Menu
Vaša košarica

O nas in lokacija

SP nega, Damjan Petrič s.p, Šercerjeva ulica 3 , 1000 Ljubljana MŠ: 6269605000,

DŠ SI38844702 ( DAVČNI ZAVEZANEC OD 01. 05. 2017)

IBAN:  SI56 2900 0005 3495 163   UniCredit Banka Slovenija d.d., Ameriška ulica 2, Ljubljana, BIC / Swift: BACXSI22

Podatki o ustanovitvi: datum vpisa: 01.12.2012, registrski organ: AJPES, izpostava Ljubljana, zaporedna številka vpisa: 316-05-01421-2015.

GSM: +386 41 223 742 MAIL: info@negaroknohtov.si SP nega s.p.,Tbilisijska ulica 61, Ljubljana (skladišče) MŠ: 6269605003 LOKACIJA -ZEMLJEVID 


SPLETNA TRGOVINA

 • gelish lak oziroma gel polish lak, imenujemo tudi  kot hibridni gel, permanentni lak, trajno obstojen lak in UV gel lak. Color IT  gel laki so izboljšana različica, saj  imajo izboljšano gostota UV gel laka za 50%, nanašamo jih hitro in enostavno. Ne poškodujejo naravnega nohta, ker ne vsebujejo kislin. Pri odstranjevanju ne pustijo  madežev na vaših nohtih in jin ni potrebno piliti.  Čopič zaradi svoje oblike in tehnologije Tynex® omogoča enakomerno porazdelitev gel lakov na noht in skrajša čas nanašanja. 
 • gradilni UV gel je osnovni gel saj predstavlja prvo plast gela na naravnem nohtu za utrjevanje nohta ali na umetnem nohtu za podaljševanje nohta s konico ali šablono. Z njimi se doseže naraven videz gel nohta ali french konica. Gel je enofazni brez kislin, samorazliven in zagotavlja zelo hitro in lahko uporabo pri geliranju nohta.
 • barvni  UV gelI imajo intenzivne barve in so enofazni geli, brez kislin, srednje gosti z odlično samorazlivno funkcijo, ki zagotavlja hitro in preprosto uporabo, ter maksimalno udobje. Zelo dobro se kombinirajo z drugimi UV. Barvni geli vsebujejo obstojne in čudovite barvne odtenke, določeni barvni geli vsebujejo še dodatke kot so bleščice, perle za biserni sijaj, kovinske delce za metalni izgled, sijaj ali mat izgled nohta.
 • fiber sistem za popravilo nohta. Popravilo poškodovanega nohta z uporabo svile se uporablja kot regeneracija poškodovanega nohta. Po uporabi so  naravni nohti videti zelo naravno, poleg tega pa so trdi in močni.
 • Barvni lak The Garden of Color je idealen lak za funkcionalnost v vsakem detajlu. Laki so najvišje kakovosti, z odlično barvno nasičenost, dobro in popolnoma pokriva, naraven noht, kot tudi gel in akrilne nohte.
 • Nail art lak uporabljamo za poslikavo in risanje na nohtih (naravnih, gel, akrilnih). Lak ima  odlično intenzivnost barve, ki je dolgo obstojna.
 • Lak za štampiljke ima posebno strukturo in gostoto saj se uporablja za odtisovanje iz šablon na vse vrste nohtov.
 • Tekočino za nego nohtov s kalcijem, vitamini … in drugimi sestavinami ki okrepijo nohtno ploščo in zagotavljajo zdrave, lepe in sijoče naravne nohte.  Odstranjevalce laka, tekočine za dezinfekcijo rok, orodja,  cleanerje čistila za nohte in čopiče..
 • Olje za obnohtno kožico bogato z vitamini A, E, C, F, B1, B5,  B7, H in mineralnimi olji. Olje mehča nohtno kožico, ščiti pred draženjem, jo krepi in zagotavlja primerno rast. Omenjene sestavine preprečujejo  oksidacije in poskrbijo za pravilno in gladko nohtno ploščo. Olje za obnohtno kožico je idealno za naravne in umetne nohte.
 • Kakovostne pilice, pile in polirne bloke različnih granulacij. Pile imajo novo formulo brusilnih površin, ki ne zamaši pilo in je s tem uporaba neučinkovita, določene pile imajo posebno sestavo zato so  vodoodporne. 
 • Nakit in dodatke za nohte kot so prstani, uhančki, kristalčki, nalepke, folije…
 • UV, CCFL  in LED lučko za sušenje gela, gel laka. UV lučke so namenjene strjevanju UV in LED gelov in gel polish - gelish lakov. Na tržišču je veliko vrst lučk za nohte, razlikujemo jih glede na moč  izražena v W,  vrsto žarnic (UV, CCFL, LED), čas strjevanja gela ali gel laka (od 30  sekund do 3 minut) in čas garancije od 12 do 36 mesecev.
 • Orodja in pripomočke za gel ali naravne nohte : barvne lestvice, blazine in naslonjala za pod roke, različne brusilne nastavke, čopiče za gel in poslikavo,  dozirne posodice za tekočine, držala za šablone in  stekleničke, šablone in umetne konice za podaljševanje nohtov, klešče, škarje in potiskače za manikuro, pribor za dezinfekcijo in odstranjevanje soak off gel laka, stojala za lake, nail art in celulozne vatke…
 • Brusilni strojček za profesionalno in domačo uporabo. Brusilni strojčki se razlikujejo glede na moč izraženo v W, napajanje (elektrika, baterije), dodatnimi nastavki in pripomočki .
 • Kremo, masko, maslo in olje za roke in noge. Vlažilne kreme,  maske in masla vsebujejo sestavine za vlaženje, negovanje in obnavljanje kože.  Čistilne kreme – piling kreme učinkovito odstranjuje odmrlo kožo,  pospešujejo prekrvavitev in preprečujejo keratozo (roženje  kože).  Masažna olja sproščajo kožo, jo krepijo in ji dodajajo vitalno energijo, tako je koža bolj prožna in mladostna.
 • Parafinsko kopel in parafin za kožo. Parafinska kopel je obloga kože s parafinom. Parafin z dodatki kožo nahrani, vlaži in ščiti. Uporablja se za domačo ali profesionalno uporabo. Parafinska kopel ima številne prednosti, 
 • Trak, vosek, grelec in izdelke za depilacijo.  Za odstranjevanje dlak lahko uporabljamo sladkorno pasto ali vosek v kaseti ali lončku katerega segrejemo s pomočjo grelca, ga nanesemo na želeno mesto in s trakom dlake odstranimo. Za odstranjevanje dlak na občutljivih delih pa  uporabimo vroči vosek, katerega segrejemo v lončku s pomočjo spatule nanesemo na kožo, počakamo da se strdi in ga nato s potegom odstranimo skupaj z dlakami.  Priporočamo uporabo gelov in olj s katerim kožo pripravimo pred in po depilaciji.  
 • Ličilo, čopič za ličenje, umetne trepalnice in kozmetične pripomočke.  Za make up vam nudimo kvalitetna senčila in kakovostne kozmetične čopiče iz umetnih in naravnih dlak za profesionalno in domačo uporabo, umetne trepalnice z lepilom, kozmetične kovčke …


SP nega s.p.,  Tbilisijska ulica 61, Ljubljana   (skladišče)  MŠ: 6269605003

V naši spletni trgovini prodajamo kvalitetne aparate, pripomočke in orodja za nego nohtov, kože in telesa. Vsi izdelki se proizvajajo in prodajajo v EU v skladu z Uredbo Evropskega parlamenta, Sveta in Komisije o kozmetičnih izdelkih in o določitvi skupnih meril za utemeljitev navedb, uporabljenih v zvezi s kozmetičnimi izdelki. Preden izdelke ponudimo v prodajo jih testiramo skupaj z našimi strankami v salonu, zato vemo da so izdelki kvalitetni.

V naši spletni trgovini vam ponujamo kakovostne izdelke, orodje, pripomočke, električne aparate, opremo in pohištvo za kozmetične in frizerske salone, za manikuro in pedikuro, za depilacijo, nego nohtov, kozmetične in frizerske storitve. Vsi naši izdelki imajo vse potrebne certifikate, so preizkušeni in vam jih ponujamo po ugodnih cenah.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.