Menu
Vaša košarica

Sladkorna pasta BIO v kaseti - roll on, 100 ml

Sladkorna pasta BIO v kaseti - roll on, 100 ml Depilacija
Ni na zalogi
Sladkorna pasta BIO v kaseti - roll on, 100 ml
Sladkorna pasta -SUGARING v patroni - roll on Classic

VSE JE NARAVNO, sladkorna pasta je narejena iz sladkorja, vode in limoninim sokom. To je še užitno in okusno in to je čudovito zdravilo za kožo ! Odstranjevanje dlak z sladkorno pasto je idealno za tiste, ki imajo občutljivo in alergijam nagnjeno kože. 
MANJ BOLI ob odstranjevanju potegne le las in ne kože, ter zmanjša bolečino. Segrejete jo na mlačno temperaturo, zato je uporaba bolj udobna (še posebej na občutljivih področjih, kot je bikini).
MANJ POŠKODB, VRAŠČANJA DLAK IN DRAŽENJA KOŽE. saj jo nanašamo na kožo v smeri rasti dlak, odstranjujemo pa v nasprotni smeri rasti dlak. S tem se povzroča manj lomljenja, manjše bolečine in draženja kože
BREZ LEPLJIVIH OSTANKOV, saj je vodotopna in se preprosto spere po depilaciji z vodo.

Sladkorno pasto pred uporabo rahlo segrejete v  grelcu. Pred nanosom preverimo temperaturo,  da ni prevroča (ni je potrebno toliko segrevati kot vosek) . Z valjčkom nanesemo tanko plast segrete paste na poraščen predel v smeri rasti dlak. Preko položimo trak za depilacijo in ga dobro pritrdimo oziroma pritisnemo na sladkorno pasto . S hitrim, energičnim potegom v nasprotni smeri rasti dlak odstranimo trak. Postopek lahko ponovimo večkrat, dokler niso dlake odstranjene. Preostalo sladkorno pasto obrišite z mlačno vodo.

Prednost je, da se sladkorna pasta hitro prilepi na dlake in da jo preprosto odstranite s kože z mlačno vodo, ter da je postopek v primerjavi z voskom manj boleč in ne povzroča alergij. Temperatura sladkorne paste je blizu temperature telesa, tako depilacija ne povzroča dodatno draženje zaradi toplote.

Nekateri imajo bolj nežno in občutljivo kožo (vidne so razširjene in popokane žile) ali pa po uporabi voska nastanejo majhne odrgnine, podplutbe in alergije. V tem primeru je depilacija z sladkorno pasto 100 % bolj primerna za vas, saj vse zgoraj našteto ne nastane. 

Dodaten argument v prid tej metodi, je dejstvo, da redna uporaba sladkorne paste  ali voska zagotavlja mehkejše, šibkejše, bolj redko in počasneje rastoče dlake.

Priporočeno za vse tipe kože, še posebej za kožo  s kratkimi dlakami. Učinkovito odstranjuje vse vrste in dolžine dlak. Zelo učinkovit je nanos že tanke plasti sladkorne paste, ki odstrani neželjene dlačice, zaradi česar je koža gladka in brez sledov voska.

OPOZORILO: ne uporabljajte na predelu poškodovane kože in ran ali na razdraženi koži  in opečeni zaradi sončenja.
 
SESTAVINE - Ingredients : sugar, honey, lemon juice and water.
Proizvajalec v EU Simoun Cosmetic.NAVODILA PRI SEGREVANJU

Grelec:

 1. Odstranite nalepko s patrone roll-on. 
 2. Vstavite jo v režo grelca in jo segrejte. 
 3. Sladkorna pasta mora biti v ustrezni tekoči obliki (pazite da ni segreta premalo ali preveč- ne pregrejte jo ker se učinkovitost zmanjša)  
 4. Vedno preverite temperaturo sladkorne paste pred uporabo na hrbtni strani zapestja!

Mikrovalovna pečica:

 1. Odstranite nalepko s patrone roll-on. 
 2. Postavite patrono roll-on. na sredo, v stoječem položaju. 
 3. Jo segrejemo na srednji moči za: 30 sekund (če je roll-on full) 15 sekund (če je roll-on pol poln).
 4. Navedeni časi se lahko spreminjajo v odvisnosti od temperature, vrste peči in količina izdelka, ki je ostal v roll-on.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha
2.81 €
Brez DDV: 2.30 €
6 ali več 2.56 €
12 ali več 2.44 €
24 ali več 2.20 €
 • Zaloga: Ni na zalogi
 • Model: 567 sugar pasta BIO Natur
 • Teža: 0.19kg
 • Dimenzije: 2.00cm x 5.00cm x 14.00cm

Za naročilo in informacije nam pošljite e sporočilo

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.