Menu
Vaša košarica

Pripomočki in orodje za lažjo in hitrejšo depilacijo

Pripomočki za depilacijo: zaščitni obročki, lesene lopatice, pincete, lončki, spatola, ...

Model: 485 pinceta led ozka
 Pinceta z LED lučko je izdelana iz nerjavečega jekla, izredno trpežna in natančna. Ima vgrajeno LED lučko, ki natančno osvetli mesto kjer boste urejali obrvi - ali osvetli košček kože za lažjo odstranjevanje dlak ali  ostankov voska po depiliranju.  Ergonomska oblika olajša prir..
5.20 €
Brez DDV:4.26 €
Model: 5303 pinceta 465
Profesionalna antistatična, antimagnetna pinceta iz nerjavečega jekla je nepogrešljiv pripomoček pri podaljševanju nohtov ali trepalnic. Z njo ustvarimo popolno c-linijo za obstojnost in naraven izgled pri geliranju in podaljševanju nohtov. Pinceta s kotno konico je idealna za nabiranje posameznih t..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Model: 484 pinceta rav-crna
Profesionalna antistatična pinceta z nedrsečim ročajem za zelo natančno okraševanje nohtov s kamenčki, nalepkami... ter oblikovanje obrvi in za odstranjevanje dlak . Zahvaljujoč tej profesionalni pinceti boste enostavno in hitro okrasili nohte, oblikovali obrvi v žaljeno obliko. ..
3.50 €
Brez DDV:2.87 €
Model: 2003 mini spatula
PLASTIČNE MINI  spatule za nanašanje voska za depilacijo na manjše dele ( brčice, obrvi, intimni predeli...). Primerne za profesionalno ali domačo uporabo. Pri domači uporabi lahko spaluto zavržete ali jo enostavno pustite v lončku z voskom. V paketu je 50 kosov. ..
7.30 €
Brez DDV:5.98 €
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Pripomočki, orodje, depilacijo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.