Menu
Vaša košarica

Vosek "VROČI" v granulah Sandy Black, 800 g

Vosek "VROČI" v granulah Black, 800 g Voski v granulah in diskih
Vosek "VROČI" v granulah Black, 800 g Voski v granulah in diskih
Novo
Vosek "VROČI" v granulah Black, 800 g Voski v granulah in diskih
Vosek "VROČI" v granulah Black, 800 g Voski v granulah in diskih
Vosek "VROČI" v granulah Sandy Black, 800 g

Posebej oblikovan za izpolnjevanje posebnih potreb moškega odstranjevanja dlak, zagotavlja odlične rezultate tudi v vročih letnih časih in v primeru gostih in odpornih dlak.


Značilna večsmernost linije Sandy Wax v kombinaciji s kremnostjo, ki jo dajeta titanov dioksid in sljuda, ki sta prisotna v tej formulaciji, je odličen zaveznik pri odstranjevanju dlak pri moških ali pri depilaciji žensk z odpornimi dlakami.


Popolnost telesa brez dlak je bistvena zahteva za vse ženske in postaja vse bolj pomembna tudi za moške.


Nova tehnologija Sandy temelji na uporabi smol, ki zagotavljajo odlične rezultate v smislu udobja in trajnosti. Tretma je bistveno manj boleč zaradi nizke temperature taljenja tega voska, ki je bližje naravni temperaturi telesa, in njegove sposobnosti, da vgradi dlake in jih odstrani s korenino, ne da bi se prijel na kožo.

Zaradi svoje voljnosti je nanašanje bistveno hitrejše, odstranjevanje pa ne zahteva uporabe trakov. SANDY WAX lahko uporabljamo za nego vseh vrst kože, tudi najbolj občutljive in tiste s krhkimi kapilarami, saj zagotavlja nebolečo epilacijo, ki ne povzroča rdečice ali alergijskih reakcij. Poleg tega zahvaljujoč svojemu globinskemu delovanju odstrani dlako s korenino, ne da bi jo zlomil in tako prepreči rast vraščenih dlak.


 


Postopek uporabe:  priporočljivo je testirati vosek na zapestju, da preverite temperaturo.

1. Vosek Sandy Wax stresite v grelec za vosek in ga segrevajte približno 20 sekund na temperaturi 40°C do 42°C.

2. Področje depilacije predhodno očistite s tako da odstranite vse prej uporabljene kozmetične izdelke.
3. Na kožo nanesite puder s smukcem za sušenje površine.
4. V tankem sloju nanestie vosek Sandy Wax s pomočjo spatule. Med nanosom pustite rob katerega boste kasneje uporabili za privzdigovanje celotnega pasu voska.
5. Po nanosu Sandy Wax voska počakajte 4 do 10 sekund. Vosek po tem času ne sme biti lepljiv saj to pomeni da še ni popolnoma ohlajen in tako ni pripravljen za odstranjevanje dlak.
6. Pred odstranjevanjem z drugo roko zadržite kožo napeto v obratni smeri rasti dlak. Pri odstranjevanju bodite hitri in povlecite v nasprotni smeri rasti dlak.
7. Po odstranjevanju Sandy Wax voska in dlak rahlo pritisnite na odstranjen del za olajšanje in preprečevanje močnih iritacij.
8. Po končani celotni depilaciji na predel depilacije nanesite olje ali emulzijo oz. balzam za pomiritev in hlajenje kože.

 
OPOZORILO: ne uporabljajte na predelu mozoljev,  poškodovane,  razdražene in opečene kože (od sonca), ter predleu krčnih žil. Pred nanosom mora biti koža suha.

INGREDIENTS LIST ACCORDING INCI: Glyceryl Rosinate,Triethylene Glycol Rosinate Hydrogenated MICROCRISTALLINE Wax,Ethylene Va Copolymer, Paraffin, Mica, Tutanium Dioxside, 
Bht,C.I.61565(GrEEn 3),C.I.60725 (Violet13).

Država porekla ITALIJA odgovorna oseba:  Sie depil, Via degli Abeti 246, Pesaro (PU) Italija

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha
17.08 €
Brez DDV: 14.00 €
6 ali več 13.30 €
12 ali več 12.87 €
  • Zaloga: Na zalogi
  • Model: 087 Sandy wax Black 800g
  • Teža: 1.00kg
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.