Menu
Vaša košarica

Vroči vosek za depilacijo v granulah in diskih za bikini predele

FLYING »vroči« vosek za depilacijo v granulah in diskih je sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak okoli intimnih bikini predelov. Ena od rešitev za depilacijo je vosek za depilacijo v granulah ali ploščicah. Je izredno enostaven za uporabo – stopite vosek na ustrezno temperaturo, ga nanesite na želeni del telesa in povlečete vosek. Prihranite svoj dragoceni čas z uporabo hitrega postopka voskanja, ki poleg voska v ploščicah ali granulah zahteva še lopatico za vosek in posodo ali grelec za vosek. Pri izbiri voska bodite pozorni na predel, kamor ga želite nanesti, in občutljivost vaše kože. Veliko število vrst voskov vam omogoča, da najdete vosek za depilacijo, ki ustreza vašemu tipu kože. Za gladko in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon.

Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 086 Sandy wax Azulen 800g
Vosek je primern za občutljivo kožo, naredi jo mehko in svilnato. Odlična formulacija, ustvarjena tako, da se prilagodi depilaciji celega telesa, tudi najzahtevnejših področij in posebej primerna za depilacijo rok in občutljivih predelov.Zagotavlja odlično delovanje pri gostih in odpornih dlakah, za..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 087 Sandy wax Black 800g
Posebej oblikovan za izpolnjevanje posebnih potreb moškega odstranjevanja dlak, zagotavlja odlične rezultate tudi v vročih letnih časih in v primeru gostih in odpornih dlak.Značilna večsmernost linije Sandy Wax v kombinaciji s kremnostjo, ki jo dajeta titanov dioksid in sljuda, ki sta prisotna v tej..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Blagovna znamka: ItalWax - voski Model: 098 vosek v perlah Mojito, 1000 g
Vosek se uporablja za občutljive tipe kože in učinkovito odstrani vse vrste dlak po telesu. Prijetna tekstura za vse tipe kože, še posebej za odstranjevanje dlak s telesa na občutljivih predelih. Njegova odlična elastičnost omogoča nanos finega sloja, s krajšim časom sušenja, čeprav ostaja prožen v ..
16.84 €
Brez DDV:13.80 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Vroči vosek, depilacija, granulah, diskih, bikini predele
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.