Menu
Vaša košarica

Vroči vosek za depilacijo v granulah in diskih za bikini predele

FLYING »vroči« vosek za depilacijo v granulah in diskih je sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak okoli intimnih bikini predelov. Ena od rešitev za depilacijo je vosek za depilacijo v granulah ali ploščicah. Je izredno enostaven za uporabo – stopite vosek na ustrezno temperaturo, ga nanesite na želeni del telesa in povlečete vosek. Prihranite svoj dragoceni čas z uporabo hitrega postopka voskanja, ki poleg voska v ploščicah ali granulah zahteva še lopatico za vosek in posodo ali grelec za vosek. Pri izbiri voska bodite pozorni na predel, kamor ga želite nanesti, in občutljivost vaše kože. Veliko število vrst voskov vam omogoča, da najdete vosek za depilacijo, ki ustreza vašemu tipu kože. Za gladko in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon.

Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 096 vosek v perlah ItalWax Plum, 1kg
ItalWax vosek v granulah je namenjen za odstranjevanje trših in močnejših dlak v predelih bikini, pazduhe in telo, vosek je srednje debeline s titanovim dioksidom. Zanj je značilna visoka plastičnost, hkrati pa ne ustvarja raztegljivih niti. Kremast, dišeč vosek z rahlo sadno aromo. Učinkovito za od..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 083 vosek Titanium granule EXTRA
VROČI VOSEK V GRANULAH - perlah 800 g, primeren za vse vrste kože, še posebej ga priporočamo za izjemno občutljive predele (BIKINI, BRAZIL), saj na kožo deluje izjemno pomirjujoče in regeneracijsko. Vosek ima prijeteno aromo je izjemno mehak in elastičen vosek.   Vosek za depilacijo telesa..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)
Vroči vosek, depilacija, granulah, diskih, bikini predele
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.