Menu
Vaša košarica

Kakovostni kozmetični čopiči in pripomočki za make up

Kakovostni kozmetični čopiči in pripomočki za ličenje so nujno potrebni za lep make up.  Za čopiče je priporočljivo da so iz kakovostnih ščetin in da imajo zaščito ščetke, da priročno shranjevanje tudi v torbici.

Model: 885 5 delni set
SET ZA LIČENJE vsebuje 5 kosov.  Ta set vsebuje  4 čopiče, ki se uporabljajo za vsakodnevno ličenje in priročno torbico za njihovo shranjevanje.  Set je zelo primeren za potovanja saj ne zavzame veliko prostora.Čopiče z sintetičnimi ščetinami in z lesenim ročajem, boste prejeli v prir..
6.47 €
Brez DDV:5.30 €
Model: 159 gobica za ličenje Make-up
Inovativna gobica za ličenje, idealna za nanos podlage katerega koli izdelka za ličenje. Ceni in uporablja ga skupina svetovnih vizažistov. Omogoča ustvarjanje brezhibnega make-upa brez lis, z minimalno izgubo izdelka. Izdelana je iz materiala s posebno strukturo. Rezana osnova omogoča nanos li..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Model: 886-A copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka z..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Model: 886-P copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka za pra..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Model: 889 18 delni set
Čopiči za ličenje so poleg kozmetike neločljiv element popolnega ličenja, z njihovo pomočjo jo boste svoj make-up zagotovo naredili v odličnem slogu. Izjemno praktičen komplet je sestavljen iz 18 različnih vrst čopičev in vsak od njih lahko opravlja drugačno funkcijo. Našli boste čopiče za ličenj..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Model: 4802 masažni valj - Roller Black quartz
Masažni valj za obraz black quartz - imenovan kamen ljubezni, je naraven način za ohranjanje mladosti in dobrega stanja kože. Gua sha je starodavna tradicionalna kitajska masaža gre za terapevtsko masažo, ki pozitivno vpliva na kožo čisti toksine, izboljša cirkulacijo, zmanjša otekline deluje proti ..
20.74 €
Brez DDV:17.00 €
Model: 4801 masažni valj - Roller žad
Masažni valj je izdelan iz žada in se uporablja za masažo in lifting obraza. Kamen žad v Aziji imenujejo "kamen mladosti". Masaža s kamni izboljša prekrvavitev in limfno drenažo, zmanjša zabuhlost, zgladi gube ter zmanjša temne kolobarje in vrečke pod očmi.Najbolje je, da valjček hranite v hladilnik..
18.30 €
Brez DDV:15.00 €
Model: 6813 zanka+konica
Inštrument je namenjen odstranjevanju ogrcev oz. mozoljev. Na eni strani ima konico na drugi pa zanko katero postavite okoli mozolja in pritisnite da bo popnil z minimalno nastalo škodo na koži, nežneje kot s prsti in bolj higiensko.Odstranjevalec ogrcev,  dolžine okoli 13 cm, na eni strani je ..
8.60 €
Brez DDV:7.05 €
Model: 6811 2 zanki
Inštrument je namenjen odstranjevanju ogrcev oz. mozoljev. Zanko postavite okoli njega in pritisnite da bo popnil z minimalno nastalo škodo na koži, nežneje kot s prsti in bolj higiensko.Obojestranski kvečer oz. odstranjevalec ogrcev,  dolžine okoli 13 cm, na eni strani je zanka iz okroglega je..
8.60 €
Brez DDV:7.05 €
Model: 6814 set 4 instrumenti za ogrce
Inštrumenti so namenjen odstranjevanju ogrcev oz. mozoljev. Zanko postavite okoli ogrca in pritisnite da bo popnil z minimalno nastalo škodo na koži, nežneje kot s prsti in bolj higiensko.Kvečer oz. odstranjevalec ogrcev,  instrumenti so dolžine okoli 12 cm, na eni strani je zanka iz okroglega ..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
Model: 6812 2 zlicki
Dvostranski, 1 žlica z luknjo 1 luknjo fi  9 mm, 1 žlica s 13 luknjami fi cca 11mm x 15 mm, celotna dolžina 13,5 cmInštrument je namenjen odstranjevanju ogrcev oz. mozoljev. Žličko postavite okoli njega in pritisnite da bo popnil z minimalno nastalo škodo na koži, nežneje kot s prsti in bolj hi..
8.60 €
Brez DDV:7.05 €
Model: 5304 pinceta 467
Profesionalna antistatična, antimagnetna pinceta iz nerjavečega jekla je nepogrešljiv pripomoček pri podaljševanju nohtov ali trepalnic. Z njo ustvarimo popolno c-linijo za obstojnost in naraven izgled pri geliranju in podaljševanju nohtov. Pinceta s kotno konico je idealna za nabiranje posameznih t..
7.93 €
Brez DDV:6.50 €
Prikazujem 1 od 12 do 15 (2 strani)
Kozmetični, čopiči, pripomočki, Kozmetika, oprema
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.