Menu
Vaša košarica

Kozmetika in oprema

Kozmetični čopiči in senčila iz umetnih in naravnih dlak, ter ostali pripomočki za ličenje. Umetne trepalnice, lepilo pribor in orodje za kozmetiko ter kozmetični kovčki in vozički za enostavno prenašanje ličil, opreme, kozmetike in make up.

Model: 885 5 delni set
SET ZA LIČENJE vsebuje 5 kosov.  Ta set vsebuje  4 čopiče, ki se uporabljajo za vsakodnevno ličenje in priročno torbico za njihovo shranjevanje.  Set je zelo primeren za potovanja saj ne zavzame veliko prostora.Čopiče z sintetičnimi ščetinami in z lesenim ročajem, boste prejeli v prir..
6.47 €
Brez DDV:5.30 €
Model: 157 gobica
Univerzalna goba za ličenje in ombre. Nujno za vsakodnevno uporabo.Značilnosti:pakirano v škatlo, kar zagotavlja higieno2 kosa v kompletulahko ga prosto režemoNenadomestljivo v vsakodnevnem ličenju. Idealen je tudi za ustvarjanje manikure ombre.Dimenzije: 5x4x0,75cm...
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Model: 886-A copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka z..
7.08 € 8.54 €
Brez DDV:5.80 €
Model: 886-P copic fish
Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da je celo bolj pomemben kot sama ličila, ki jih uporabite – in to dejstvo še kako drži. Čopič ima zaščito ščetke zato je zelo priročen za shranjevanje v torbici. Uporablja se lahko kot orodje za prah ali ščetka za pra..
7.08 € 8.54 €
Brez DDV:5.80 €
Model: 882 12 delni set
Set vsebuje 12 kosov kvalitetnih čopičev in priročno aluminijasto embalažo. Kvalitetno izdelane čopiče, boste prejeli v priročni embalaži, ki jo boste lahko s seboj vzeli kamor boste želeli. 12-delni čopiči za ličenje so primerni tako za kozmetičarke, strokovne šole, kozmetične salone, umetnike..
19.95 € 25.86 €
Brez DDV:16.35 €
Model: 884 15 delni set
Makeup čopiči z anti alergenimi sintetičnimi ščetine, ki ne povzročajo alergije so živalim prijazna in ekološka rešitev, nanesena kozmetika se ne zadrži na ščetinah čopiča zaradi česar je njihova poraba majhna - v primerjavi z uporabo naravnih ščetin.• 15 RAZLIČNIH ČOPIČEV zahvaljujoč različn..
18.18 €
Brez DDV:14.90 €
Model: 889 18 delni set
Čopiči za ličenje so poleg kozmetike neločljiv element popolnega ličenja, z njihovo pomočjo jo boste svoj make-up zagotovo naredili v odličnem slogu. Izjemno praktičen komplet je sestavljen iz 18 različnih vrst čopičev in vsak od njih lahko opravlja drugačno funkcijo. Našli boste čopiče za ličenj..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Model: 7258 KOVČEK -L E40
Kvaliteten profesionalni kozmetični aluminijasti kovček z ojačanimi zaobljenimi robovi. Kovček je zelo praktičen saj lahko v njem spravite svojo UV lučko in ostale pripomočke za manikuro in lakiranje nohtov.  Tako imate vse predmete, ki jih potrebujete za delo na enem kraju. Aluminijasto ohišje..
57.34 €
Brez DDV:47.00 €
Model: 7258 KOVČEK -L BD
Kvaliteten profesionalni kozmetični aluminijasti kovček z ojačanimi zaobljenimi robovi. Kovček je zelo praktičen saj lahko v njem spravite svojo UV lučko in ostale pripomočke za manikuro in lakiranje nohtov.  Tako imate vse predmete, ki jih potrebujete za delo na enem kraju. Aluminijasto ohišje..
57.34 €
Brez DDV:47.00 €
Model: 7262 kovček črn
Kvaliteten profesionalni kozmetični aluminijasti kovček z ojačanimi zaobljenimi robovi, najnovejši model in sodoben videz, ki ustreza vašemu individualnemu slogu.  Sprejel bo toliko izdelkov, da boste prijetno presenečeni. Dimenzija popolnoma ustreza vašim potrebam. Ima trak, da ga lahko nosite..
75.64 €
Brez DDV:62.00 €
Model: 7260 kovček Holo 21
Kvaliteten profesionalni kozmetični aluminijasti kovček z ojačanimi zaobljenimi robovi, kovček je zelo praktičen saj lahko v njem spravite svojo UV lučko in ostale pripomočke za manikuro in lakiranje nohtov.  Tako imate vse predmete, ki jih potrebujete za delo na enem kraju. Aluminijasto ohišje..
63.44 €
Brez DDV:52.00 €
Model: 5303 pinceta 465
Profesionalna antistatična, antimagnetna pinceta iz nerjavečega jekla je nepogrešljiv pripomoček pri podaljševanju nohtov ali trepalnic. Z njo ustvarimo popolno c-linijo za obstojnost in naraven izgled pri geliranju in podaljševanju nohtov. Pinceta s kotno konico je idealna za nabiranje posameznih t..
7.93 €
Brez DDV:6.50 €
Prikazujem 1 od 12 do 24 (2 strani)
Kozmetika, oprema
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.