Menu
Vaša košarica

Koluti in trakovi za depilacijo iz HYPO TEXA za globlje in neboleče odstranjevanje dlak

HYPO TEX je nov material za profesionalno odstranjevanje dlak s trakovi narejen iz naravnih in sintetičnih vlaken (hypoallergenic) za globlje in neboleče odstranjevanje dlak. Po nanosu voskov za depilacijo z lopatico je potrebno s trakom odstraniti vosek in dlake z želenega dela telesa. S pomočjo lopatice lahko segret vosek enakomerno nanesemo na želeni del telesa, pri tem pa je pomembno, da se vodimo po tem, da se vosek nanaša v smeri rasti dlak. Depilacijski vosek odstranimo s telesa s pomočjo traku, pri čemer trak potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak, da izpulimo vse dlake pri korenu in preprečimo ponovno rast las. Za kozmetične salone, ki izvajajo storitve depilacije, priporočamo izbiro trakov v kolutu, ki ponujajo možnost rezanja na želeno velikost traku.

Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 036 trak PLUS
Kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 70 gramov iz HYPO TEX materiala,  100 kosov dolžine 20 cm . Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporabo HYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno ods..
4.03 €
Brez DDV:3.30 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 037 trak extra
Zelo kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 90 gramov iz HYPO TEX materiala, 100 kosov dolžine 20 cm.  Trakovi  so pakirani v priročni kartonasti škatli za zaščito pred umazanijo in lažje shranjevanje.Primeren predvsem za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi z..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 039 trak 250 extra
Zelo kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 90 gramov iz HYPO TEX materiala, 250 kosov dolžine 20 cm.  Primeren predvsem za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno od..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 032 kolut PLUS
Kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 70 gramov iz HYPO TEX materiala. Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporabo HYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno odstranjevanje dlak narejen iz nara..
8.66 €
Brez DDV:7.10 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 033 kolut extra
Zelo kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 90 gramov iz HYPO TEX materiala. Primeren predvsem za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno odstranjevanje dlak narejen ..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Model: 034 depilac. kolut ozek
Depilacijski trak v roli je primeren za zgornjo ustnico (brčice) in obrvi, material se ne razteza in ne trga ter se ne razslojuje ob uporabi, s čimer zagotavlja dovolj natančno in kvalitetno depilacijo. Dolžina traku je 70m, širina pa 3 cm. Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja..
6.71 €
Brez DDV:5.50 €
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Koluti, trakovi, depilacijo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.