Menu
Vaša košarica

Tekočine za nego nohtov

Ostale tekočine za nego nohtov kot so lepila, primer, bonder, odstranjevalci obnohtne kožice, geli za zaščito obnohtne kožice in drugo.

Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 967 BREZ kislinski primer 15ml
Visokokakovostna tekočina Prajmer brez kisline ( ne peče) za boljšo oprijemljivost gela ali akrila na naravni noht. Povečuje adhezivnost in preprečuje dviganje in odstopanje gela ali akrila. Lahko se uporablja kot podlaga za delo z akrilom ali gelom. Pakiran v 15 ml stekleničko s čopičem.Navodila z..
10.20 €
Brez DDV:8.36 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 966 kislinski primer-All
Primer s kislino je visokokakovostna tekočina za boljšo oprijemljivost gela ali akrila na naravni noht, priporočamo za problematične nohte. Preprečuje dviganje in odstopanje gela ali akrila in povečuje njuno adhezivnost.  Navodila za uporabo:po razmastitvi nohta s Cleanerjem, s čopičem nanesemo ta..
10.20 €
Brez DDV:8.36 €
BO Acid Free Primer, 15 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 6212 BO Primer Acid Free, 15 ml
BO Nail Acid Free Primer je vezivno sredstvo med naravnim nohtom in akrilnim prahom, preprečuje odstopanje.Nanesite tanko plast na noht in počakajte da se posuši na zraku.  BO Acid Free Primer oblikuje močne kovalentne vezi med akrilnim prahom in naravnimi nohti za odlično oprijemljivost, vsebu..
16.90 €
Brez DDV:13.85 €
BO. Sanitizer za čiščenje in dehidracijo nohta, 250 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6166 BO. Sanitizer za nohte, 250 ml
BO. Natural Nail Sanitizer je naravno čistilo za površino nohtov saj čisti in začasno dehidrira naravno nohtno ploščo. Čistilo in razkužilo za nohte je pomemben del vaših postopkov priprave za nanašanje gela, akrila ali gelisha na nohte, saj izboljša oprijem in zmanjša dviganje plasti ter odstrani n..
10.49 €
Brez DDV:8.60 €
Model: 179 LEPILO dekoracije Molly
Lepilo za lepljenje folije in ostalih dekoracij za nohte vam zagotavlja odličen oprijem na naravni ali umetni noht. Priporočamo uporabo base -podlaka za nohte na katerega nanesete lepilo za dekoracijo in počakate da se malce posuši (30-60 sekund) nato nanj namestite folijo in kot zaključni sloj upor..
6.65 €
Brez DDV:5.45 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 177 Lepilo 7.5 g
Zelo močno lepilo ima hitro formulo za učinkovito lepljenje konic. Zagotovilo vam bo natančno prilagoditev oblike nohta konicam - njegova inovativna sestava pa bo nežno prilagodila strukturo konic in jo naredila bolj prilagodljivo do te mere, da se bo popolnoma oprijela naravne plošče.Zelo tanka tek..
3.78 €
Brez DDV:3.10 €
Magical Nail Gold za suhe nohte Magical Nail Gold za suhe nohte
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 3018 Magical Nail Gold za suhe nohte-15 ml
Magical Nail Gold Serum vsebuje vitamin B5 in zlate kosmiče in se hitro vpije v kožo. Serum pomlajuje, vlaži in revitalizira nohte in kožo. Magical Gold Serum je odlična rešitev za suhe nohte in kutikule.LASTNOSTI IN PREDNOSTIObnavlja in krepi naravni noht od znotraj navzvenRezultati v 8 d..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
NP odstranjevalec obnohtne kožice, 75 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4313 Cuticle Away, 75ml
Mehča povrhnjico. Omogoča odstranitev odvečne povrhnjice (mrtve kožo okoli nohta). Odstranjevalec obnohtne kožice pomaga odstraniti odvečno kožico na nežen in učinkovit način, saj jo navlaži in zmehča, da se lažje odstrani ter preprečuje njeno rast. UPORABA: Nanesite na noht ob obnohtju, po 2 ..
18.54 €
Brez DDV:15.20 €
Odstranjevalec laka za nohte NP brez acetona 100 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 3091 NP odstranjevalec laka
Odstranjevalec laka za nohte BREZ acetona– 100 ml Odstranjevalec laka za nohte vsebuje aktivne sestavine, ki izboljšajo strukturo nohta. Lahko se uporablja tako za naravne in umetne nohte (akril, gel, konice). Odstranjevalec je brez acetona in zato ne izsuši naravni noht in povrhnjice.&nbs..
3.78 €
Brez DDV:3.10 €
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)
Ostale, tekočine, Tekočine, nego, nohtov
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.