Menu
Vaša košarica
Simoun Cosmetic

Simoun Cosmetic EU

Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml Sladkorna pasta v kaseti - roll on, 100 ml
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 565 sugaring classic
Sladkorna pasta -SUGARING v patroni - roll on ClassicVSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno ..
2.50 €
Brez DDV:2.05 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 561 sugaring regular classic
Sladkorna pasta classic, trdota srednja VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno kože.&n..
28.06 €
Brez DDV:23.00 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 563 sugaring Orientale
Sladkorna pasta 380g Orientale NOVO uporab brez grelca in pralni trakovi za večkrtano uporabo VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno z..
15.62 €
Brez DDV:12.80 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 562 sladkorna pasta 140g
Sladkorna pasta 140g Soft NOVO uporaba brez grelca in pralni trakovi za večkrtano uporabo VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno ..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 566 Sugar paste Strip, 1kg
Naravna sladkorna pasta za profesionalno uporabo z lopatico - spatulo in trakovi. Idealno za vse tipe kože in vse dele telesa.Segrevanje: grelci za vosek ali mikrovalovna pečicaUporaba: Lopatica - spatula in trakoviVSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim soko..
28.06 €
Brez DDV:23.00 €
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Simoun, Cosmetic
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.