Menu
Vaša košarica
Gel laki Clavier so kombinacija gela in klasičnega laka za nohte obstojni do 3 tedne

Clavier Luxury gel laki za nohte

Blagovna znamka: Clavier Luxury Model: 1833-10ml, BASE
Base je podlak namenjen zaščiti vašega nohta, saj ga prekrije z nevidnim slojem, zaradi česar je celotna manikura trpežna in izjemno odporna na mehanske poškodbe in razbarvanje nohta. Permanentni gel laki Clavier so kombinacija gela in klasičnega laka za nohte. Je alternativa standardnim lakom, ki ..
6.10 € 7.56 €
Brez DDV:5.00 €
Blagovna znamka: Clavier Luxury Model: 1832-10ml, TOP
TOP je nadlak priporočamo za zaščito barve, njeno obstojnost in sijaj. Permanentni gel laki Clavier so kombinacija gela in klasičnega laka za nohte. Je alternativa standardnim lakom, ki so nagnjeni k praskam. Zahvaljujoč temu gel laku bo vaša manikura odporna na praske in lomljenje, tudi do ..
9.15 €
Brez DDV:7.50 €
Blagovna znamka: Clavier Luxury Model: 1835-10ml, TOP MAT
TOP Mat je nadlak priporočamo za zaščito barve, njeno obstojnost in sijaj. Permanentni gel laki Clavier so kombinacija gela in klasičnega laka za nohte. Je alternativa standardnim lakom, ki so nagnjeni k praskam. Zahvaljujoč temu gel laku bo vaša manikura odporna na praske in lomljenje, tudi..
6.10 € 7.56 €
Brez DDV:5.00 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Clavier, Luxury
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.