Menu
Vaša košarica
AllePaznokcie ponuja profesionalne izdelke za oblikovanje nohtov ter široko paleto frizerskih in kozmetičnih izdelkov

AllePaznokcie - kvaliteni izdelki za nego in podaljševanje nohtov

Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 967 BREZ kislinski primer 15ml
Visokokakovostna tekočina Prajmer brez kisline ( ne peče) za boljšo oprijemljivost gela ali akrila na naravni noht. Povečuje adhezivnost in preprečuje dviganje in odstopanje gela ali akrila. Lahko se uporablja kot podlaga za delo z akrilom ali gelom. Pakiran v 15 ml stekleničko s čopičem.Navodila z..
10.20 €
Brez DDV:8.36 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 966 kislinski primer-All
Primer s kislino je visokokakovostna tekočina za boljšo oprijemljivost gela ali akrila na naravni noht, priporočamo za problematične nohte. Preprečuje dviganje in odstopanje gela ali akrila in povečuje njuno adhezivnost.  Navodila za uporabo:po razmastitvi nohta s Cleanerjem, s čopičem nanesemo ta..
10.20 €
Brez DDV:8.36 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4111-B brusni nastavki #80, 10 kosov
Najkakovostnejši brusni nastavki z zaobljeno kapo za pedikuro z možnostjo samočiščenja so izdelek, ki ste ga čakali že dolgo! Možnost mokrega in suhega dela med manikuro in pedikuro. Večnamenski izdelek z najkakovostnejšimi sestavnimi deli vas ne bo razočaral niti pri delu z zelo težko površino..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4518 čopič za Nail Art 7 mm
Natančen, dizajnerski čopič kreativnega stilista za nail art z dolžino ščetin 7 mm. Izdelana iz visokokakovostnih materialov in okrašena s cirkoni. Ima priročen in potreben pokrovček, zaradi katerega se vaš čopič ne bo poškodoval, saj ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovče..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 4519 čopič za Nail Art 9 mm
Natančen, dizajnerski čopič kreativnega stilista za nail art z dolžino ščetin 9 mm. Izdelana iz visokokakovostnih materialov in okrašena s cirkoni. Ima priročen in potreben pokrovček, zaradi katerega se vaš čopič ne bo poškodoval, saj ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovče..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 177 Lepilo 7.5 g
Zelo močno lepilo ima hitro formulo za učinkovito lepljenje konic. Zagotovilo vam bo natančno prilagoditev oblike nohta konicam - njegova inovativna sestava pa bo nežno prilagodila strukturo konic in jo naredila bolj prilagodljivo do te mere, da se bo popolnoma oprijela naravne plošče.Zelo tanka tek..
3.78 €
Brez DDV:3.10 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 3321 olje obnohtja v svinčniku, Breskev
Negovalno olje za nego obnohtne kožice v svinčniku. Eterična olja v tem olju so zelo mehčalna, protivnetna in vlažilna. Razvajajte svojo kožo in nohtno ploščo z visoko stopnjo prehrane in obnavljanja. Redna uporaba bo vidno izboljšala vlažnost proksimalne nohtne gube in okoliške kože.Značilnosti in ..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 3321 olje obnohtja v svinčniku, Limona
Negovalno olje za nego obnohtne kožice v svinčniku. Eterična olja v tem olju so zelo mehčalna, protivnetna in vlažilna. Razvajajte svojo kožo in nohtno ploščo z visoko stopnjo prehrane in obnavljanja. Redna uporaba bo vidno izboljšala vlažnost proksimalne nohtne gube in okoliške kože.Značilnosti in ..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 2358 Flexy Gel tekočina, 50ml
Flexy Gel je Poly Liquid visoko kakovostna tekočina, ki v kombinaciji z našimi Flexy Gel zagotavlja preprosto in odlično oblikovanje nohtov. Zanesljiva tekočina s prijetnim vonjem, ki olajša nanos Poly gela , namenjena je oblikovanju nohtov začetnikom in profesionalnim stilistom. Tekočina prepr..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 2350 Poly tekočina
Poly Liquid je visoko kakovostna tekočina, ki v kombinaciji z našimi Poly sistem geli zagotavlja preprosto in odlično oblikovanje nohtov. Zanesljiva tekočina s prijetnim vonjem, ki olajša nanos Poly gela , namenjena je oblikovanju nohtov začetnikom in profesionalnim stilistom. Tekočina prepreču..
9.76 €
Brez DDV:8.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 2356- AcryGel-Pink, 30gr
Polygel ali AkrilGel ponuja moč akrila in prožnost gela, to vam omogoča popoln nadzor nad oblikovanjem in podaljševanjem nohta. Od zdaj naprej bo manikura nohtov postala čisti užitek. Začnite svojo pustolovščino s kompletom Clavier Flexygel. Moč akrila in fleksibilnost gela, je kombinacija dveh..
14.64 €
Brez DDV:12.00 €
Blagovna znamka: AllePaznokcie - za nohte Model: 255-Alle odstr. aceton+lanolin 100
Tekočina za odstranjevanje  gel polish laka, Gelisha, permanentnega laka in akrilnih nohtov obogatena z lanolinom je novost na tem področju. Vsebuje učinkovito in varno visoko kakovostno mešanico topil za bolj učinkovito odstranjevanje gel polish laka in akrilane mase z nohta. Tekočina poleg uč..
4.27 €
Brez DDV:3.50 €
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
AllePaznokcie
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.