Menu
Vaša košarica

Namizni sesalci za prah za nohte odstranijo ves prah, ki nastane pri piljenju nohtov in odstranjevanju gela

Odlični in profesionalni namizni sesalci za prah pri odstranjevanju gela na nohtih. Odstranite ves prah, ki nastane pri piljenju nohtov in gela s kvalitetnim sesalcem za nohte.

Model: 345 BEL NAMIZNI SESALEC 40W Profico
Namizni sesalec moči 40 W je izdelan je iz mehke, za vzdrževanje prijazne površine, ki jo lahko čistimo in razkužujemo s sredstvi, ki jih običajno uporabljamo za delo pri negi ali podaljševanju nohtov. Odlikujeta ga, učinkovito dolgotrajno delovanje in zelo majhna poraba energije. Sesalec vsrka veli..
38.06 €
Brez DDV:31.20 €
Model: 342 sesalec trojni 40W BEAUTYLUSHH
Namizni sesalec s 3 tihimi  in zmogljivih ventilatorjev z nizko porabo energije. Naslonjalo za roke je prekrito z umetnim usnjem zato je površina mehka in udobna za stranko. Sesalec s 3 ventilatorji je novost na trgu, je zelo elegantne oblike izdelan iz materialov (vzdrževanje prijazno), ki jih..
63.44 €
Brez DDV:52.00 €
Model: 466 VREČKA ZA 2 - SESALEC
UNIVERZALNA BOMBAŽNA VREČKA za DVOJNI namizni sealac,  z namiznim sesalcem za oporo rok in pralnimi vrečkami bo vaše delo čistejše in preprostejše. Vrečko lahko očistite in po potrebi tudi operete na 30 stopinjah. Ob naročilu prejmete eno vrečko iz bombaža bele barve z elastiko za lažjo na..
3.54 €
Brez DDV:2.90 €
Model: 467 VREČKA ZA 3- SESALEC
UNIVERZALNA BOMBAŽNA VREČKA za TROJNI namizni sealac.  Ali imate že vso opremo za manikuro nohtov, z namiznim sesalcem za oporo rok in pralnimi vrečkami bo vaše delo čistejše in preprostejše. Vrečko lahko očistite in po potrebi tudi operete na 30 stopinjah. Ob naročilu prejmete eno..
3.66 €
Brez DDV:3.00 €
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Namizni, sesalci, prah, Električni, aparati, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.