Menu
Vaša košarica

Depilacijski vosek v kasetah - patronah 100ml za enostavno odstranjevanje dlak

FLYING vosek za depilacijo v kasetah,  patronah 100 ml iz različnih sestavin in vonjev je sinonim za kakovost, učinkovitost in enostavnost pri odstranjevanju dlak. Ena najpogostejših oblik je vosek za depilacijo v kasetah , patronah. Izjemno enostaven za uporabo. S segrevanjem voska na pravo temperaturo vosek spremeni svojo strukturo in se enostavno nanese na kožo. Nanesti ga je treba v smeri rasti dlak. Glede na strukturo in moč dlake, predel telesa, kjer se izvaja depilacija, je treba izbrati vosek. Voski so na voljo v različnih barvah, ki odražajo sestavo voska za depilacijo. Za gladko in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon.

Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 565 sugaring classic
Sladkorna pasta -SUGARING v patroni - roll on ClassicVSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno ..
2.50 €
Brez DDV:2.05 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml ALOE VERA
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 056 vosek ALOE
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti ROLL ON, voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in vse vrste dlačic.       UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec&..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml GOLD 24K
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 051 vosek 24K
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kože in odlično odstranjujejo dlake.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga s..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 053 vosek M&M
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in za debelejše kratke in močne dlačice, priporočamo uporabo voska v POLETNEM ČASU, ko je vroče.     UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in pos..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 059 vosek mini-med
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti MINI. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, vosek iz meda je primeren za vse tipe kože z ozkim nastavkom pa je odličen za BRČICE, OBRVI...        UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
1.70 €
Brez DDV:1.39 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml TITANIUM
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 054 vosek TITANIUM
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož. Mehak kremni vosek roza barve je primeren za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele , saj na kožo deluje pomirjujoče in regeneracijsko, z vsebnostjo titanovega dioksida je pr..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Voski v kasetah, patronah, 100ml, dapilacijo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.