Menu
Vaša košarica

Klešče, škarje in orodje za nohte

Profesionalne klešče za nohte in nohtne škarje za pedikuro in manikuro. Izdelane so iz medicinskega nerjavečega jekla in se lahko sterilizirajo. Ponujamo vam še orodje za nohte, potiskače, pincete in rezila za pedikuro.

Model: 271-alle skalpel ročaj 3
Držalo za skalpel dolžine 12,5 cm je izdelano iz zelo kvalitetnega kaljenega, nerjavečega jekla AISI-420 (trdota 48-58), lahko ga dezinficirate in sterilizirate. Sterilizacija je postopek, s katerim popolnoma uničimo vse žive mikroorganizme in njihove spore, da jo preprečimo prenašanje okužb preko o..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Model: 271-alle skalpel ročaj 4
Držalo za skalpel dolžine 13,5 cm je izdelano iz zelo kvalitetnega kaljenega, nerjavečega jekla AISI-420 (trdota 48-58), lahko ga dezinficirate in sterilizirate. Sterilizacija je postopek, s katerim popolnoma uničimo vse žive mikroorganizme in njihove spore, da jo preprečimo prenašanje okužb preko o..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Model: 2064 ESKAVATOR
Eskavator dvojni instrument (ima nagnjeno in ukrivljen konico dolgo približno 0,9 cm, dolžina Eskavator je približno 14cm. Eskavator lahko uporabljajo pedikerji in manikerji. Eskavator je je izdelan iz kvalitetnega kaljenega, nerjavečega jekla AISI-420 (trdota 48-58), lahko ga dezinficirate in ..
9.82 €
Brez DDV:8.05 €
Model: 2071-U dvozglobe klešče
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene in debele nohte. Primerene za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo buffer vzmet, nedrseč ročaj (razbrazdan), k..
46.36 €
Brez DDV:38.00 €
Model: 2075-R klešče dvoj.vzmet vraš.noht ravne
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene, debele nohte in vraščene nohte. Primerne za desničarje in levičarje, Klešče imajo dvojno vzmet, dolžina klešč je 15 cm, dolžina rezila je 15 mm in je ravno. Klešče so izdelane iz zelo kvalitetnega kaljenega, ne..
46.36 €
Brez DDV:38.00 €
Klešče profes., škarje za obnohtno kožico z rezilom 5 mm
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6077 ŠKARJE klešče BO -dvoj.vzmet
BO. nails profesionalne klešče za obnohtno kožico je visokokakovostno orodje iz nerjavečega jekla in se uporablja za odstranjevanje odvečne kože okoli predela obnohtne kožice. Natančno rezilo je priročno orodje, ustvarjeno za rezanje in ne trganje kože med uporabo. Popolnoma poravnana rezila zagotav..
17.08 €
Brez DDV:14.00 €
Model: 2072 KLEŠČE LUNCA
Profesionalne klešče primerne za debele nohte (tudi za diabetike),  klešče so primerne za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo dvojno vzmet, nedrseč ročaj (razbrazdan), konica klešč v obliki lun..
33.00 €
Brez DDV:27.05 €
Model: 2073 KLEŠČE
Profesionalne klešče primerne tudi za debele nohte, primerene za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo buffer vzmet, vijak za nastavitev, nedrseč ročaj (razbrazdan), konica klešč in ukrivljenost rezal..
31.00 €
Brez DDV:25.41 €
Model: 472 giljotina crna
Kovinske klešče za odščip umetne konice. Klešče imajo silikoniran ročaj za bolši oprijem, zelo kakovostno in ostro rezilo, ki enostavno in hitro skrajša vaše umetne konice. Rezilo se lahko zamenja...
5.30 €
Brez DDV:4.34 €
Model: 472 giljotina roza
Kovinske klešče za odščip umetne konice. Klešče imajo silikoniran ročaj za bolši oprijem, zelo kakovostno in ostro rezilo, ki enostavno in hitro skrajša vaše umetne konice. Rezilo se lahko zamenja...
5.29 €
Brez DDV:4.34 €
Model: 472 giljotina sreb. kov
Klešče za odščip umetne konice imajo zelo kakovostno in ostro rezilo, ki enostavno in hitro skrajša vaše umetne konice, rezilo se lahko zamenja...
5.30 €
Brez DDV:4.34 €
Model: 2076 klešče noht vrašč. 15 cm
Klešče za vraščene nohte iz nerjavečega jekla za profesionalno uporabo. Klešče imajo dvojno vzmet, so koničaste in zelo ostre za natančno odščipavanje.  Dolžina klešč je 150 mm, dolžina rezila je 20 mm. Profesionalne Klešče za nohte primerne za desničarje in levičarje.  Klešče so izde..
30.50 €
Brez DDV:25.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 31 (3 strani)
Klešče, škarje, orodje, Orodje, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.