Menu
Vaša košarica

DIP akrilni prah

Ustvarite popolne nohte v zelo kratkem času brez nereda in poškodb naravnega nohta. Idealno za profesionalce in začetnike zaradi hitre in preproste DIP uporabe in načina izdelovanja.  


DIP akrilni sistem prozoren prah 25g
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1011-dip-prah-clear-Nail-Perfect
NailPerfect  DIP Clear -prozoren akrilni prah za čudovite nohte z DIP akrilnim sistemom. NailPerfect  akrilni sistemUstvarite popolno manikuro v zelo kratkem času! Svojim strankam ponudite alternativno rešitev – akrilni gel ali gel z istim izgledom in kvaliteto kot tradicionalni akril..
24.40 €
Brez DDV:20.00 €
DIP akrilni sitem resin lepilo 5 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1010-dip-lepilo-Nail-Perfect
Brush on Resin lepilo za čudovite nohte z DIP akrilnim sistemom. NailPerfect  akrilni sistemUstvarite popolno manikuro v zelo kratkem času! Svojim strankam ponudite alternativno rešitev – akrilni gel ali gel z istim izgledom in kvaliteto kot tradicionalni akrilni ali gelirani nohti. U..
4.88 €
Brez DDV:4.00 €
Model: 1018 DIP posodica P IBP
Posebej oblikovana posodica za ustvarjanje popolnega nasmeha "french" linije s DIP sistemom. Bel akrilni DIP prah natresite v posodico in v njo potisnite noht (prst) pod kotom (modela v posodici), da dobite željeni izgled popolne "french" linije". Posodica ima pokrov s katerim bo vaš DIP akrilni pra..
18.30 €
Brez DDV:15.00 €
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
DIP, akrilni, prah, Akril, nohte
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.