Menu
Vaša košarica

Kakovostni depilacijski vosek v pločevinki za učinkovito odstranjevanje dlak

FLYING vosek za depilacijo v pločevinki 400 ml in 800 ml je sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak. Eden najboljših izdelkov za odstranjevanje neželenih dlak je vosek v pločevinkah. Zaradi svoje praktičnosti, kakovosti in pozitivnih odzivov zadovoljnih strank postaja vse bolj priljubljena v ponudbi kozmetičnih salonov, pa tudi v domači uporabi. Pred nanosom voska ga je potrebno segreti na pravo temperaturo, spreminjanje sestave voska in depilacija se lahko začne. Del voska je treba z lopatico nanesti na predel, kjer želite odstraniti dlake. Za gladko in mehko kožo ter odstranjevanje ostankov voska po depilaciji uporabite olje, emulzijo, gel ali losjon. Po depilaciji bo vaša koža gladka in počutili se boste odlično! V naši ponudbi poiščite profesionalne voske za depilacijo v pločevinkah, ki ustrezajo vašemu tipu kože. 

Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 063 vosek cink in argan
Mehak kremni vosek za depilacijo Cink z arganovim oljem je najbolj primeren za zelo občutljivo kožo. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za ZELO občutljivo kožo.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistim..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 064 vosek MICROMICA
Micro mica vosek je izdelek posebej zasnovan za uporabo v vseh primerih občutljive kožo s kratkimi in odpornimi dlakami.Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Ploče..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying- depilacija Model: 060 vosek GOLD
Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za tipe kož in vse vrste dlak.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Pločevinko voska vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekočega stanja. Pred nan..
11.85 €
Brez DDV:9.71 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Vosek v pločevinki, depilacija
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.