Menu
Vaša košarica

Preparati in tekočine za nego kože pred in po depilaciji

Tekočine za pred in po depilaciji: mleko, olje, losjon, gel in krema.

Blagovna znamka: Flying Model: 072 emulsion after
MENTHOL AFTER WAXING EMULSIONOsvežilna emulzija idealna za odstranjevanje topnih ostankov voska. Zahvaljujoč prisotnosti mentola in evkaliptusa, daje koži prijeten občutek in svežino. UPORABA: Nanesite neposredno na kožo z nežno masažo.OPOZORILO:  ni INGREDIENTS LIST ACCORDING INCI:Aq..
10.80 €
Brez DDV:8.85 €
Blagovna znamka: Flying Model: 071 oil after
Naravno rastlinsko olje, obogateno z vitaminom E, ki ohranja mehko in navlaženo kožo po depilacijo. Nanesite neposredno na depilirano kožo z nežno masažo, ter odstranite odvečno olje s papirnato brisačo.INGREDIENTS LIST ACCORDING INCI:Zea Mays (corn) oil, Eucalyptol, Tocopheryl Acetate.Država porekl..
10.80 €
Brez DDV:8.85 €
Model: 102 oil after 1l
Naravno olje 1l obogateno z vitaminom E, ki ohranja mehko in navlaženo kožo po depilacijo, ter nežno odstrani ostanke voska po depilaciji. Nanesite neposredno na depilirano kožo z nežno masažo, ter odstranite odvečno olje s papirnato brisačo.INGREDIENTS LIST ACCORDING INCI:paraffinum liquidum (miner..
18.30 €
Brez DDV:15.00 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Preparati, tekočine, nego kože, pred, po depilaciji, depilaciji
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.