Menu
Vaša košarica

Profesionalni Gelish Soak Off permanentni laki – izjemno kakovostni in obstojni cel mesec

Profesionalna linija Gelish lakov ali permanentnih gel Soak Off lakov z izjemno kakovostjo in široko barvno paleto po konkurenčnih cenah. Gelish lak je trajen kot gel, delo z njim je enostavno, nohti imajo čudovit izgled do največ 6 tednov. NailPerfect® profesionalno linijo z izdelki za nohte so razvili najboljši svetovnih kemiki z več kot 30 letnimi izkušnjami. NailPerfect je vodilna blagovna znamka za nohte na svetu, ki uporablja zelo kakovostne materiale in skrbno izbrane surovine, ki so skladne z vsemi certifikati EU in dobre proizvodne prakse. Zaradi zelo kvalitetnih izdelkov priporočamo uporabo nohtnim stilistkam, saj se vam bodo stranke vračale nazaj v salone na tretmaje zelo zadovoljne.


BO. Nails  je zbirka izdelkov, ki jih navdihuje vedrina, katera je dandanes prepogosto pozabljena. Naša vizija da vam ponudimo priložnosti, da najdete svoj notranji mir, ustvarite več lepotnih trenutkov in  da se prepustite popolni sprostitvi. Čas je za vas! Naj govorijo vaši nohti ! Naš cilj je izboljšati vašo identiteto in vam omogočiti, da izrazite svojo individualnost skozi nohte s pomočjo pestre, od naravno gole do dramatičnne barvne palete! S 25 -letnimi izkušnjami in znanjem je podjetje razvilo dinamično novo blagovno znamko BO. SYSTEMS za nohte in trepalnice. Naša vizija: ustvariti blagovno znamko, ki je inovativna, cenovno ugodna in dostopna vsem.Base Gel podlak za Gel lake
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6521 BO.Nails Soakable Base Gel, 15ml
BO Soakable osnovni BASE gel za optimalno oprijemljivost nohtne plošče z barvnim gelish lakom. Preprečuje dviganje in odstopanje nanešenih gel lakov, ter pripravi nohtno ploščo za optimalen oprijem barvnih nanosov z gel polish permanentnim gel lakom. Ta osnovni gel podlak omogoča popolno odstra..
19.52 €
Brez DDV:16.00 €
NP nadlak - Top gel  MAT soak off,  15 ml. NP nadlak - Top gel  MAT soak off,  15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1524 NP SO TOP GEL MAT
Uporablja se kot zaključni sloj, ščiti barve in ima neverjeten mat izgled.ZNAČILNOSTI: - mat izgled, zaščita barvi, trajen kot gel;- delo z njim je enostavno kot uporaba laka za nohte;- čudovit izgled nohta od 2 do največ 6 tednov;- brez luščenje, krušenja ali bledenja;- utrdi (suši) 2 minuto U..
19.95 €
Brez DDV:16.35 €
NP podlak - Base gel Soak off UPVOTED,  15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1521 NP UPV SO BASE GEL 15ml
Preprečuje dviganje in odstopanje nanešenih gel lakov, ter pripravi nohtno ploščo za optimalen oprijem barvnih nanosov.ZNAČILNOSTI: - preprečuje odstopanje barvnega gel laka, trajen kot gel;- delo z njim je enostavno kot uporaba laka za nohte;- čudovit izgled nohta od 2 do največ 6 tednov;- bre..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
NP Top Gel Block UV High Shine No Wipe soak off nadlak,15 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1535 NP SO Block UV TOP GEL No Wipe
Uporablja se kot zaključni sloj, nohtom daje gladko površino, visok sijaj in ščiti barvni gel polish pred zbledelostjo ali matiranju. Zaključni sloj Block UV preprečuje rumenenje zaradi sonca in je brez modrega sijaja. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel je popoln top za nohte. UPVOTED High Shine No ..
21.17 €
Brez DDV:17.35 €
NP Top Gel High Shine No Wipe soak off nadlak,15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1525 NP SO TOP GEL No Wipe
Uporablja se kot zaključni sloj, nohtom daje gladko površino, visok sijaj in ščiti barvni gel polish pred zbledelostjo ali matiranju. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel je popoln top za nohte. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel za briljantni visok sijaj nohta.LASTNOSTI IN PREDNOSTIEnostavno nan..
19.95 €
Brez DDV:16.35 €
Top Gel nadlak za Gel lake
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6524 BO.Nails Soakable Top gel, 15ml
BO Soakable Top Gel ali nadlak daje nohtom gladek in sijoč izgled ter ščiti barvo Soakable Gelisha ali permanentnega gel laka pred bledenjem. BO. Soakable Top Gel ima disperzijsko plast in ga je treba očistiti z BO. Gel Cleanserjem po utrjevanju. Utrjevanje: 120 sekund. UV / 30 sek. LED ZNA..
18.30 €
Brez DDV:15.00 €
Top Gel NO Wipe nadlak za Gel lake
Priznana znamka
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6525 BO.Nails Soakable Top Gel NO Wipe, 15ml
BO Soakable No Wipe Top Gel - daje nohtom gladek in sijoč izgled ter ščiti barvo Soakable Gelisha ali permanentnega gel laka pred bledenjem. Ime pove vse, "NO WiPE - brez brisanja", ni ga potrebno očistiti z BO. Gel Cleanserjem po utrjevanju.Utrjevanje: 120 sekund. UV / 30 sek. LEDZNAČILNOSTI I..
18.30 €
Brez DDV:15.00 €
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6211 BO Air Bond, 15ml
Air Bond je temeljni premaz brez kisline in nizkega vonja, ki se suši na zraku in se lahko uporablja z vsemi gelnimi in akrilnimi sistemi, BO Air Bond spodbuja oprijem na naravne nohte. Bonder ne opeče naravnih nohtov ali obnohtne kožice, zato je do naravnega nohta veliko bolj nežen kot kislinski te..
15.68 €
Brez DDV:12.85 €
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Glitz-Glamor set - 5 x 7ml
Ne glede na to, ali ste dovolj drzni, da uporabite bleščice, ali preprosto želite dodati pridih bleščic za poudarek nohta. Kolekcija ima različne odtenke bleščic in različne vrste bleščic od chunky do smoth. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobr..
30.50 €
Brez DDV:25.00 €
Blagovna znamka: BO. SYSTEMS - za nohte Model: 6633 BO Gelish laki, Pastelni set - 5 x 7ml
Pastelna kolekcija BO gelish lakov z mehkimi pastelni odtenki, ki v zaporedju odtenkov delujejo pomirjujoče, umirjeno, za mirno vzdušje. Kolekcija odtenkov se osredotoča na naravne lepote. BO Nails je profesionalna linije gelish ali gel permanentnih lakov izjemne kvalitete, z dobro prekrivnostjo in ..
30.50 €
Brez DDV:25.00 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1522 NP SO Jolly Rudolph, 15ml
Profesionalna linija gel laka za nohte izjemne kvalitete, dobro prekriven in zelo obstojen,  z njim bodo gelish nohti čudoviti do 6 tednov.ZNAČILNOSTI: trajen kot gel;delo z njim je enostavno kot uporaba laka za nohte;čudovit izgled nohta od 2 do največ 6 tednov;brez luščenje, krušenja ali..
14.88 €
Brez DDV:12.20 €
Blagovna znamka: Nail Perfect® -nohti Model: 1522 NP SO 163 Kingsday, 15ml
Profesionalna linija gel laka za nohte izjemne kvalitete, dobro prekriven in zelo obstojen,  z njim bodo gelish nohti čudoviti do 6 tednov.ZNAČILNOSTI: trajen kot gel;delo z njim je enostavno kot uporaba laka za nohte;čudovit izgled nohta od 2 do največ 6 tednov;brez luščenje, krušenja ali..
14.88 €
Brez DDV:12.20 €
Prikazujem 1 od 12 do 104 (9 strani)
Gelish, profesionalni, permanentni, laki, gel lak
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.