Menu
Vaša košarica

Depilacijski vosek v kasetah - patronah 100ml za enostavno odstranjevanje dlak

FLYING vosek za depilacijo v kasetah,  patronah 100 ml iz različnih sestavin in vonjev je sinonim za kakovost, učinkovitost in enostavnost pri odstranjevanju dlak

Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 565 sugaring classic
Sladkorna pasta -SUGARING v patroni - roll on ClassicVSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno ..
2.50 €
Brez DDV:2.05 €
Blagovna znamka: ItalWax Model: 047 vosek 100ml ItalWax AloeVera
Zasnovan za učinkovito odstranjevanje tankih, svetlih dlak, Vosek z značilnim velikim oprijemom, nanese se v tanki plasti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaset..
1.46 € 2.07 €
Brez DDV:1.20 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml ALOE VERA
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying Model: 056 vosek ALOE
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in vse vrste dlačic.        UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec&n..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 051 vosek 24K
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kože in odlično odstranjujejo dlake.       UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  ..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml HONEY
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying Model: 055 vosek HONEY
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Kaseto voska roll on vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekoče..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 053 vosek M&M
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za občutljivo kožo in za debelejše kratke in močne dlačice, priporočamo uporabo voska v POLETNEM ČASU, ko je vroče.       UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro oči..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Blagovna znamka: Flying Model: 059 vosek mini-med
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti MINI. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, vosek iz meda je primeren za vse tipe kože z ozkim nastavkom pa je odličen za BRČICE, OBRVI...      UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Ka..
1.70 €
Brez DDV:1.39 €
Vosek v kaseti - roll on  100 ml TITANIUM
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Flying Model: 054 vosek TITANIUM
Zelo kvaliteten vosek v patronah - kaseti. Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za vse tipe kož.Mehak kremni vosek roza barve je primeren za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele , saj na kožo deluje pomirjujoče in regeneracijsko, z vsebnostjo titanovega dioksida je pri..
1.48 €
Brez DDV:1.21 €
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Voski v kasetah, patronah, 100ml, dapilacijo
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.