Menu
Vaša košarica

Kakovostni depilacijski voski za učinkovito odstranjevanje dlak

Že štiri desetletja je FLYING vosek za depilacijo sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak. Za gladko, navlaženo in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel in ostale tekočine.

Blagovna znamka: ItalWax Model: 0101 vosek v perlah ItalWax Bela Čokolada, 0,5kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje trših in močnejših dlak v predelih bikini in pazduhe . Vosek v granulah Bela čokolada se nanese na kožo v tankem sloju saj se vosek zelo hitro strdi (5 sekund). Hitro strjevanje pri ItalWax vosku v granulah je odlično za profesionalne kozmetičar..
9.39 €
Brez DDV:7.70 €
Blagovna znamka: Xanitalia srl Model: 084 vosek Klorofil granule 800 gr
VROČI VOSEK "SOFT" V GRANULAH - perlah 800 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko ter ima močan antioksidativni učinek. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen v..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Blagovna znamka: Xanitalia srl Model: 081 vosek Titanium granule 1kg
VROČI VOSEK "SOFT" V GRANULAH - perlah 1000 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen vosek.    Vosek za dep..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Blagovna znamka: Flying Model: 085 vosek BLACK granule
VROČI VOSEK V GRANULAH - perlah 800 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen vosek.   Vrhunska kakovost in profe..
15.62 €
Brez DDV:12.80 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 047 vosek 100ml ItalWax AloeVera
Zasnovan za učinkovito odstranjevanje tankih, svetlih dlak, Vosek z značilnim velikim oprijemom, nanese se v tanki plasti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
1.46 € 2.07 €
Brez DDV:1.20 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 047-10 vosek 100ml ItalWax AloeVera, 10 kosov
Zasnovan za učinkovito odstranjevanje tankih, svetlih dlak, Vosek z značilnim velikim oprijemom, nanese se v tanki plasti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
12.20 € 24.40 €
Brez DDV:10.00 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml ALOE VERA
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying Model: 056 vosek ALOE
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in vse vrste dlačic.        UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec&n..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 051 vosek 24K
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kože in odlično odstranjujejo dlake.       UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  ..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml HONEY
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying Model: 055 vosek HONEY
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekoče..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 053 vosek M&M
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in za debelejše kratke in močne dlačice, priporočamo uporabo voska v POLETNEM ČASU, ko je vroče.       UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro oči..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 059 vosek mini-med
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti MINI. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, vosek iz meda je primeren za vse tipe kože z ozkim nastavkom pa je odličen za BRČICE, OBRVI...      UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Ka..
1.70 €
Brez DDV:1.39 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml TITANIUM
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying Model: 054 vosek TITANIUM
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.Mehak kremni vosek roza barve je primeren za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele , saj na kožo deluje pomirjujoče in regeneracijsko, z vsebnostjo titanovega dioksida je pri..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Prikazujem 1 od 12 do 15 (2 strani)
depilacisjki voski, depilacijo, voski
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.