Menu
Vaša košarica

Barvni gel lak za nohte za hiter in enostaven nanos. Prihranite na času ter ustvarite čudovit svež videz vaših nohtov.

Gel lak 2 v 1 intenzivnih barv z visokim sijajem ne zahteva nanos podlaka, nadlaka in brisanja s cleanerjem. Garantirana obstojnost je najmanj 18 dni, nanos je enostaven v dveh tankih slojih kot navaden lak, suši se pod UV / LED lučko in odstranjuje se brez piljenja (soak off).

Blagovna znamka: NTN PREMIUM Model: 922-02 Gummy Base gel lak 2v1-5ml No Excess
NTN Premium barvni gel lak 2v1 je univerzalen in prožen Base podlak z dodatkom kavčuka s katerim boste okrepili, izravnali, rekonstruirali in okrepili vašo nohtno ploščo. Zaradi kavčuka je oprijem barve na noht boljši,  hkrati pa ta preprečuje mehanske poškodbe nohta. Barvni 2v1 podlak z d..
6.22 €
Brez DDV:5.10 €
Blagovna znamka: NTN PREMIUM Model: 923-02 Funky Neon Base gel lak 2v1, 5ml
NTN Premium gel lak 2v1 v najlepših fosforescentnih barvah!  Zahvaljujoč odlični pokrivnosti, visoki gostoti in konstrukcijskim lastnostim izpolnjujejo več funkcij v enem izdelku. Pospešite svoje delo in hkrati ustvarite čudovito pigmentiran stajling v enem. Z njim lahko podaljšajte nohte za 2 ..
6.22 €
Brez DDV:5.10 €
Blagovna znamka: NTN PREMIUM Model: 924-08 Nežni odtenki, št. Base gel lak 2v1, 5ml
NTN Premium gel lak 2v1, odtenek z dobro prekrivnostjo. Srednje debela konsistenca gel laka, s katero lahko izravnate nepravilnosti na naravnem nohtu in daste lep, zdrav videz svoji manikuri. Kremasta tekstura in edinstvena formula bosta pri delo naredila čisti užitek. Izdelek ne pušča prog in je ko..
6.22 €
Brez DDV:5.10 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Gel, lak, 2v1, polish, gelish
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.