Menu
Vaša košarica

UV, LED lučke za nohte

Lučke so namenjene strjevanju UV / LED gelov, gel polish - gelish lakov (permanentni ali trajni laki za nohte). Razlikujejo se glede na vir svetlobe UV, LED, CCFL, DUAL LED, moč v W in čas sušenja / strjevanja (polimerizacije). Ponujamo vam profesionalne LED oziroma UV lučke za nohte, s katerimi lahko hitro, preprosto in učinkovito strdite vaš gel ali gel lak na nohtih. Manikira bo bolj trajna saj sta gel in gel lak bolj obstojna. Pri nas lahko kupite kakovostne UV/LED lučke za nohte, ki jih lahko uporabljate v kozmetičnem salonu ali doma. Pri vseh lučkah za nohte lahko nastavite več različnih časov sušenja. Uporaba UV/LED lučk za nohte je zelo preprosta saj se vklopijo ročno ali avtomatizirano (imajo senzor). Primerne so za sušenje in utrjevanje vseh vrst gelov in gel lakov, poznanih kot hibridni, permanentni, gelish ali gel polish laki. Na voljo so različni modeli z LED oziroma UV svetlobo, z različno močjo, ki poskrbijo za enostavno in hitro utrjevanje. Pri vsakem modelu lahko nastavite več različnih moči in časov sušenja.

Model: 492 2v1 lučka in sesalec
S tem profesionalnim aparatom LED lučko in sesalcem za manikuro prihranite pri prostoru na delovni mizi in hkrati strankam zagotavljate udobje. Sodobna DUAL LED lučka s prostorno, udobno notranjostjo in eno največjih moči med LED lučkami, kar 80 W. Vsebuje dual lučke z 36 diodami, ki bo odlično..
119.56 €
Brez DDV:98.00 €
Model: 490-120W PRO
Sodobna DUAL LED lučka s prostorno, udobno notranjostjo moči 120 W s 45 diodami dvojnih led lučk, odlično bo utrdila vse permanentne gel hibridne lake in gele, kar bo zagotovilo obstojnost stila tudi v primeru problematičnih barv, kot sta črna ali bela! Ima 4 funkcije časovnika z možnostjo delovanja..
87.84 €
Brez DDV:72.00 €
Model: 490-48W DUAL lučka-beauty
Patentirane DVOJNE LED diode oddajajo belo svetlobo neškodljivo očem v valovni dolžini 365nm in 405 nm lučka lahko strjuje in suši vse vrste gelov in gel lakov (hibridni, permanentni), ki se sušijo pod UV ali LED svetlobo. Lučka ima senzor za vklop in izklop ali pa ročno nastavitev preko tipke na : ..
45.14 €
Brez DDV:37.00 €
Model: 490-48W DUAL lučka LUX5
Patentirane DVOJNE LED diode oddajajo belo svetlobo neškodljivo očem v valovni dolžini 365nm in 405 nm lučka lahko strjuje in suši vse vrste gelov in gel lakov (hibridni, permanentni), ki se sušijo pod UV ali LED svetlobo. Lučka ima senzor za vklop in izklop ali pa ročno nastavitev preko tipke na : ..
45.14 €
Brez DDV:37.00 €
Model: 490-54W LUČKA DUAL LED
DUAL LED lučka z močjo 54W je novost na trgu saj ima LED diode "nove generacije"  z dvojno LED / UV svetlobo. LED lučka je namenjena profesionalni uporabi nohtnih stilistov v kozmetičnih salonih.Patentirane DVOJNE LED diode oddajajo belo svetlobo neškodljivo očem v valovni dolžini 365nm in 405 ..
49.78 €
Brez DDV:40.80 €
Model: 490-96W LUX SPACE
Spoznajte čudovito DUAL LED lučko, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, s to lučko ste lahko prepričani, da je gel ali permanentni gel lak vedno popolnoma utrjen, tudi na vaših palcih!  Enakomerno, predvsem pa trajno strjevanje vam omogoča udobno vstavljanje celotne roke. DUAL LED lučka bo od..
75.64 €
Brez DDV:62.00 €
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
LED, lučke, nohte, Električni, aparati, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.