Menu
Vaša košarica

Kakovostni depilacijski vosek v pločevinki za učinkovito odstranjevanje dlak

FLYING vosek za depilacijo v pločevinki 400 ml in 800 ml je sinonim za kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak 

Blagovna znamka: Flying Model: 065 vosek CINK
Vosek z cinkovim oksidom pomirja površinsko draženje kože. Idealno za razdraženo kožo, čisti kožo in omejuje širjenje mikroorganizmov, ki so odgovorni za rdečico in pekoč občutekZelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za ZELO občutljivo ko..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying Model: 063 vosek cink in argan
Mehak kremni vosek za depilacijo Cink z arganovim oljem je najbolj primeren za zelo občutljivo kožo. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za ZELO občutljivo kožo.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistim..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying Model: 064 vosek MICROMICA
Micro mica vosek je izdelek posebej zasnovan za uporabo v vseh primerih občutljive kožo s kratkimi in odpornimi dlakami.Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Ploče..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying Model: 062 vosek Top Silky
Mehak kremni vosek za depilacijo po kateri je koža svilnato mehka. Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za ZELO občutljivo kožo.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Pločevinko voska vs..
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Flying Model: 060 vosek GOLD
Zelo kvaliteten vosek v pločevinki.  Voski so  izdelani v EU brez umetnih barvil, primerni za tipe kož in vse vrste dlak.    UPORABA: Predel, ki ga želimo depilirati dobro očistimo in posušimo. Pločevinko voska vstavimo v  grelec in ga segrejemo do tekočega stanja. Pred nan..
11.85 €
Brez DDV:9.71 €
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Vosek v pločevinki, depilacija
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.