Menu
Vaša košarica

Klešče, škarje in orodje

Profesionalne klešče in nohtne škarje za pedikuro in manikuro. Izdelane so iz medicinskega nerjavečega jekla in se lahko sterilizirajo. Ponujamo vam še potiskače, pincete in rezila za pedikuro.

Model: 2064 ESKAVATOR
Eskavator dvojni instrument (ima nagnjeno in ukrivljen konico dolgo približno 0,9 cm, dolžina Eskavator je približno 14cm. Eskavator lahko uporabljajo pedikerji in manikerji. Eskavator je je izdelan iz kvalitetnega kaljenega, nerjavečega jekla AISI-420 (trdota 48-58), lahko ga dezinficirate in ..
8.60 €
Brez DDV:7.05 €
Model: 2071 dvozglobe klešče
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene in debele nohte. Primerene za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo buffer vzmet, nedrseč ročaj (razbrazdan), k..
44.20 €
Brez DDV:36.23 €
Model: 2075-U klešče dvoj.vzmet vraš.noht ukrivljene
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene, debele nohte in vraščene nohte. Primerne za desničarje in levičarje, Klešče imajo dvojno vzmet, dolžina klešč je 15 cm, dolžina rezila je 15 mm in je rahlo ukrivljeno. Klešče so izdelane iz zelo kvalitetnega ka..
46.36 €
Brez DDV:38.00 €
Model: 2075-R klešče dvoj.vzmet vraš.noht ravne
Dvozglobne profesionalne Klešče z dvojnim prenosom moči primerne tudi za zelo odebeljene, debele nohte in vraščene nohte. Primerne za desničarje in levičarje, Klešče imajo dvojno vzmet, dolžina klešč je 15 cm, dolžina rezila je 15 mm in je ravno. Klešče so izdelane iz zelo kvalitetnega kaljenega, ne..
46.36 €
Brez DDV:38.00 €
Model: 2077 ŠKARJE enoj. vzmet
Profesionalne Klešče za obnohtno kožico primerne za desničarje in levičarje, Klešče imajo enojno vzmet, dolžina klešč je 10 cm, dolžina rezila je 7 mm. Klešče so izdelane iz zelo kvalitetnega kaljenega, nerjavečega jekla AISI-420 (trdota 48-58), lahko jih dezinficirate in sterilizirate. Sterilizacij..
17.00 €
Brez DDV:13.93 €
Model: 2072 KLEŠČE LUNCA
Profesionalne klešče primerne za debele nohte (tudi za diabetike). Klešče so primerne za desničarje in levičarje, klešče je mogoče enostavno odpreti in zapreti s pomočjo ključavnice, ki preprečuje poškodbo konice. Klešče imajo dvojno vzmet, nedrseč ročaj (razbrazdan), konica klešč v obliki lunce ust..
33.00 €
Brez DDV:27.05 €
Model: 472 giljotina sreb. kov
Srebrne kovinske klešče za odščip umetne konice. Klešče imajo zelo kakovostno in ostro rezilo, ki enostavno in hitro skrajša vaše umetne konice. Rezilo se lahko zamenja...
5.30 €
Brez DDV:4.34 €
Model: 2079 klešče noht vrašč. 12 cm
Klešče za nohte iz nerjavečega jekla za profesionalno uporabo. Klešče imajo dvojno vzmet, so koničaste in zelo ostre za natančen odščip in rezanje. Dolžina klešč je 120 mm, dolžina rezila je 15 mm. Profesionalne Klešče za nohte primerne za desničarje in levičarje.  Klešče so izdelane iz zelo kv..
28.06 €
Brez DDV:23.00 €
Model: 2076 klešče noht vrašč. 15 cm
Klešče za vraščene nohte iz nerjavečega jekla za profesionalno uporabo. Klešče imajo dvojno vzmet, so koničaste in zelo ostre za natančno odščipavanje.  Dolžina klešč je 150 mm, dolžina rezila je 20 mm. Profesionalne Klešče za nohte primerne za desničarje in levičarje.  Klešče so izde..
30.50 €
Brez DDV:25.00 €
Model: 264 PEDIKURA britvice
Britvice rezila za trdo kožo za strgalo za pete. Zelo ostre, posamično zavite.  Vsebina: 10 britvic. Diabetikom in osebam, ki imajo težave s slabo prekrvavitvijo kože priporočamo, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Privoščite nogam enako nego kot rokam ne samo poleti temveč ji..
1.90 €
Brez DDV:1.56 €
Model: 270 PEDIKURA britvice Suberly
Britvice rezila za trdo kožo za strgalo za pete. Zelo ostre, posamično zavite.  Vsebina: 10 britvic. Diabetikom in osebam, ki imajo težave s slabo prekrvavitvijo kože priporočamo, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Privoščite nogam enako nego kot rokam ne samo poleti temveč jih neg..
1.90 €
Brez DDV:1.56 €
Model: 269 PEDIKURA strgalo plast
Strgalo za otrdelo kožo znamke Titania (made in Germany)  je iz nerjavečega jekla ročaj pa je plastičen. Kakovostno strgalo vam zagotavlja, da boste odstranili tudi najbolj trdovratne otiščance   učinkovito. Nežno  odstranjuje trdo kožo, idealno je za odstranjevanje s pete ali otišč..
4.79 €
Brez DDV:3.93 €
Prikazujem 1 od 12 do 22 (2 strani)
Klešče, škarje, orodje, Orodje, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.