostnimi kolesi ter naslonom za noge. Hidravlično nastavljanje višine. Dimenzije stola in naslonov so vidne na sliki...
91.50 €
Brez DDV:75.00 €
Model: 7240 stol sedlo AM 301
Udoben kozmetični stol  s profiliranim sedežem je stabilen na podlagi peterokrakega podnožja s plastičnimi kolesi in nastavljivo višino je pomembna oprema za vsak frizerski ali kozmetični salon. Delovni stol ima plastična kolesa ki omogočajo lahkotno premikanje in plastično trpežno ogrodje v ob..
71.98 €
Brez DDV:59.00 €
Model: 7241 stol SIMPLE 312
Udoben kozmetični stol, stabilen na podlagi peterokrakega podnožja s plastičnimi kolesi in nastavljivo višino. Udoben in praktičen delovni stol je pomembna oprema za vsak frizerski ali kozmetični salon. Delovni stol Simple z ergonomično zasnovo in pol-sferičnim sedežem zagotavlja maksimalno udobje. ..
59.54 €
Brez DDV:48.80 €
Vsa  kozmetična oprema, pohištvo in aparati - PO NAROČILU
Brezplačno
Model: 000 vsa oprema
Na vašo željo vam lahko v sodelovanju z našim poslovnim partnerjem pripravimo zelo ugodno in konkurenčno ponudbo za profesionalno kozmetično opremo, pohištvo in aparate. Na naš mail info@negaroknohtov.si nam spročite kaj želite in pripravili vam bomo ponudbo..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Kozmetični, delovni, stoli, Oprema, pohištvo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.