Menu
Vaša košarica

Oprema in pohištvo

Oprema in pohištvo za kozmetične salone za izvajanje manikure in pedikure. Vsa oprema je skrbno izbrana ter večkrat preizkušena in ustreza visokim standardom kvalitete.

Model: 7233 banjica z vozičkom
Banjica je iz pralnega PVC materiala in se z lahkoto odstrani s podstavka. Močna stabilna jeklena konstrukcija podstavka na 4 kolesih omogoča enostavno pomikanje po prostoru. Banjica za pedikuro je popoln pripomoček za razvajanje stranke. Za dodatek k banjici za pedikuro svetujemo nakup vrečk za ped..
101.26 €
Brez DDV:83.00 €
Model: 7231 banjica-pedikura
Banjica za namakanje nog pri pedikuri ali kad za razvajanje stopal je odlična posoda za negovanje stopal in nohtov na nogi. Banjica za pedikuro je popoln pripomoček za razvajanje stranke. Za dodatek k banjici za pedikuro svetujemo nakup vrečk za pedikuro za v banjico.Zunanje dimenzije:dolžina 42 cmš..
12.44 €
Brez DDV:10.20 €
Model: 7234 banjica-pedikura L
Banjica za namakanje nog pri pedikuri ali kad za razvajanje stopal je odlična posoda za negovanje stopal in nohtov na nogi. Izdelana je iz plastike s profiliranim dnom in opremljena z ročajema za nošenje in enostavno vlivanje. Banjica za pedikuro je popoln pripomoček za razvajanje stranke. Za dodate..
14.88 €
Brez DDV:12.20 €
Model: 7201 vozicek-AS756
Moderni kovinski odlagalni voziček s tremi steklenimi policami in nastavkom za lupo. Voziček ima štiri gumijasta koleščka za lažje premikanje.Dimenzije: voziček: 54 x 40 x 83 cmpolička: 50 x 39 cmteža 13 kg..
135.42 €
Brez DDV:111.00 €
Model: 7211 lupa-AS385
LED lupa s 5 kratno povečavo in lučko. Uporablja se kozmetične nege, manikuro in pedikuro, ličenje in make up, odstranjevanje dlak in oblikovanje obrvi. Ima visoko prepoznavnost, anti-odsevno steklo in fluorescenčno lučko s svetlo belo svetlobo brez povzročanja bolečine v očeh. Idealno za kozmetične..
84.18 €
Brez DDV:69.00 €
Vsa  kozmetična oprema, pohištvo in aparati - PO NAROČILU
Brezplačno
Model: 000 vsa oprema
Na vašo željo vam lahko v sodelovanju z našim poslovnim partnerjem pripravimo zelo ugodno in konkurenčno ponudbo za profesionalno kozmetično opremo, pohištvo in aparate. Na naš mail info@negaroknohtov.si nam spročite kaj želite in pripravili vam bomo ponudbo..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Oprema, pohištvo, Pripomočki, oprema
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.