Menu
Vaša košarica

Električni brusilniki in nastavki za manikuro, pedikuro in nohte

Električni brusilniki in nastavki za manikuro, pedikuro in umetne nohte, z njimi lahko poskrbite za odstranjevanje trde kože in za matiranje gela, akrila ali naravne plošče nohta, urejanje robov nohtov ter njihovo oblikovanje in končno obdelavo nohta. Brusilni nastavki ali rezkala so na voljo v različnih velikostih, in oblikah; prav vsi pa so izdelani iz zelo obstojnega materiala, zaradi česar so izredno učinkoviti in boste nad njihovimi rezultati več kot navdušeni.

Električni brusilniki za manikuro, pedikuro in umetne nohte, njihovo upravljanje poteka preko stikal in gumbov, s pomočjo katerih se lahko spreminja hitrost in smer vrtenja nastavka za brušenje. Veliko brusilnikov omogoča tudi možnost delovanja s pomočjo nožnega pedala. pomembno je kateri model izberete, saj se razlikujejo glede na moč, hitrost vrtljajev in vrsto nastavkov. Električen brusilnik se najbolj pogosto uporablja za učinkovito in hitro oblikovanje nohta ter skrajšanje naravnega ali umetnega nohta. Izjemno koristen je pri hitrem odstranjevanju gela ali akrila na nohtih rok in nog.

Zelo učinkovit in koristen je pri pedikuri saj poleg oblikovanja nohta in odstranjevanja odvečne obnohtne kožice  učinkovito odstranjuje žuljavo trdo kože, otiščance in kurja očes z nog. Pri pedikuri so najbolj problematične pete. Pri nakupu je zelo pomembno zakaj boste uporabljali brusilni strojček predvsem za domačo uporabo, ali za profesionalno uporabo v kozmetičnem salonu.

Brusni, brusilni nastavki ali rezkala za električne brusilnike za manikuro, pedikuro in umetne nohte so na voljo v različnih velikostih in oblikah.

Model: 2201 brusilnik s sesalcem JIMBO
Po potrditvi naročila je potrebno plačati najmanj  30 % avansaProfesionalni brusilni stroj za pedikuro z sesalcem in pedalom za noge je odlična rešitev za večjo higieno in udobje pri delu. Brusilni stroj za ponuja napredno obliko aparata in kvalitetno izdelavo. Ves prah, ki se nabere med d..
951.60 €
Brez DDV:780.00 €

Za naročilo in informacije nam pošljite e sporočilo s klikom na

? Imate Vprašanje

Model: 2202 brusilnik s sesalcem Promed 4030 SX-2BO
Po potrditvi naročila je potrebno plačati najmanj  30 % avansaBrusilnik odlikuje sodobni videz​, peresno lahek brusilnik – ročaj in velika filter vrečka. Zmanjšano tveganje zdravja pri izpostavljenosti pred prahom zahvaljujoč sesanju prahu na brusilniku. Bolj učinkovito sesanje prahu zaradi ..
1,567.70 €
Brez DDV:1,285.00 €

Za naročilo in informacije nam pošljite e sporočilo s klikom na

? Imate Vprašanje

Model: 2102 brusilnik z vodnim pršenjem DOLP
Po potrditvi naročila je potrebno plačati najmanj  30 % avansaProfesionalni brusilni stroj za pedikuro z vodnim pršenjem je idealna rešitev za povečanje higiene in udobja pri delu. Profesionalni brusilni stroj za pedikuro, zasnovan in izdelan na Nizozemskem. Namenjen je strokovnjakom, ki cenijo..
963.28 €
Brez DDV:789.57 €

Za naročilo in informacije nam pošljite e sporočilo s klikom na

? Imate Vprašanje

Model: 2101 brusilnik z vodnim pršenjem ECO
Po potrditvi naročila je potrebno plačati najmanj  30 % avansaProfesionalni brusilni stroj za pedikuro z vodnim pršenjem je idealna rešitev za povečanje higiene in udobja pri delu. Profesionalni brusilni stroj za pedikuro, zasnovan in izdelan na Nizozemskem. Namenjen je strokovnjakom, ki cenijo..
924.97 €
Brez DDV:758.17 €

Za naročilo in informacije nam pošljite e sporočilo s klikom na

? Imate Vprašanje

Model: 450-80 brusilni nastavki, 50 kos
Brusni nastavki iz smirkovega papirja  - korunda grobosti  #80,  v paketu je 50 kosov. Nastavki se uporabljajo za piljenje plasti gela z nohtov, lahko pa se uporabljajo tudi pri pedikuri za odstranjevanja trde kože pri negi stopal. Z omenjenimi nastavki boste hitreje in bolj na..
8.00 €
Brez DDV:6.56 €
Model: 278 brusni nastavek G10
Brusilni nastavek iz gume 2,35 x 40 mm za brusne nastavke iz korunda vel 10 mm. Gumijasti nosilec se uporablja za pritrditev abrazivnih kapic premera 7 mm.Nastavki se uporabljajo pri pedikuri za odstranjevanja trde kože pri negi stopal lahko pa tudi za piljenje plasti gela z nohtov.  Z ome..
10.74 €
Brez DDV:8.80 €
Model: 458 brusni nastavek za korund
Brusni nastavek je namenjen oblikovanju nohtov in odstranjevanju trde kože na stopalih s pomočjo korund (smirkov papir) . Z temi nastavki ki jih zamenjate je delo bolj higiensko. Z omenjenimi nastavki boste hitreje in bolj natančno odstranile gel in oblikovale noht, ter odstranile odvečno trdo kožo..
2.93 €
Brez DDV:2.40 €
Model: 4106-120 Brusilni nastavki, 10 kosov
Brusni nastavki grobosti  #120,  v paketu je 10 kosov. Nastavki se uporabljajo za piljenje plasti gela z nohtov, lahko pa se uporabljajo tudi pri pedikuri za odstranjevanja trde kože pri negi stopal. Najkakovostnejši brusni nastavki z zaobljeno kapo za manikuro z možnostjo samočišče..
8.54 €
Brez DDV:7.00 €
Model: 4101-80 Brusilni nastavki, 10 kosov
Brusni nastavki iz smirkovega papirja - korunda grobosti  #80,  v paketu je 10 kosov. Nastavki se uporabljajo za piljenje plasti gela z nohtov, lahko pa se uporabljajo tudi pri pedikuri za odstranjevanja trde kože pri negi stopal. Z omenjenimi nastavki boste hitreje in bolj natančno..
4.76 €
Brez DDV:3.90 €
Model: 4109 brusni nastavek
Brusni nastavek je standardne velikosti in primeren za vse vrste manikurno-pedikurnih brusilnikov. Diamantni nastavki so zelo vzdržljivi in primerni za velike obremenitve. Primerno za profesionalno in domačo uporabo uporabo, na naravnih ali umetnih nohtih. Z njim je delo higiensko, z omenjenim na..
10.43 €
Brez DDV:8.55 €
Model: 454 brusilni nastavki 30 kosov
Set 30 diamantnih brusilnih nastavkov     Diamantni nastavki so zelo vzdržljivi in primerni za velike obremenitve. Primerno za profesionalno in domačo uporabo uporabo, na naravnih ali umetnih nohtih. Diamantni brusilni nastavki se uporabljajo za piljenje plasti gela z nohtov..
12.87 €
Brez DDV:10.55 €
Model: 446-M2 keramični nastavek - fin
Keramični brusni nastavek je primeren za profesionalno ali domačo uporabo. Brusni nastavek je standardne velikosti in primeren za vse vrste manikurnih in pedikurnih brusilnih naprav. Brusilni nastavek je namenjen za vse gel in akrilne materiale. Edinstvena oblika omogoča fino in natančno brušenje..
13.42 €
Brez DDV:11.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 26 (3 strani)
Brusilniki, nastavki, Električni, aparati, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.