Menu
Vaša košarica

Magnetni Cat Eye Gelish laki za edinstven učinek mačjega očesa

Magnetni Gelish Cat Eye laki so lahko topni in fleksibilni. Dajejo edinstven učinek, ko obrnete roko v svetlobi se vzorci premaknejo - učinek mačjega očesa. Gelish Cat Eye laki vsebujejo kovinske pigmente, ki reagirajo na magnet. To vam omogoča hitro in enostavno ustvarjanje sijočih vzorcev na vaših naravnih ali umetnih nohtih. Magnetni svinčnik ali magnetno z vzorcem držite nad gel lakom, dokler ne dosežete želenega učinka. Magnet uporabite za učinek po drugi plasti: magnet držite 3-4 milimetre stran od laka še 4-5 sekund, nato strdite v UV/LED lučki.

Model: 795 MAGNET CE dvojni
Magnet za magnetne gele in gel lake Cat Eye s katerim se ustvari videz mačjega očesa. Z magnetom lahko oblikujete različne vzorce...
3.90 €
Brez DDV:3.20 €
NP UPV CatEye gel polish lak #004,15ml NP UPV CatEye gel polish lak #004,15ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1542-004 UPV CatEye Birman,15 ml
UPVOTED CATEYE je fantastičen magnetni gel polish lak. Z dvostranskim magnetom lahko ustvarite različne dimenzije v svojem dizajnu. UPVOTED CATEYE je definitivno privlačen za oko.LASTNOSTI IN PREDNOSTIEnostavno nanašanje s kakovostnim čopičemStrjuje/suši se v LED 60 sek. in UV 120 sek. ( odvisno od ..
16.47 €
Brez DDV:13.50 €
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)
Magnetni, Cat Eye, gel polish, Gel, lak, gelish
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.