Menu
Vaša košarica

Namizni sesalci za prah za nohte odlične kvalitete odstranijo ves prah, ki nastane pri piljenju nohtov in odstranjevanju gela.

Odlični namizni sesalci za prah pri odstranjevanju gela na nohtih. Odstranite ves prah, ki nastane pri piljenju nohtov in gela s kvalitetnim sesalcem za nohte.

Model: 339 BEL NAMIZNI SESALEC
Namizni sesalec moči 15 W je izdelan je iz mehke, za vzdrževanje prijazne površine, ki jo lahko čistimo in razkužujemo s sredstvi, ki jih običajno uporabljamo za delo pri negi ali podalševanju nohtov. Odlikujejta ga, učinkovito dolgotrajno delovanje in zelo majhna poraba energije. Sesalec vsrka veli..
33.16 €
Brez DDV:27.18 €
Model: 468 VREČKA ZA SESALEC
UNIVERZALNA BOMBAŽNA VREČKA za namizne sealace.  Ali imate že vso opremo za manikuro nohtov, z namiznim sesalcem za oporo rok in pralnimi vrečkami bo vaše delo čistejše in preprostejše. Vrečko lahko očistite in po potrebi tudi operete na 30 stopinjah. Ob naročilu prejmete eno vrečk..
2.80 €
Brez DDV:2.30 €
Model: 467 VREČKA ZA 3- SESALEC
UNIVERZALNA BOMBAŽNA VREČKA za TROJNI namizni sealac.  Ali imate že vso opremo za manikuro nohtov, z namiznim sesalcem za oporo rok in pralnimi vrečkami bo vaše delo čistejše in preprostejše. Vrečko lahko očistite in po potrebi tudi operete na 30 stopinjah. Ob naročilu prejmete eno..
3.05 €
Brez DDV:2.50 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Namizni, sesalci, prah, Električni, aparati, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.