Menu
Vaša košarica

Kakovostni depilacijski voski za učinkovito odstranjevanje dlak

Že štiri desetletja je FLYING vosek za depilacijo sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak. Za gladko, navlaženo in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel in ostale tekočine.

Blagovna znamka: ItalWax Model: 091 vosek v perlah ItalWax Azulen, 1kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje trših in močnejših dlak v predelih bikini, pazduhe in telo . Vosek v granulah Azulen se nanese na kožo v tankem sloju saj se vosek zelo hitro strdi (3-5 sekund). Hitro strjevanje pri ItalWax vosku v granulah je odlično za profesionalne kozmetiča..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 092 vosek v perlah ItalWax Bela Čokolada, 1kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje trših in močnejših dlak v predelih bikini in pazduhe . Vosek v granulah Bela čokolada se nanese na kožo v tankem sloju saj se vosek zelo hitro strdi (5 sekund). Hitro strjevanje pri ItalWax vosku v granulah je odlično za profesionalne kozmetičar..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 095 vosek v perlah ItalWax Black, 1kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje zelo trdih in močnejših dlak (tudi moških) v predelih bikini, pazduhe in obraza. Vosek v granulah Black se nanese na kožo v tankem sloju saj se vosek zelo hitro strdi (4-10 sekund). Hitro strjevanje pri ItalWax vosku v granulah je odlično za pro..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 094 vosek v perlah ItalWax Natural, 1kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje trših in močnejših dlak v predelih bikini, pazduhe in telo . Vosek v granulah Natural se nanese na kožo v tankem sloju saj se vosek zelo hitro strdi (4-10 sekund). Hitro strjevanje pri ItalWax vosku v granulah je odlično za profesionalne kozmeti..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 093 vosek v perlah ItalWax Rose, 1kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje trših in močnejših dlak v predelih obraza. Vosek v granulah Rose se nanese na kožo v tankem sloju saj se vosek zelo hitro strdi (5 sekund). Hitro strjevanje pri ItalWax vosku v granulah je odlično za profesionalne kozmetičarke saj tako lahko hit..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 045 vosek 100ml ItalWax Rose
Visoka koncentracija titanovega dioksida. Učinkovit za odstranjevanje trših in močnejših dlak. Temperatura taljenja je 39 - 40 ° C. Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga..
2.07 €
Brez DDV:1.70 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 047 vosek 100ml ItalWax AloeVera
Zasnovan za učinkovito odstranjevanje tankih, svetlih dlak, Vosek z značilnim velikim oprijemom, nanese se v tanki plasti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
2.07 €
Brez DDV:1.70 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 046 vosek 100ml ItalWax Azulen
Zasnovan za učinkovito odstranjevanje tankih, svetlih dlak, Vosek z značilnim velikim oprijemom, nanese se v tanki plasti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
2.07 €
Brez DDV:1.70 €
Blagovna znamka: Flying Model: 049 vosek dark ČRNI
Vrhunska kakovost in profesionalna zmogljivost odstranjevanja dlak že po prvem nanosu. Koža je po uporabi lepa, gladka, mehka in brez rdečice. Za odstranjevanje vseh vrst dlak – tudi močnih, gostih in črnih dlačic. Primeren je za vse dele telesa. Lahko ga uporabljajo tako ženske kot moški. Črni vose..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 050 vosek CIN+ARGAN
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož. Mehak kremni vosek za depilacijo Cink z arganovim oljem je najbolj primeren za zelo občutljivo kožo. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 057 vosek ČOKOLADA
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primeren za občutljivo kožo in vse vrste dlačic, neguje kožo, pospešuje njeno obnavljanje ter ima močan antioksidativni učinek.   UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in pos..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 048 vosek MEDITERAN
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož. Mehak kremni vosek za depilacijo je najbolj primeren za zelo občutljivo kožo. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primer..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Prikazujem 1 od 12 do 22 (2 strani)
depilacisjki voski, depilacijo, voski
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.