Menu
Vaša košarica

Koluti in trakovi za depilacijo iz HYPO TEXA za globlje in neboleče odstranjevanje dlak

HYPO TEX je nov material za profesionalno odstranjevanje dlak s trakovi narejen iz naravnih in sintetičnih vlaken (hypoallergenic) za globlje in neboleče odstranjevanje dlak.

Blagovna znamka: Bandy Model: 036 trak PLUS
Kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 70 gramov iz HYPO TEX materiala,  100 kosov dolžine 20 cm . Primeren je za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno ods..
3.29 €
Brez DDV:2.70 €
Blagovna znamka: Bandy Model: 038 trak extra 22
Zelo kvaliteten depilacijski trak, satenast in mehak na otip 90 gramov iz HYPO TEX materiala, 100 kosov dolžine 22 cm.  Primeren predvsem za profesionalno uporabo, lahko se ga uporablja tudi za domačo uporaboHYPO TEX material je čisto nov material za trakove, ki so namenjeni za profesionalno od..
3.60 €
Brez DDV:2.95 €
Model: 035 depilac. kolut
Depilacijski trak v roli je odličen depilacijski trak za vse, delo teče hitro in učinkovito. Material se ne razteza in ne trga ter se ne razslojuje ob uporabi, s čimer zagotavlja dovolj natančno in kvalitetno depilacijo. Dolžina traku je 70m, širina pa 7cm. Primeren je za profesionalno uporabo, lahk..
6.71 €
Brez DDV:5.50 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Koluti, trakovi, depilacijo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.