Menu
Vaša košarica

Učinkovito odstranjevanje dlak s sladkorno pasto na najbolj neboleč način in brez alergij

Depilacija s sladkorno pasto iz naravnih sestavin je zelo blag in učinkovit način odstranjevanja vseh vrst dlak (razen moške brade), še posebej je primerna za občutljivo kožo in kožo nagnjeno k alergijam.

Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 565 sugaring classic
Sladkorna pasta -SUGARING v patroni - roll on ClassicVSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno ..
2.50 €
Brez DDV:2.05 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 561 sugaring regular classic
Sladkorna pasta classic, trdota srednja VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno kože.&n..
28.06 €
Brez DDV:23.00 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 562 sladkorna pasta 140g
Sladkorna pasta 140g Soft NOVO uporaba brez grelca in pralni trakovi za večkrtano uporabo VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno ..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 564 sladkorna pasta 60g
Halawa sladkorna pasta vam pomaga, da se v nekaj minutah znebite neželenih dlak. Lahko se uporablja v vseh delih telesa in odstrani dlake s korenom, koža ostane brez las za do štiri tedne. Ni grdo in zelo enostavno za uporabo. Nobenih lopatic ali trakov ni potrebno in se zlahka splakne z vodo. Paket..
2.44 €
Brez DDV:2.00 €
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Sladkorna pasta, sugaring
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.