Menu
Vaša košarica

Dostava paketa

Dostava za naročene izdelke je v 24/48 urah (samo med delovnikom). Minimalno naročilo pri plačilu z odkupnino je 14,00 eur.

Pri naročilu in plačilu po predračunu, plačilnimi karticami Mastercard, VISA ali Paypal ni omejitve višine naročila.


Za vsa naročilo izdelkov nad 50 eur je dostava v Sloveniji brezplačna.


Z namenom da se lahko stranka pripravi na uspešen prevzem paketa bo stranka prejela sporočilo na elektronski naslov ( ko bo pošiljka poslana v dostavo), SMS sporočilo na dan dostave in telefonski klic pred dostavo s strani GLS kurirja. V SMS in telefonskem klicu bo stranka obveščena tudi o višini odkupnine (v primeru odkupnine).   
Zanesljiva, varna in hitra dostava paketov, ter možnost plačila ob prevzemu s plačilnimi karticami (z vsemi plačilnimi in kreditnimi razen kartice Diners) ali gotovino.  Dostava paketov v Sloveniji je praviloma naslednji delovni dan. Paketi se vročajo samo v delovnih dneh.
Podjetje GLS Slovenija ima možnost petih različnih načinov dostav. V kolikor dostava na vašem domu, službi ... ne bo mogoča imamo aktivirano storitev za vseh pet načinov dostave, kjer sami izberete datum, lokacijo in drugo.
Dostavne možnosti na kratko
Dostava na isti naslov vendar drugi datum
Dostava na novi naslov
Prevzem v GLS Paketni trgovini (delivery poslovalnicah) ali GLS Paketomatu
Prevzem v GLS depo-jih
Pooblastilo za dostavo paketa brez podpisa
Več o načinu dostave najdete na TUKAJ   in  TUKAJ 


DELIVERY POSLOVALNICE  -  ENOSTAVEN PREVZEM PAKETA
Prevzem je zelo podoben kot prevzem paketov na pošti, prednost delivery poslovalnic je daljši poslovni čas, zato lahko pakete prevzamete tudi od 00-24 ure, Prevzem paketov je mogoč že naslednji delovni dan in še v naslednjih petih delovnih dneh, plačate z gotovino ali kartico. S 1.4.2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah še dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €). Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako kupec plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.
Lokacije poslovalnic in delovni čas


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.