Menu
Vaša košarica

Garancija na zadovoljstvo

Prepričani smo da boste s kvaliteto naših izdelkov zadovoljni, zato lahko v roku 14 dni odstopite od nakupa in nam izdelek vrnete v skladu s pogoji Pravice do odstopa od nakupa in vračilo blaga.


Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizično osebo, ki pridobiva ali uporablja blago za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti ) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@negaroknohtov.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev (43.č člen ZVPot). Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je strošek vračila blaga, stroške pakiranja in dostave ponudnika. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Postopek odstopa se izvede s pomočjo aplikacije VRAČILA, s katero kupec pridobi številko za vračilo nato pa izpolni obrazec za vračilo v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Stroški dostave in vrnitve izdelka nosi kupec, ki je od pogodbe odstopil. 

Pravilnik o obrazcih v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov  in obrazce dobite TUKAJ.                    

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, neuporabljeno in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in vračila izdelka. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca, katerega sporoči prodajalcu. 

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.  

Izvensodno reševanje potrošniških sporov 

Obveščamo vas da v skladu s 3. odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS. Več o IRPS najdete TUKAJ, povezava do zakona TUKAJ, izvensoden izvajalce pa TUKAJ

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.