Menu
Vaša košarica

Kakovostni kozmetični čopiči in pripomočki za make up

Kakovostni kozmetični čopiči in pripomočki za ličenje so nujno potrebni za lep make up.  Za čopiče je priporočljivo da so iz kakovostnih ščetin in da imajo zaščito ščetke, da priročno shranjevanje tudi v torbici.

Model: 885 5 delni set
SET ZA LIČENJE vsebuje 5 kosov.  Ta set vsebuje  4 čopiče, ki se uporabljajo za vsakodnevno ličenje in priročno torbico za njihovo shranjevanje.  Set je zelo primeren za potovanja saj ne zavzame veliko prostora.Čopiče z sintetičnimi ščetinami in z lesenim ročajem, boste prejeli v prir..
7.90 €
Brez DDV:6.48 €
Model: 485 pinceta led ozka
 Pinceta z LED lučko je izdelana iz nerjavečega jekla, izredno trpežna in natančna. Ima vgrajeno LED lučko, ki natančno osvetli mesto kjer boste urejali obrvi - ali osvetli košček kože za lažjo odstranjevanje dlak ali  ostankov voska po depiliranju.  Ergonomska oblika olajša prir..
5.20 €
Brez DDV:4.26 €
Model: 158 aplikator - gobica za licenje
Odličen aplikator za nanašanje tekoče kozmetike, kot so temelji in skodelice. Udoben ročaj zagotavlja enostavno uporabo. Porozna struktura gobice bo nežno zameglila ličila, vaš obraz pa pustil gladko.Značilnosti:lepo razporeja temeljeudoben ročajobraz pusti popolnoma gladek..
4.27 €
Brez DDV:3.50 €
Model: 157 gobica
Univerzalna goba za ličenje in ombre. Nujno za vsakodnevno uporabo.Značilnosti:pakirano v škatlo, kar zagotavlja higieno2 kosa v kompletulahko ga prosto režemoNenadomestljivo v vsakodnevnem ličenju. Idealen je tudi za ustvarjanje manikure ombre.Dimenzije: 5x4x0,75cm...
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Model: 886-A copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka za pra..
7.08 € 8.54 €
Brez DDV:5.80 €
Model: 886-P copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka za pra..
7.08 € 8.54 €
Brez DDV:5.80 €
Model: 883 10 delni set
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. ..
19.40 €
Brez DDV:15.90 €
Model: 882 12 delni set
Set vsebuje 12 kosov kvalitetnih čopičev in priročno aluminijasto embalažo. Kvalitetno izdelane čopiče, boste prejeli v priročni embalaži, ki jo boste lahko s seboj vzeli kamor boste želeli. 12-delni čopiči za ličenje so primerni tako za kozmetičarke, strokovne šole, kozmetične salone, umetnike..
25.86 €
Brez DDV:21.20 €
Model: 6813 zanka+konica
Inštrument je namenjen odstranjevanju ogrcev oz. mozoljev. Na eni strani ima konico na drugi pa zanko katero postavite okoli mozolja in pritisnite da bo popnil z minimalno nastalo škodo na koži, nežneje kot s prsti in bolj higiensko.Odstranjevalec ogrcev,  dolžine okoli 13 cm, na eni strani je ..
7.93 €
Brez DDV:6.50 €
Model: 6811 2 zanki
Inštrument je namenjen odstranjevanju ogrcev oz. mozoljev. Zanko postavite okoli njega in pritisnite da bo popnil z minimalno nastalo škodo na koži, nežneje kot s prsti in bolj higiensko.Obojestranski kvečer oz. odstranjevalec ogrcev,  dolžine okoli 13 cm, na eni strani je zanka iz okroglega je..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Model: 6812 2 zlicki
Dvostranski, 1 žlica z luknjo 1 luknjo fi  9 mm, 1 žlica s 13 luknjami fi cca 11mm x 15 mm, celotna dolžina 13,5 cmInštrument je namenjen odstranjevanju ogrcev oz. mozoljev. Žličko postavite okoli njega in pritisnite da bo popnil z minimalno nastalo škodo na koži, nežneje kot s prsti in bolj hi..
7.93 €
Brez DDV:6.50 €
Model: 484 pinceta rav-crna
Profesionalna antistatična pinceta z nedrsečim ročajem za zelo natančno okraševanje nohtov s kamenčki, nalepkami... ter oblikovanje obrvi in za odstranjevanje dlak . Zahvaljujoč tej profesionalni pinceti boste enostavno in hitro okrasili nohte, oblikovali obrvi v žaljeno obliko. ..
3.50 €
Brez DDV:2.87 €
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Kozmetični, čopiči, pripomočki, Kozmetika, oprema
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.