Menu
Vaša košarica

Čopiči in ščetke za gel in nohte

Velika ponudba čopičev za gel, akril, poslikavo in nail art. Različni čopiči potrebni za urejanje nohtov oziroma manikure. 

Čopič točkovnik NailPerfect Dotting Tool for nail art
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4513 ČOPIČ NP Dotting Tool
Ustvarite različne zasnove za nohte s temi orodji za piko. Idealen za začetnike, a čudovit tudi za naprednejše tehnike nohtov. Ta komplet vsebuje 3 dvostranska orodja za piko, kar pomeni, da vam ta komplet ponuja 6 različnih velikosti. Uporabljamo jih lahko z arilom, gelom ali lakom za nohte ali za&..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
Model: 836 čopič akril 4
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 4. Čopič je lesen. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 4 mm. ..
3.42 €
Brez DDV:2.80 €
Model: 837 čopič akril 6
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 6. Čopič je lesen. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 6 mm. ..
3.42 €
Brez DDV:2.80 €
Model: 833 čopič akril 2
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 2. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 2 ..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Model: 4305 čopič akril 4 s potiskačem
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 4. Čopič je plastičen z naravno dlako od  rdeče kune. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne naravne ščetine širine 4 mm. ..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Model: 834 čopič akril 4
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 4. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 4 ..
10.98 €
Brez DDV:9.00 €
Model: 4306 čopič akril 6 s potiskačem
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 6.  in potiskačem. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine 6 mm. ..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Model: 835 čopič akril 6n
Profesionalni čopič s posebno oblikovano konico,  prilagojeno za delo z akrilom št. 6. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj. Ta vsestranski in praktičen čopič ima kakovostne ščetine širine 6 ..
13.42 €
Brez DDV:11.00 €
Model: 4503 ČOPIČ za OMBRE POŠEVEN
Čopič, zasnovan posebej za okras ombre.Ključne značilnosti:kakovostne ščetinesenceidealen za lake, barve, geleŠčetka za dekorPosebno senčena krtača vam bo pomagala narediti manikuro ombre. Idealno za barve, gele, hibride ali tradicionalne lake...
6.10 €
Brez DDV:5.00 €
ČOPIČ ZA POSLIKAVO NailPerfect Artistic
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4510 ČOPIČ NP Artistic Fineliner
Profesionalni čopič za nail art. Tanka konica omogoča natančno in enostavno risanje. Profesionalni čopič  namenjen poslikavi in risanju, lahko se uporablja tudi za oblikovanje gela.  Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa po..
12.20 €
Brez DDV:10.00 €
ČOPIČ ZA POSLIKAVO NailPerfect Painting
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 4511 ČOPIČ NP Artistic Painting
Profesionalni čopič za nail art. Tanka dolga konica je primerna za pokrivanje večjih površin med ročnim slikanjem. Lahko se uporablja tudi za oblikovanje gela. Čopič je kovinski in ima zaščitni pokrovček, ki ščiti konico, ko ga ne uporabljate, ko ga uporabljate pa pokrovček služi kot podaljšan ročaj..
12.81 €
Brez DDV:10.50 €
Model: 4418 ČOPIČ ZA POSLIKAVO set 3V
Profesionalni čopiči namenjeni poslikavi ali okrasitvi nohtov. Z njimi lahko naredite zelo natančne in drobne poslikave.  Ščetine so iz visoko kakovostnih naravnih ščetin rdeče kune različnih dolžin   0 (10mm), 00 (8mm), 000 (6mm).  Po vsaki uporabi čopič temeljito očistite in up..
7.32 €
Brez DDV:6.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 35 (3 strani)
Čopiči, ščetke, Orodje, pripomočki
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.