Menu
Vaša košarica

Potrošni material za delo v kozmetičnem salonu

Ponujamo vam kvaliteten in cenovno zelo ugoden potrošni material za kozmetično dejavnost. Ponujamo vam prevleke za kozmetične mize, rokavice, hlačke in copate za enkratno uporabo, obrazne maske, obleke za tretmaje, masažno olje, sterilizacijske vrečke, skalpele in drugo

Model: 154 BOMBAŽNE BLAZINICE 600
Bombažne blazinice so gladko in vsestransko orodje za čiščenje naravnih in geliranih nohtov pred, med in po izdelavi.  Zelo primerne so tudi za čiščenje pribora. V paketu je 600 kosov velikosti 4,8 cm x 4,8 cm.Predforirane bombažne blazinice po uporabi ne puščajo vlaken ali sledi! Za ..
8.54 €
Brez DDV:7.00 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 4008 copati japonke
PE copati - japonke iz politeliena za enkratno uporabo so higienski in primerni za vse vrste uporabe. V paketu je 50 kosov...
5.70 €
Brez DDV:4.67 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 4007 copati odprti
Copati odprti iz netkanega blaga - staničevine z elastiko, 100 kosov...
10.10 €
Brez DDV:8.28 €
Blagovna znamka: BEAUTENE - kozmetika Model: 4002 hlace PVC
BEAUTENE®  hlače za presoterapijo iz polietilena visoke gostote (PVC hlače): hlače so primerne za presoterapijo (limfno drenažo) in druge terapije s stopali (spodaj zaprte) in elastiko v pasu. BEAUTENE® izdelki so boljši od ostalih izdelkov iz polietilen, saj vsebujejo poseben polietilen m..
1.95 €
Brez DDV:1.60 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 4012 trak
Kozmetični naglavni  trak iz netkanega blaga - staničevine, 100 kosov.  Trak je posamezno pakiran v zaščitni foliji...
9.70 €
Brez DDV:7.95 €
Blagovna znamka: Sandy Model: 4782 Anti-cellulite cream, 500 ml
Krema je namenjena odpravljanju neprijetnega pomarančnega videza kože. Krema deluje na lokalizirane maščobne obloge, ki jih povzroča lokaliziran celulit. Dragoceni rastlinski izvlečki in mešanica aktivnih sestavin delujejo drenažno in diuretično ter dajejo tkivom tonus in elastičnost.Krema učvrsti p..
24.40 €
Brez DDV:20.00 €
Blagovna znamka: Sandy Model: 4781 Anti-cellulite cream with heating effect, 500 ml
Krema proti celulitu z grelnim učinkom je namenjena odpravljanju neprijetnega pomarančnega videza kože. Krema deluje na lokalizirane maščobne obloge, ki jih povzroča lokaliziran celulit. Aktivni rastlinski izvlečki imajo močno segrevalno delovanje, krepijo lipolitične funkcije, drenažo, delovanje mi..
24.40 €
Brez DDV:20.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 073 olje masazno
Masažno olje črna orhidejaNaravna rastlinska olja, za nežnejšo kožo in učvrstitev telesa z masažo.UPORABA: Nanesite neposredno na kožo, z uporabo ustrezne masažne tehnike. INGREDIENTS Helianthus annuus seed oil, Tocopheryl acetate, ParfumDržava porekla ITALIJA odgovorna oseba:  Terzi Imbal..
10.80 €
Brez DDV:8.85 €
Model: 101 olje masazno 1 L
Masažno olje iz naravnega rastlinskega olja, za nežnejšo kožo in učvrstitev telesa z masažo. Masažo začnite z nežnimi masažnimi gibi, nato pa olje močno vmasirajte v kožo. Primerno za vse tipe kože. Vsebuje bisabolol, šipkovo olje, vit. E, A in olivno olje.UPORABA: Nanesite neposredno na kožo, z upo..
20.13 €
Brez DDV:16.50 €
Model: 7238 posoda - ledvička
Medicinska plastična posoda  ledvička je koristen pripomoček za delov vašem salonu. Ledvičko lahko steriliziramo v atmosferi suhega zraka pri temperaturi 120 ° C in v avtoklavu v atmosferi stisnjene pare pri 120 ° C. Lahko se opere in razkuži z običajno razkužilnimi sredstvi. Prostornin 700ml..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: BEAUTENE - kozmetika Model: 4016 folija obleka 1kos
BEAUTENE®  PVC obleka za uporabo v kozmetični dejavnostih, s takim načinom se bo učinkovitost med kozmetičnim tretmajem močno povečala, zahvaljujoč lastnosti polimera. Obleka ima zaprte rokave in nogavice. BEAUTENE® izdelki so boljši od ostalih izdelkov iz polietilen, saj vsebuje..
3.20 €
Brez DDV:2.62 €
Blagovna znamka: Bandy - depilacija Model: 4010 maska
Obrazna maska iz polietilen z visoko gostoto (PE) za tretmaje za podlogo z maskami  50 kosov...
3.40 €
Brez DDV:2.79 €
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)
Potrošni, material, kozmetiko
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.