Menu
Vaša košarica

Ostale tekočine za nego nohtov

Ostale tekočine za nego nohtov kot so lepila, primer, bonder, odstranjevalci obnohtne kožice, geli za zaščito obnohtne kožice in drugo.

Blagovna znamka: NTN PREMIUM Model: 965 prajmer NTN, 7 ml
Primer je visokokakovostna tekočina za boljšo oprijemljivost gela ali akrila na naravni noht, priporočamo za problematične nohte. Preprečuje dviganje in odstopanje gela ali akrila in povečuje njuno adhezivnost. Ne vsebuje kislin zato ne poškoduje naravne nohte Navodila za uporabo:po razmastitvi no..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie Model: 966 prajmer Alle
Primer je visokokakovostna tekočina za boljšo oprijemljivost gela ali akrila na naravni noht, priporočamo za problematične nohte. Preprečuje dviganje in odstopanje gela ali akrila in povečuje njuno adhezivnost.  Navodila za uporabo:po razmastitvi nohta s Cleanerjem, s čopičem nanesemo tanko plast ..
10.20 €
Brez DDV:8.36 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 3017 Healing Tough za poškodovane nohte-15 ml
Magical Nail Healing Tough Nails daje vašim tankim, šibkim nohtom super spodbudo. Tough Nails je bogat z naravnimi beljakovinami, ki so bistvene za rast nohtov. Protein prodira skozi nohtno ploščo, da optimizira ravnovesje vlage in prožnost nohta. Tough Nails Nail Enhancer tvori tudi filmski sloj, k..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: Cristina® nails Model: 177 LEPILO KONIC
Lepilo za lepljenje umetnih konic zagotavlja odličen oprijem umetne nohte konice na naravni noht. Lahko ga uporabljate tudi za lepljenje dekoracij. Prozorno, hitro sušeče in zelo kvalitetno lepilo za umetne konice. Sestavine so označene na embalaži.  OPOZORILA: vnetljivo, lahko povzroči dra..
2.20 €
Brez DDV:1.80 €
Model: 179 LEPILO dekoracije Molly
Lepilo za lepljenje folije in ostalih dekoracij za nohte vam zagotavlja odličen oprijem na naravni ali umetni noht. Priporočamo uporabo base -podlaka za nohte na katerega nanesete lepilo za dekoracijo in počakate da se malce posuši (30-60 sekund) nato nanj namestite folijo in kot zaključni sloj upor..
6.65 €
Brez DDV:5.45 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 3018 Magical Nail Gold za suhe nohte-15 ml
Magical Nail Gold Serum vsebuje vitamin B5 in zlate kosmiče in se hitro vpije v kožo. Serum pomlajuje, vlaži in revitalizira nohte in kožo. Magical Gold Serum je odlična rešitev za suhe nohte in kutikule.LASTNOSTI IN PREDNOSTIObnavlja in krepi naravni noht od znotraj navzvenRezultati v 8 d..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4213 NP Primer
NailPerfect  Acid Free Primer je vezivno sredstvo med naravnim nohtom in akrilnim prahom, preprečuje odstopanje.Nanesite tanko plast na noht in počakajte da se posuši na zraku.  NP Acid Free Primer oblikuje močne kovalentne vezi med akrilnim prahom in naravnimi nohti za odlično oprijemljiv..
16.90 €
Brez DDV:13.85 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4312 Cuticle Away, 15ml
Mehča povrhnjico. Omogoča odstranitev odvečne povrhnjice (mrtve kožo okoli nohta).Odstranjevalec obnohtne kožice pomaga odstraniti odvečno kožico na nežen in učinkotiv način, saj jo navlaži in zmehča, da se lažje odstrani ter preprečuje njeno rast. UPORABA: Nanesite na noht ob obnohtju, po 2 m..
6.34 €
Brez DDV:5.20 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 2366 sqeasy Watermelon
Nail Perfect tekočina Watermelon za oblikovanje Sqeasy Gela.POSTOPEK PRIPRAVE:Razkužite svoje in strankine roke z NailPerfect® (v nadaljevanju NP) InstaGel-om ali InstaSpray-em.Temeljito pregledamo strankine roke za morebitna obolenja ali krvavitve. V primeru okužbe nohtov sistema ne nanašamo.Pripra..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4211 NP Air Bond
NP Universal Air Bond je brezkislinski bonder za ustvarjanje vezi med naravnim nohtom in gelom ali akrilom. Universal Air Bond je brezkislinski veznik, ki se suši na zraku in se lahko uporablja z vsemi gelnimi in akrilnimi sistemi. Spodbuja adhezijo na naravne nohte. Uporabimo ga namesto klasičnega ..
16.90 €
Brez DDV:13.85 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 3091 NP odstranjevalec laka
Odstranjevalec laka za nohte BREZ acetona– 100 ml Odstranjevalec laka za nohte vsebuje aktivne sestavine, ki izboljšajo strukturo nohta. Lahko se uporablja tako za naravne in umetne nohte (akril, gel, konice). Odstranjevalec je brez acetona in zato ne izsuši naravni noht in povrhnjice.&nbs..
3.78 €
Brez DDV:3.10 €
Blagovna znamka: NTN PREMIUM Model: 103 REMKOZ-NTN 7ml
Odstranjevalec obnohtne kožice v pomaga odstraniti odvečno kožico na nežen in učinkovit način , saj jo navlaži in zmehča, da se lažje odstrani ter preprečuje njeno rast.  Ob redni uporabi preprečuje rast kožic, pa tudi sušenje in razpokanje. Nežna formula omogoča uporabo pripravka tud..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 14 (2 strani)
Ostale, tekočine, Tekočine, nego, nohtov
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.