Menu
Vaša košarica

Kakovostni depilacijski voski za odstranjevanje dlak

Že štirideset let je Flying vosek za depilacijo sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak. Eden najboljših načinov za odstranjevanje dlak je depilacija z voskom in trakovi. Vosek za depilacijo najdete v različnih oblikah;  kartušah, patroni, pločevinkah, granulah ali ploščicah. Za gladko in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon.

Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 096 vosek v perlah ItalWax Plum, 1kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje trših in močnejših dlak v predelih bikini, pazduhe in telo, vosek je srednje debeline s titanovim dioksidom. Zanj je značilna visoka plastičnost, hkrati pa ne ustvarja raztegljivih niti. Kremast, dišeč vosek z rahlo sadno aromo. Učinkovito za od..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 083 vosek Titanium granule EXTRA
VROČI VOSEK V GRANULAH - perlah 800 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen vosek.   Vosek za depilacijo telesa..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Vosek v kaseti - roll on 100 ml ALOE VERA
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 056 vosek ALOE
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti ROLL ON, voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in vse vrste dlačic.       UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec&..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on 100 ml AZULEN
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 058 vosek AZULEN
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primeren zlasti za tiste, ki so bolj občutljivi in nagnjeni k draženju kože. Vosek je primeren za vse tipe kož, tudi za zelo občutljivo, vsebuje odlične sestavine, ki zmanjšujejo občutljivost kože. &nbs..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on 100 ml GOLD 24K
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 051 vosek 24K
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kože in odlično odstranjujejo dlake.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga s..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on 100 ml HONEY
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 055 vosek HONEY
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekočega stanja. Pre..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 053 vosek M&M
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in za debelejše kratke in močne dlačice, priporočamo uporabo voska v POLETNEM ČASU, ko je vroče.     UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in pos..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 059 vosek mini-med
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti MINI. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, vosek iz meda je primeren za vse tipe kože z ozkim nastavkom pa je odličen za BRČICE, OBRVI...        UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
1.70 €
Brez DDV:1.39 €
Vosek v kaseti - roll on 100 ml TITANIUM
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 054 vosek TITANIUM
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož. Mehak kremni vosek roza barve je primeren za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele , saj na kožo deluje pomirjujoče in regeneracijsko, z vsebnostjo titanovega dioksida je pr..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 063 vosek cink in argan
Mehak kremni vosek za depilacijo Cink z arganovim oljem je najbolj primeren za zelo občutljivo kožo. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za ZELO občutljivo kožo.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistim..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 064 vosek MICROMICA
Micro mica vosek je izdelek posebej zasnovan za uporabo v vseh primerih občutljive kožo s kratkimi in odpornimi dlakami.Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Ploče..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 060 vosek GOLD
Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za tipe kož in vse vrste dlak.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Pločevinko voska vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekočega stanja. Pred nan..
11.85 €
Brez DDV:9.71 €
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
depilacijski voski, depilacijo, voski
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.