Menu
Vaša košarica

Odstranjevanje dlak-depilacija

Z depilacijo hitro in učinkovito dosežete gladko in sijočo kožo brez napora in velikih stroškov. Depilacija je odstranjevanje dlak nad površino kože (britje, depilacijske kreme). Epilacija pa je odstranjevanje dlak s korenino vred pod povrhnjico kože (voski, laser..). Za epilacijo potrebujemo grelec, vosek, trak, sladkorno pasto (sugaring); ter olja in emulzije po depilaciji.

12 Mar Različni načini odstranjevanja dlak - depilacija
2 19800
Načini odstranjevanja dlak:Odstranjevanje odvečnih telesnih dlak so uporabljale že ženske v času rimskega imperija. Za odstranjevanje dlak so v zgodovini človeštva uporabljali različna orodje in pripomočke. V 20 stoletju je odstranjevanje dlak postalo zelo razširjeno predvsem zaradi uporabe britvic in depilacijskih krem. Odstranjevanje dlak je dose..
17 Mar Najučinkovitejša depilacija pri vas doma
2 3675
Najučinkovitejša depilacija pri vas doma Če je bila nekoč depilacija v javnosti  tema, o kateri se je razpravljalo diskretno in redko, dandanes o njej govorimo na glas, samozavestno in z velikim zanosom. Svojim znancem priporočamo, v kateri salon je najbolje zaviti in zakaj, obenem pa ne pozabimo omeniti niti tega, kako dobre depilacije smo bili de..
27 May Vodič za izbiro ustreznega grelca za vosek za učinkovito odstranjevanje dlak
0 1013
Grelec za vosek je naprava, ki se uporabljajo za taljenje in vzdrževanje temperature voska za odstranjevanje dlak, imenovano tudi depilacija. Običajno se uporabljajo v salonih in zdraviliščih, pa tudi za osebno uporabo doma. Grelec za vosek je zasnovan za segrevanje voska na točno določeno temperaturo, ki je varna in prijetna za kožo, kar omogoča u..
27 May Najboljši vodič za depilacijo z voskom: enostavno odstranjevanje dlačic
0 948
Depilacijski vosek je priljubljena in učinkovita metoda za odstranjevanje neželenih dlak z različnih delov telesa. Ponuja dolgotrajnejše rezultate v primerjavi z britjem ali uporabo depilacijskih krem. V tem obsežnem vodniku se bomo poglobili v svet voska za depilacijo, razpravljali o njegovih prednostih, tehnikah nanašanja in nasvetih za doseganje..
27 May Vosek za depilacijo: rešitev za gladko kožo brez dlačic
0 645
Depilacija z voskom je zelo iskana metoda odstranjevanja dlak, ki nudi dolgotrajne rezultate in gladko kožo brez dlak. V tem članku bomo raziskali prednosti depilacije z voskom, različne vrste voska, ki so na voljo, in podali bistvene nasvete za uspešno izkušnjo z voskanjem. Ne glede na to, ali ste poklicna kozmetičarka ali nekdo, ki išče učinkovit..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.