Menu
Vaša košarica

Kakovostni depilacijski voski za odstranjevanje dlak

Že štirideset let je Flying vosek za depilacijo sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak. Eden najboljših načinov za odstranjevanje dlak je depilacija z voskom in trakovi. Vosek za depilacijo najdete v različnih oblikah;  kartušah, patroni, pločevinkah, granulah ali ploščicah. Za gladko in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon.

Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 086 Sandy wax Azulen 800g
Vosek je primern za občutljivo kožo, naredi jo mehko in svilnato. Odlična formulacija, ustvarjena tako, da se prilagodi depilaciji celega telesa, tudi najzahtevnejših področij in posebej primerna za depilacijo rok in občutljivih predelov.Zagotavlja odlično delovanje pri gostih in odpornih dlakah, za..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 087 Sandy wax Black 800g
Posebej oblikovan za izpolnjevanje posebnih potreb moškega odstranjevanja dlak, zagotavlja odlične rezultate tudi v vročih letnih časih in v primeru gostih in odpornih dlak.Značilna večsmernost linije Sandy Wax v kombinaciji s kremnostjo, ki jo dajeta titanov dioksid in sljuda, ki sta prisotna v tej..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 098 vosek v perlah Mojito, 1000 g
Vosek se uporablja za občutljive tipe kože in učinkovito odstrani vse vrste dlak po telesu. Prijetna tekstura za vse tipe kože, še posebej za odstranjevanje dlak s telesa na občutljivih predelih. Njegova odlična elastičnost omogoča nanos finega sloja, s krajšim časom sušenja, čeprav ostaja prožen v ..
16.84 €
Brez DDV:13.80 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 053 vosek M&M
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in za debelejše kratke in močne dlačice, priporočamo uporabo voska v POLETNEM ČASU, ko je vroče.     UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in pos..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 059 vosek mini-med
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti MINI. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, vosek iz meda je primeren za vse tipe kože z ozkim nastavkom pa je odličen za BRČICE, OBRVI...        UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
1.59 € 1.70 €
Brez DDV:1.30 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 063 vosek cink in argan
Mehak kremni vosek za depilacijo Cink z arganovim oljem je najbolj primeren za zelo občutljivo kožo. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za ZELO občutljivo kožo.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistim..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 064 vosek MICROMICA
Micro mica vosek je izdelek posebej zasnovan za uporabo v vseh primerih občutljive kožo s kratkimi in odpornimi dlakami.Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Ploče..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 060 vosek GOLD
Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za tipe kož in vse vrste dlak.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Pločevinko voska vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekočega stanja. Pred nan..
11.85 €
Brez DDV:9.71 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 2901 vosek Black - Črni 100 ml
Profesionalni vosek za depilacijo z vlažilnimi in mehčalnimi lastnostmi. Prav tako spodbuja celično obnovo, kožo pusti nahranjeno, mehko in žametno, hkrati pa zagotavlja dolgotrajen rezultat. Odstrani najtrdovratnejše dlake in je izjemno nežen do kože. Zagotavlja nežno in učinkovito depilacijo, koža..
1.72 €
Brez DDV:1.41 €
Vosek za depilacijo v kaseti Med-Honey, 100ml Vosek za depilacijo v kaseti Med-Honey, 100ml
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 2902 vosek Honey - Med 100 ml
Profesionalni vosek za depilacijo z vlažilnimi in mehčalnimi lastnostmi. Prav tako spodbuja celično obnovo, kožo pusti nahranjeno, mehko in žametno, hkrati pa zagotavlja dolgotrajen rezultat. Odstrani najtrdovratnejše dlake in je izjemno nežen do kože. Zagotavlja nežno in učinkovito depilacijo, koža..
1.72 €
Brez DDV:1.41 €
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)
depilacijski voski, depilacijo, voski
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.