Menu
Vaša košarica
Simoun Cosmetic

Simoun Cosmetic EU

Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 567 sugar pasta BIO Natur
Sladkorna pasta -SUGARING v patroni - roll on ClassicVSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno ..
2.81 €
Brez DDV:2.30 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 568 sladkorna -sugar pasta 1100g
Sladkorna pasta medium, trdota srednja VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno kože.&nb..
28.06 €
Brez DDV:23.00 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 563 sugaring Orientale
Sladkorna pasta 380g Orientale NOVO uporab brez grelca in pralni trakovi za večkrtano uporabo VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno z..
15.62 €
Brez DDV:12.80 €
Blagovna znamka: Simoun Cosmetic Model: 562 sladkorna pasta 140g
Sladkorna pasta 140g Soft NOVO uporaba brez grelca in pralni trakovi za večkrtano uporabo VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno ..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Simoun, Cosmetic
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.