Menu
Vaša košarica

Namizni sesalci za prah za nohte odstranijo ves prah, ki nastane pri piljenju nohtov in odstranjevanju gela

Odlični in profesionalni namizni sesalci za prah pri odstranjevanju gela na nohtih. Odstranite ves prah, ki nastane pri piljenju nohtov in gela s kvalitetnim sesalcem za nohte.

Model: 349 Filter za sesalec za manikuro 858-8
Filter je enostaven za čiščenje, za večkratno uporabo in bo zdržal dolgo časa. Zakaj je sesalec brez vrečke veliko boljša rešitev od standardnega? Vse nečistoče se usedejo na filtru in ne gredo najprej skozi ventilator, kjer lahko pustijo tudi plast prahu na konstrukcijskih elementih, nato pa jih gr..
10.37 €
Brez DDV:8.50 €
Model: 466 VREČKA ZA 2 - SESALEC
UNIVERZALNA BOMBAŽNA VREČKA za DVOJNI namizni sealac,  z namiznim sesalcem za oporo rok in pralnimi vrečkami bo vaše delo čistejše in preprostejše. Vrečko lahko očistite in po potrebi tudi operete na 30 stopinjah. Ob naročilu prejmete eno vrečko iz bombaža bele barve z elastiko za lažjo na..
3.54 €
Brez DDV:2.90 €
Model: 468 VREČKA ZA SESALEC-1
UNIVERZALNA BOMBAŽNA VREČKA za namizne sealace.   Ali imate že vso opremo za manikuro nohtov, z namiznim sesalcem za oporo rok in pralnimi vrečkami bo vaše delo čistejše in preprostejše. Vrečko lahko očistite in po potrebi tudi operete na 30 stopinjah. Ob naročilu prejmete eno vrečk..
2.80 €
Brez DDV:2.30 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Namizni, sesalci, prah, Električni, aparati, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.