Menu
Vaša košarica
BEAUTENE

BEAUTENE®

Blagovna znamka: BEAUTENE - kozmetika Model: 4002 hlace PVC
BEAUTENE®  hlače za presoterapijo iz polietilena visoke gostote (PVC hlače): hlače so primerne za presoterapijo (limfno drenažo) in druge terapije s stopali (spodaj zaprte) in elastiko v pasu. BEAUTENE® izdelki so boljši od ostalih izdelkov iz polietilen, saj vsebujejo poseben polietilen m..
1.95 €
Brez DDV:1.60 €
Blagovna znamka: BEAUTENE - kozmetika Model: 4016 folija obleka
BEAUTENE®  PVC obleka za uporabo v kozmetični dejavnostih, s takim načinom se bo učinkovitost med kozmetičnim tretmajem močno povečala, zahvaljujoč lastnosti polimera. Obleka ima zaprte rokave in nogavice. BEAUTENE® izdelki so boljši od ostalih izdelkov iz polietilen, saj vsebuje..
3.20 €
Brez DDV:2.62 €
Blagovna znamka: BEAUTENE - kozmetika Model: 2021 vrecke paraf. noge
BEAUTENE® vrečka je boljša od vrečk iz polietilen, saj vsebuje poseben polietilen material z visoko gostoto, certificiran za stik s kožo. Posebej je razvit za uporabo v kozmetiki. BEAUTENE ponuja najboljšo raven udobja pri kozmetičnih storitvah, ker je mehkejši kot tradicionalen polietilen. V komple..
10.20 €
Brez DDV:8.36 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
BEAUTENE®
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.