Menu
Vaša košarica

Kakovostni depilacijski voski za odstranjevanje dlak

Že štirideset let je Flying vosek za depilacijo sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak. Eden najboljših načinov za odstranjevanje dlak je depilacija z voskom in trakovi. Vosek za depilacijo najdete v različnih oblikah;  kartušah, patroni, pločevinkah, granulah ali ploščicah. Za gladko in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon.

Blagovna znamka: Xanitalia srl Model: 084 vosek Klorofil granule 800 gr
VROČI VOSEK "SOFT" V GRANULAH - perlah 800 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko ter ima močan antioksidativni učinek. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen v..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 083 vosek Titanium granule EXTRA
VROČI VOSEK V GRANULAH - perlah 800 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen vosek.   Vosek za depilacijo telesa..
16.84 €
Brez DDV:13.80 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 085 vosek BLACK granule
VROČI VOSEK V GRANULAH - perlah 800 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen vosek.   Vrhunska kakovost in profe..
15.62 €
Brez DDV:12.80 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml ALOE VERA
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 056 vosek ALOE
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti ROLL ON, voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in vse vrste dlačic.       UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec&..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml GOLD 24K
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 051 vosek 24K
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kože in odlično odstranjujejo dlake.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga s..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml HONEY
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 055 vosek HONEY
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekočega stanja. Pre..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 053 vosek M&M
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in za debelejše kratke in močne dlačice, priporočamo uporabo voska v POLETNEM ČASU, ko je vroče.     UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in pos..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 059 vosek mini-med
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti MINI. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, vosek iz meda je primeren za vse tipe kože z ozkim nastavkom pa je odličen za BRČICE, OBRVI...        UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
1.70 €
Brez DDV:1.39 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml TITANIUM
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 054 vosek TITANIUM
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož. Mehak kremni vosek roza barve je primeren za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele , saj na kožo deluje pomirjujoče in regeneracijsko, z vsebnostjo titanovega dioksida je pr..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 052 vosek SPORT
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za močne in moške dlake.        UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga segrejemo ..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 063 vosek cink in argan
Mehak kremni vosek za depilacijo Cink z arganovim oljem je najbolj primeren za zelo občutljivo kožo. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za ZELO občutljivo kožo.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistim..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 064 vosek MICROMICA
Micro mica vosek je izdelek posebej zasnovan za uporabo v vseh primerih občutljive kožo s kratkimi in odpornimi dlakami.Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Ploče..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 13 (2 strani)
depilacijski voski, depilacijo, voski
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.