Menu
Vaša košarica

Čopiči za akrilni prah

Čopiči za nanos akrila so obvezen pripomoček pri podaljševanju in oblikovanju nohtov. Kakovostne ščetine zagotavljajo dolgo življenjsko dobo čopiča.

ČOPIČ za Akril dizajn NailPerfect
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4426 čopič NP akril dizajn
Profesionalni NailPerfect  akril dizajn  čopič ima kovinski ročaj s pokrovčkom. Profesionalni čopič za oblikovanje je kot nalašč za ustvarjanje akrilnih modelov. Čopič z zelo kakovostnimi ščetinami  in kovinskim ročajem z zaščitnim pokrovčkom, ki ščiti konico pred poškodbami in umazan..
20.74 €
Brez DDV:17.00 €
Čopič za Akril Kolinsky 10
Novo Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4432 čopič Kolinsky 10
Profesionalni Kolinsky 10 čopič za akril je kot nalašč za ustvarjanje akrilnih nohtov. Čopič za akril je idealen pripomoček pri podaljševanju nohtov in oblikovanju dizajnov z akrilom. Kakovostne ščetine kolinsky ščetine zagotavljajo dolgo življensko dobo čopiča. Priporočamo ga za profesion..
30.50 €
Brez DDV:25.00 €
Čopič za Akril Kolinsky 306
Novo Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4431 čopič Kolinsky 306
Profesionalni Kolinsky 306 čopič za akril je kot nalašč za ustvarjanje akrilnih nohtov. Čopič za akril je idealen pripomoček pri podaljševanju nohtov in oblikovanju dizajnov z akrilom. Kakovostne ščetine kolinsky ščetine zagotavljajo dolgo življensko dobo čopiča. Priporočamo ga za profesio..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
Čopič za Akril Kolinsky 888
Novo Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 4430 čopič Kolinsky 888
Profesionalni Kolinsky 888 čopič za akril je kot nalašč za ustvarjanje akrilnih nohtov. Čopič za akril je idealen pripomoček pri podaljševanju nohtov in oblikovanju dizajnov z akrilom. Kakovostne ščetine kolinsky ščetine zagotavljajo dolgo življensko dobo čopiča. Priporočamo ga za profesio..
32.94 €
Brez DDV:27.00 €
Model: 833 čopič akril 2
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 2. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 2 ..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Model: 4305 čopič akril 4 s potiskačem
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 4. Čopič je plastičen z naravno dlako od  rdeče kune. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne naravne ščetine širine 4 mm. ..
4.51 €
Brez DDV:3.70 €
Model: 834 čopič akril 4
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 4. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 4 ..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Model: 835 čopič akril 6n
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 6. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 6 ..
13.42 €
Brez DDV:11.00 €
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Čopiči, akril, ščetke
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.