Menu
Vaša košarica

Klešče, škarje in orodje

Profesionalne klešče in nohtne škarje za pedikuro in manikuro. Izdelane so iz medicinskega nerjavečega jekla in se lahko sterilizirajo.

Model: 485 pinceta led ozka
 Pinceta z LED lučko je izdelana iz nerjavečega jekla, izredno trpežna in natančna. Ima vgrajeno LED lučko, ki natančno osvetli mesto kjer boste urejali obrvi - ali osvetli košček kože za lažjo odstranjevanje dlak ali  ostankov voska po depiliranju.  Ergonomska oblika olajša prir..
5.20 €
Brez DDV:4.26 €
Model: 2064 ESKAVATOR
Eskavator dvojni instrument (ima nagnjeno in ukrivljen konico dolgo približno 0,9 cm, dolžina Eskavator je približno 14cm. Eskavator lahko uporabljajo pedikerji in manikerji. Eskavator je je izdelan iz kvalitetnega kaljenega, nerjavečega jekla AISI-420 (trdota 48-58), lahko ga dezinficirate in ..
8.60 €
Brez DDV:7.05 €
Model: 2074 dvozglobe klešče vras. noht
Dvozglobne profesionalne klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene in debele nohte.  Klešče  imajo dolgo  rezilo 25 mm, so koničaste in zelo ostre za natančen odščip in rezanje vraščenih nohtov. Primerene za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odp..
46.36 €
Brez DDV:38.00 €
Model: 2071 dvozglobe klešče
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene in debele nohte. Primerene za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo buffer vzmet, nedrseč ročaj (razbrazdan), k..
44.20 €
Brez DDV:36.23 €
Model: 2075-R klešče dvoj.vzmet vraš.noht ravne
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene, debele nohte in vraščene nohte. Primerne za desničarje in levičarje, Klešče imajo dvojno vzmet, dolžina klešč je 15 cm, dolžina rezila je 15 mm in je ravno. Klešče so izdelane iz zelo kvalitetnega kaljenega, ne..
46.36 €
Brez DDV:38.00 €
Model: 2075-U klešče dvoj.vzmet vraš.noht ukrivljene
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene, debele nohte in vraščene nohte. Primerne za desničarje in levičarje, Klešče imajo dvojno vzmet, dolžina klešč je 15 cm, dolžina rezila je 15 mm in je rahlo ukrivljeno. Klešče so izdelane iz zelo kvalitetnega ka..
46.36 €
Brez DDV:38.00 €
Model: 2077 ŠKARJE enoj. vzmet
Profesionalne Klešče za obnohtno kožico primerne za desničarje in levičarje, Klešče imajo enojno vzmet, dolžina klešč je 10 cm, dolžina rezila je 7 mm. Klešče so izdelane iz zelo kvalitetnega kaljenega, nerjavečega jekla AISI-420 (trdota 48-58), lahko jih dezinficirate in sterilizirate. Sterilizacij..
17.00 €
Brez DDV:13.93 €
Model: 2072 KLEŠČE LUNCA
Profesionalne klešče primerne za debele nohte (tudi za diabetike). Klešče so primerne za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo dvojno vzmet, nedrseč ročaj (razbrazdan), konica klešč v obliki lunce ust..
33.00 €
Brez DDV:27.05 €
Model: 2073 KLEŠČE
profesionalne Klešče primerne tudi za debele nohte. Primerene za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo buffer vzmet, vijak za nastavitev, nedrseč ročaj (razbrazdan), konica klešč in ukrivljenost rezal..
31.00 €
Brez DDV:25.41 €
Model: 472 N giljotina rdece
Barvne klešče za odščip umetne konice,  nova ergonomska oblika. Klešče imajo zelo kakovostno in ostro rezilo, ki enostavno in hitro skrajša vaše umetne konice. Rezilo se lahko zamenja...
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Model: 472 giljotina modra
Kovinske klešče za odščip umetne konice. Klešče imajo silikoniran ročaj za bolši oprijem, zelo kakovostno in ostro rezilo, ki enostavno in hitro skrajša vaše umetne konice. Rezilo se lahko zamenja...
5.30 €
Brez DDV:4.34 €
Model: 472 giljotina crna
Kovinske klešče za odščip umetne konice. Klešče imajo silikoniran ročaj za bolši oprijem, zelo kakovostno in ostro rezilo, ki enostavno in hitro skrajša vaše umetne konice. Rezilo se lahko zamenja...
5.30 €
Brez DDV:4.34 €
Prikazujem 1 od 12 do 32 (3 strani)
Klešče, škarje, orodje, Orodje, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.