Menu
Vaša košarica

Oprema in pripomočki za sterilizacijo

Z orodjem in pripomočki za dezinfekcijo in sterilizacijo zadovoljite varnostne in zdravstvene zahteve za varno delovno okolje vam in vašim strankam. 

Model: 5012 kremenove kroglice za sterilizator 500g
Kremenove kroglice se uporabljajo v krogelnih sterilizatorjih za hitro sterilizacijo klešč in drugih kovinskih orodij. Kremenove kroglice držijo orodje  v želenem položaju in omogočajo sterilizacijo pod vplivom visoke temperature. Zahvaljujoč svojim lastnostim so izjemno trpežne. Plastična emba..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
Model: 7010 sterilizator na vroči zrak
Sterilizator CH-360T na vroči suh zrak omogoča temeljito sterilizacijo brez nevarnosti kopičenja vlage. Zahvaljujoč tehnologiji, ki uporablja suh zrak, naprava zahteva tudi manj čiščenja kot druge te vrste, kar vam prihrani čas in energijo. Profesionalni sterilizator zagotavlja popolno sterilno..
195.20 €
Brez DDV:160.00 €
Model: 7011 sterilizator na vroči zrak, 1000W
Sterilizator WX-12C na vroči suh zrak omogoča temeljito sterilizacijo brez nevarnosti kopičenja vlage. Zahvaljujoč tehnologiji, ki uporablja suh zrak, naprava zahteva tudi manj čiščenja kot druge te vrste, kar vam prihrani čas in energijo. Profesionalni sterilizator zagotavlja popolno sterilnos..
231.80 €
Brez DDV:190.00 €
Model: 167 UV sterilizator
Sterilizator UV-C  uničuje bakterije in mikroorganizme s sevanjem z valovno dolžino 254 nm. Uporablja se brez kemičnih raztopin in ni nevarnosti prevelikega odmerjanja. Orodje je potrebno oprati in posušiti, nato odprete pokrov sterilizatorja ter orodje položiti v aparat, ter zaprete pokrov. Or..
87.84 €
Brez DDV:72.00 €
Model: 5621 Zaščitni vizir za obraz Shield
Zaščitni vizir ali ščit za obraz zmanjšuje tveganje za kapljično okužbo, z zaščito obraza, zlasti oči, ust in nosu, blokira prodiranje mikroorganizmov.Izjemna prosojnost maske in njena lahkotnost bosta zagotovila udobje dela tudi več ur. Izdelek je odporen na razkuževanje z razkužili, ki vsebujejo a..
6.95 €
Brez DDV:5.70 €
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Oprema, pripomočki, sterilizacijo, Električni, aparati
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.