Menu
Vaša košarica

Učinkovito odstranjevanje dlak s sladkorno pasto na najbolj neboleč način in brez alergij

Depilacija s sladkorno pasto iz naravnih sestavin je zelo blag in učinkovit način odstranjevanja vseh vrst dlak (razen moške brade), še posebej je primerna za občutljivo kožo in kožo nagnjeno k alergijam. Sladkorna pasta za depilacijo je eden najbolj razširjenih načinov za domačo depilacijo. Depilacija s sladkorno pasto je bolj znana kot egipčanska depilacija. Topla pasta se nanaša v smeri rasti dlak, vlečenje paste v nasprotni smeri rasti dlak pa odstrani neželene dlake s telesa. Pred depilacijo je priporočljivo piling dela telesa, kjer nameravate odstraniti dlake. Koža po voskanju s sladkorno pasto ostane gladka, sijoča, brez rdečice in neprijetnega pekočega občutka. Z redno uporabo sladkorne paste postanejo lasje in lasne korenine šibkejše in tanjše. V naši ponudbi so kakovostne že pripravljene sladkorne paste, pripravljene za uporabo. Za gladko in mehko kožo po voskanju uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon.

Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 568 sladkorna -sugar pasta 1100g
Sladkorna pasta medium, trdota srednja VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno kože.&nb..
28.06 €
Brez DDV:23.00 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 563 sugaring Orientale
Sladkorna pasta 380g Orientale NOVO uporab brez grelca in pralni trakovi za večkrtano uporabo VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno z..
15.62 €
Brez DDV:12.80 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 562 sladkorna pasta 140g
Sladkorna pasta 140g Soft NOVO uporaba brez grelca in pralni trakovi za večkrtano uporabo VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno ..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Sladkorna pasta, sugaring, Depilacija
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.