Menu
Vaša košarica

NP LED Gel Crystal Clear II, 45g

NP LED Gel Crystal Clear II, 45g Geli za nohte
NP LED Gel Crystal Clear II, 45g Geli za nohte
Priznana znamka -8 %
NP LED Gel Crystal Clear II, 45g Geli za nohte
NP LED Gel Crystal Clear II, 45g Geli za nohte
NP LED Gel Crystal Clear II, 45g

LED/UV Sculpting Gel Crystal II  je gradilni gel prosojne barve visoke viskoznosti za podaljševanje nohtov na šablono ali konico. 


Značilnosti:

 • Kristalno čista formula,
 • Najboljša izbira za zelo dolge podaljšane nohte (tudi tekmovalne)
 • Visoka viskoznost: bolje se obnese  v toplejših mesecih kjer je zaradi njegove visoke viskoznosti delo enostavno in omogoča hitro modeliranje. 


NailPerfect LED/UV Sculpting geli (poznani kot builder ali gradilni) so nova generacija gelov, ki se lahko strjujejo v LED ali UV-lučki. Izboljšana formula zagotavlja počasno in enakomerno samouravnavanje materiala, kar omogoča popoln nadzor nad postopkom nanašanja in oblikovanja. 

Strjujejo se hitreje in pri nižji temperaturi kot običajni gradilni geli, kar znatno zmanjša morebitni pekoči občutek na nohtu pri strjevanju. Z njimi lahko podaljšate noht na šablono ali konico. Posamezni NailPerfect LED/UV Sculpting geli imajo različno viskoznost, pigmentacijo in barvo, kar zagotavlja pestro izbiro za najboljše rezultate. Geli so brez vonja z visokim sijajem. 


PREDNOSTI:

 • Univerzalen nanos: noht lahko podaljšamo na šablono ali konico,
 • Enostaven in hiter nanos,
 • Počasno in enakomerno samouravnavanje,
 • Nižja temperatura strjevanja – ne peče,
 • Brez vonja,
 • Visokosijajni zaključek,
 • Izjemna obstojnost brez krušenja, lomljenja ali dvigov materiala,
 • Strjuje se pod  LED lučko (30-60 sekund) ali UV lučko (120 sekund)
 • Idealna podlaga za permanentne lake ali barvne gele.
POSTOPEK PRIPRAVE:

 1. Razkužite svoje in strankine roke z NailPerfect® (v nadaljevanju NP) InstaGel-om ali InstaSpray-em.
 2. Temeljito pregledamo strankine roke za morebitna obolenja ali krvavitve. V primeru okužbe nohtov sistema ne nanašamo.
 3. Pripravimo in potisnemo nazaj obnohtno kožico s kovinskim potiskačem. Nohte skrajšamo in oblikujemo s pilo granulacije 100/180.
 4. Ostanke prahu odstranimo s krtačko.
 5. Nanesemo NP Blue Scrub na celulozno vatko in očistimo površino naravnega nohta. S prsti nežno odmaknemo kožo ob steni nohta in po robu potegnemo z celulozno vatko. Pri tem moramo biti temeljiti, saj bodo ostanki olja ali umazanije vplivali na obstojnost gela in povzročili morebitne dvige materiala. Po nanosu NP Blue Scrub rok ne smemo umivati. NP Blue Scrub ne nanašamo na blendirane konice.

 

 1. POSTOPEK NANOSA:

  1. Kot osnovo za podaljšan noht uporabimo izbrano šablono, ki jo nanesemo pod rob nohta, da se ustvari delovna površina za gradnjo nohta. Pri tem pazimo, da se šablona popolnoma prilega na noht.
  2. Po celotni površini naravnega nohta zelo na tanko nanesemo NP Bonding Gel. Vzamemo Gel Sponge in rahlo pritisnemo na nohtno površino, da odstranimo ves odvečni Bonding Gel, s tem ustvarimo motni oz. zrnast zaključek na nohtu. Postopek ponovimo na vseh prstih ene roke. OPOMBA: Preveč NP Bonding Gela lahko povzroči odstopanje in dvige umetne mase. Če ima površina nohta sijaj, je bilo nanešenega preveč Bonding Gela.
  3. Položite roko pod LED lučko 30 sekund, UV-lučko za 60 sekund (če se pri stranki naneseni material večkrat dvigne, se čas 3 krat podaljša). Medtem ko se nanos suši pod lučko, postopek ponovimo na drugi roki. Na posušeni material ne nanašamo NP Cleanse!  Namesto NP Bonding Gela lahko nanesete NP Universal Air Bond. Tanko plast nanesemo na vse nohte in pustimo za 30 sekund, da se posuši na zraku – sušenje pod UV-lučko ni potrebno.)
  4. Nanesemo sloj NP LED/UV Sculpting Gel Crystal I ali II po celotni nohtni površini, podaljšano konico oblikujemo na šabloni. Položite roko pod UV-lučko za 60 sekund ali v LED lučko za 30 sekund.
  5. Nanesemo tanek sloj NP LED/UV Sculpting Gel Tranparent Pink po površini naravnega nohta. Vzamemo čopič za gel in iz posodice vzamemo gel oblikovan v manjšo kroglico, ki jo položimo na lok nohta, material pa nežno povlečemo proti konici. Gel nanesemo tudi po konici in pri tem pazimo, da naredimo zaključek na konici in ob stenah nohta. Čopič očistimo s čisto Gel Sponge. S čistim čopičem nato obrišemo »smile-linijo«.
  6. Položimo roko pod LED-lučko za nekaj sekund, medtem nanesemo NP LED/UV Sculpting Gel Tranparent Pink  na drug prst na drugi roki. Temu pravimo »hitro sušenje«, kar prepreči razlivanje gela na kožo. Izmenjujemo roki z oblikovanjem in sušenjem, dokler ni vseh 10 nohtov podaljšanih. Skupen čas sušenja NP LED/UV Sculpting Gel Tranparent Pink  je 30 sekund pod LED in 60 sekund pod UV-lučko.
  7. S čopičem za gel vzamemo srednje veliko kroglico NP LED/UV Sculpting gel Vibrant White. Čopič položimo s čisto stranjo na prozorno konico in gel zrolajte na konico. Vlecite ga v smeri proti robu konice. S čistim čopičem oblikujte nasmeh (»smile«) linijo. Začnite na sredini in vlecite čopič proti obnohtni kožici. Strjujte nekaj sekund.
  8. Položimo roko pod LED-lučko za nekaj sekund, medtem nanesemo NP LED/UV Sculpting gel Vibrant White na drug prst na drugi roki. Temu pravimo »hitro sušenje«, kar prepreči razlivanje gela na kožo. Izmenjujemo roki z oblikovanjem in sušenjem, dokler ni vseh 10 nohtov podaljšanih. Skupen čas sušenja NP LED/UV Sculpting gel Vibrant White je 30 sekund pod LED in 60 sekund pod UV-lučko.
  9. S čopičem nanesemo tanko plast  NP LED/UV Sculpting Gel Crystal I ali II, kot bi lakirali. Gel nanesemo po celotni površini nohta od kožice do konice. Majhno kroglico gela nanesemo na stresno točko in jo tako učvrstimo. Čopič namočite v sredino gela in ga dvignite, da dobite nitko gela, ki jo nanesete na predel stresne točke. Postopek ponavljate, dokler ne dobite željene linije nohta. Preverimo, da na koži ob nohtu ni gela, sicer ga odstranimo s kovinskim potiskačem. 
  10. Položimo roko pod LED-lučko za nekaj sekund, medtem nanesemo NP LED/UV Sculpting Gel Crystal I ali II na drug prst na drugi roki. Temu pravimo »hitro sušenje«, kar prepreči razlivanje gela na kožo. Izmenjujemo roki z oblikovanjem in sušenjem, dokler ni vseh 10 nohtov podaljšanih. Skupen čas sušenja NP LED/UV Sculpting Gel Crystal je 30 sekund pod LED in 60 sekund pod UV-lučko. Če želimo poudarjeno C-linijo, na konico damo sponko za pinchanje po 1/3 časa potrebnega za strjevanje.
  11. Odstranimo šablone, na Gel Sponge ali celulozno vatko nanesemo manjšo količino NP UV Cleanser-ja, jo položimo na vrh nohta in potegnemo v smeri konice, da odstranimo lepljivi sloj gela. Gobico ali celulozno vatko obrnemo na čisto stran in noht temeljito očistimo. Enako storimo na spodnjem delu konice.


 ZAKLJUČEK:

 1. S pilo granulacije 100/100 spilimo stene nohta, tako da prihajajo v ravni liniji iz nohta. S pilo nato oblikujemo konico podaljšanega nohta.
 2. S pilo granulacije 180/180 oblikujemo nohtno površino, izravnamo morebitne nepravilnosti in zabrišemo zareze od piljenja.
 3. Zaključimo lahko na dva načina:
 • Matiranje: Z bufferjem granulacije  220/280 zgladimo nohtno površino, najprej z grobostjo 220. Z nohta očistimo prah s krtačko. Nato nanesemo NP Cuticle Oil in zmatiramo nohtno površino z bufferjem na grobosti 280. Visok sijaj dosežemo s polirnim bufferjem 600/4000.
 • Po površini nohta nanesemo NP No-Cleanse Top Seal ali NP Top Gel (sijaj ali mat) in ga posušimo pod LED ali UV lučko.


OPOZORILO:  za profesionalno uporabo, izogibajte se stiku s kožo, pazljivo preberite navodila. Izogibajte se stiku z očmi, če material pride v oči, jih izperite z veliko količino tekoče vode. Če draženje in reakcija ne popustita poiščite zdravniško pomoč.

 

INGREDIENTS LIST ACCORDING INCI:

Trimethylhexyl Dicarbamate, Bis-phenol, A epoxy dimethhacrylate, Isobornyl Methacrylate, Methyl Benzoyl Formate, Trime-thylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, BHT, p-Hyd-roxyanisole, CI60725, CI77891, Ricinus Communis Seed oil, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Silane, trimethoxyoctyl-, hydrolysis products with silica, CI15850, CI77492, CI77491, CI42090, CI77499.


Odgovorna oseba:  International Beauty Partners BV, De Run 4221, 5503 LM Veldhoven, Nizozemska

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha
36.60 €
39.89 €
Brez DDV: 30.00 €
 • Zaloga: Na zalogi
 • Model: 2323 LED GEL NP Clear II 45g
 • Teža: 0.04kg
Oznake: LED , Gel , Crystal , Clear , 45g , Geli , nohte , Nail , Perfect®
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.